miudzioszka Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 ile zdjęć :crazyeye: wszystkie super :D Szarak sie tak ładnie na nich prezentuje ;) Wiosenny piękny szary psiak :loveu: Quote
madzia.uje93 Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Hehe no oglądać jest co;) Śliczny Szarak:D Quote
saphira18 Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 przepraszam że nic nie pisałam:oops: nie chciałam zapeszać;) napisała do mnie pani zainteresowana adopcją Szaraka, umówiłam się z panią na przyjazd Szaraczka (sobota- wczoraj), aby sprawdzić jego reakcję na kury i koty, które pani ma w gospodarstwie;) najpierw spacerek ok. półtorej godz., mam mało zdjęć ale są! żebrakowo ładną zieloną piłeczkę chłopak dostał;) ucięte:oops: ale widać jak chciał się podzielić piłeczką;) dobra to opis wizyty u pani Agaty: wyjechaliśmy ok. 11.30, była z nami Magda (dzięki!) i siedziała z Szarakiem z tyłu. psiak fajnie zniósł jazdę samochodem, siedział na kolanach Magdy, wyglądał przez okienko, wylizywał pasztet z konga:D dojechaliśmy, pani ma dom z ogrodem. Szarak troszkę był niepewny, pierwszy kontakt z kurami udany! z kotem też jako tako. weszliśmy do domu, tam psiak dostał michę karmy od pani i wodę ( nie pogardził i zjadł wszystko)... siedzieliśmy, gadaliśmy, pani na prawdę fajna, psiolubna. Szarak też się jej spodobał. Chłopak poczuł się tak pewnie że podlał ścianę:oops: -przewidziałam że tak może być;) ale pani mówiła że i tak ściany do malowania i nic się nie stało. Wyszliśmy na podwórko jeszcze i Szarak narozrabiał:shake: kury zaczęły uciekać i Szarak zaczął je gonić - dorwał jedną (przepraszam kurko!) mam nadzieję że nic jej nie zrobił i kura ma się dobrze... no ale lepiej że chłopak teraz pokazał, niż potem jak pani by go zostawiła sama... Pani bardzo się spodobał Szaraczek, płakała jak się z nami żegnała:) mówiłam żeby pani się zastanowiła, i jak coś jesteśmy w kontakcie. Jest szansa że Szarak tam zamieszka;) pani mówiła o odgrodzeniu kur i Szaraka, my zaproponowałyśmy pomoc, poradziłyśmy parę rzeczy no nic zobaczymy!:) pozdrowienia Quote
soboz4 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Szkoda, ze Szarak za bardzo lubi kurki, ale chyba taka podnieta dla każdego normalnego psa jest zbyt silna, nie wyobrażam sobie moich psów żeby razem z kurkami na jednym podwórku sobie egzystowały. Mam nadzieję, że odgrodzą kury i Szaraczek będzie wreszcie miał dom, to takie piękne i kochane psisko! Quote
miudzioszka Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 racja... oby odgrodzili kury i Szarak tam zamieszkał! wydaję się, że to bardzo dobry dom ;) trzymam kciuki ;) Quote
pralinka94 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Super, domek wygląda na fajny, taki idealny dla Szaraka :D żeby tylko oddzielili kurki ;) Quote
madzia.uje93 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 No, pomysł idealny na odgrodzenie kur i nie taki trudny do zrealizowania, trzymam kciuki żeby coś z tego było!;) Quote
saphira18 Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 zobaczymy jak się sprawy potoczą;) ale pani ma duży ogród i w sumie ma tam przedzielone ważne żeby Szarakus nie był z kurami sam na sam;) a może kiedyś byłby między nimi pokój?:evil_lol: soboz jak teraz dni wolontariatu się rozkładają? bo wielki czwartek, sobota w tamtym roku chyba nie było:roll: Quote
soboz4 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 w czwartek normalnie, w sobotę nie ma zajęć, za to są we wtorek po świętach prima aprylis chcesz mi zrobić? Co roku jest tak samo jeżeli chodzi o dni świąt Wielkanocnych!!! :evil_lol: Quote
saphira18 Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 soboz4 napisał(a):w czwartek normalnie, w sobotę nie ma zajęć, za to są we wtorek po świętach prima aprylis chcesz mi zrobić? Co roku jest tak samo jeżeli chodzi o dni świąt Wielkanocnych!!! :evil_lol: a zapomniałam:D ale fajnie że czwartek jeszcze możemy pobyć z psiakami i ten wtorek --> super:multi: Quote
Hmmm Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 trzymam kciuki za Szaraka:) W końcu kury nie ucierpią jak będą miały mniej terenu ;) Quote
kimiji Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Oj Szarak chyba bawi się w Kropka :D Mam nadzieję, że Pani ładnie pięknie odgrodzi kury a Szaraczek już za niedługo będzie grzał tyłeczek w domku :) Quote
soboz4 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Nie wiedziałam, że tyle kur mieszka w okolicy... Quote
aeriel Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Pozostaje mi trzymać kciuki, żeby pani zdecydowała się adoptować Szaraczka i żeby kurki zawsze były jednak gdzieś dalej :evil_lol: A może między Szarakiem i kurkami jeszcze zakwitnie kiedyś uczucie? :cool3: Quote
ewes Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 U Szaraka też wszystko zniknęło :( a ja przyszłam z dzisiejszymi zdjęciami ;) Szarak bardzo lubi odpoczywać :lol: Żeby móc się później bawić :lol: chyba tutaj szykuje się do "ataku" :evil_lol:, albo nie wiec co :roll: I znów odpoczynek ;) Quote
aeriel Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Super! :) A na tym zdjęciu wygląda trochę tak jakby miał świecące łapki :D Quote
saphira18 Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 oj Szaraku;) dzisiaj padam ale jutro coś napiszę... ha faktycznie świecące łapki:D dzięki ewes za zdjęcia:) Quote
Istar19 Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Szarak to wieki pieszczoch :) uśmiech proszę :D on super biega ...jak nakręcony :) Quote
Istar19 Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 czasem ma chwile zadumy:) i nawet czasem odpoczywa! najlepiej na kolanach :) tylko gdzie ten jego dom? Quote
saphira18 Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 dzięki Marzenko:) Szarak wraca chyba rozumkiem do szczeniaczka;) pcha się na kolana, podgryzie czasami przy zabawie ( ale bardzo lekko, tak żeby go zauważyć:D), tarza się, dostaje "świra":evil_lol: kochane psisko tu jestem! już mnie nie ma! :) to chyba zdjęcie od Adama (dzięki:)) Szarak opanowuje ławkę pod moją nieobecność;) czas wyciszenia Quote
saphira18 Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 oglądając występ Szarak się rozwydżył a że był na smyczy, to postanowił pobawić się z ludźmi Quote
saphira18 Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 występ trwa a Szarak dalej szaleje jak smakuje ręka ewes? dobra koniec zabaw z człowiekiem;) złączeni z Kumplem bierzemy się za patyki :evil_lol: KONIEC:) Quote
ewes Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 kto by pomyślał, że Szarak stanie się takim zabawowym psem :) chyba Kumpel tak na niego zadziałał :lol: Quote
soboz4 Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Dobry przykład idzie z góry! Ania jest zawsze uśmiechnięta to i Szarak, ale czy Ania lubi się bawić w podgryzanie koleżanek i aportowanie to chyba raczej nie, więc tylko Kumpla można posądzić o "zarażenie" bakcylem zabawy... Quote
Recommended Posts