Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pralinka94 napisał(a):
fajnie, że Szarak się przy Tobie otworzył :)teraz jest szczęśliwy przez 2 dni w tygodniu, mam nadzieję, że zmieni się to wkrótce na 24 h :D

było by super gdyby to były 24h:)
ale trzeba cieszyć się z małych postępów i małymi kroczkami do domu;)

Posted

to tak na szybko przed wyjazdem co u Szaraka:)

bardzo cieszy mnie widok Szarak skaczącego na kraty boksu i wylatującego jak strzała z niego:) wie że czeka go spacerek i to mnie bardzo cieszy
zaczęliśmy od wybiegu oczywista, pobawił się z Kumplem, bawił się sam biegając i szalejąc po śniegu... po kostki:D taki Szarakowy pług:evil_lol:
oczywiście musiał sobie zrobić (a ja z nim) wycieczkę na koniec schroniska... bo miał ochotę podlać tamte mury:diabloti: oj uwierzcie bieg przez taki śnieg straszniee męczy
Spacerek z Istar, ewes i Ojcikową i ich podopiecznymi, zawędrowaliśmy do lasu... las wygląda pięknie jak się ściemnia;) a Szarak dostał powera... nie wiem co w niego wstąpiło ale znowu urządziliśmy sobie biegi:) przez lasek. Chłopak ma dużo energii

no koniec chwila odpoczynku i małe jedzonko w środku, potem odprowadzenie Szaraka do boksu:( chłopak robi osiołka... i dalej nie pójdzie, tak bardzo nie chce tam wracać

w sobotę mnie niestety nie ma, ale mam nadzieję że dobre cioteczki wezmą go na chwilę na wybieg:)

no i zdjęcia:multi:

jeju ile śniegu:)

a tu co jeszcze więcej śniegu?

to pora odśnieżyć:D

a może innym sposobem da się odśnieżyć?

nie da rady;)

Posted

Szarak bardzo się ucieszył na mój widok i wyskoczył jak strzała:) spacer zaczęty od wybiegu... tyle energii ma że ja wysiadam przy nim. Korzystał dzisiaj z naturalnego basenu i wyglądało że mu się to podobało

sama radość;)

smile:lol:

nikt mi nie powie że to staruszek z taką dobrą kondycją!:razz:

szczęśliwy pies... chociaż przez te 2 h:(

Potem był las z Szarką, April, Kumplem i Lutkiem:) i oczywiście z ciotkami opiekunami:p

aaa Szarak się jeszcze musi pochwalić co zrobił swojej opiekunce... tak zakopywał że ziemia znalazła się w moim oku:roll: ale wybaczone!

małe czesanko na terenie schroniska, po 2 h powrót do boksu... i idzie to coraz gorzej. Szarak zapiera się i koniec nie pójdzie:oops: a ja nie mam serca go ciągnąć:( ja chyba to bardziej przeżywam od niego... Jedyne lekarstwo to nowy dom!

Posted

to jeszcze jedyna komenda którą znamy:D proś

to jest pierwszy pies który zakopując po siku, kupce warczy;) kiedyś go nagram ale strasznie to śmieszne... tak choćby chciał coś powiedzieć, jaki to on ważny jest

Posted

padłam wczoraj jak usłyszałam tekst Ani jak Szarak stał przy bramie :D:D "Szarak nie merdaj ogonem, napisałam, ze nadajesz się do pilnowania":roflt:

Szaraczek ładnie pozuje do zdjęć, zawsze wygląda jak uśmiechnięty gentelmen :loveu:

Posted

tak na szybko bo i tak nikt nie czyta;-)
spacerek, wybieg - a tam zabawy z Kumplem i April, Szarak ma coraz lepszą kondycję, ściga się i bawi z młodszymi psami i daję radę!
potem las, dłuższy spacerek. oczywiście zostawił wszędzie swój zapach;-)
30 min stania i słuchania newsów, Szarakowi się tak nudziło, że.... obsikał mi nogę:diabloti:
miałam w planach go czegoś dzisiaj nauczyć, ale cóż :roll: nie jest prostym uczniem;)

z dobrych wieści, Szarak uwielbia się bawić, przytulać z człowiekiem;) sam domaga się miłości i nie znosi dalej wracania do bosku...

zdjęcia

czy on jest na jakiś dopalaczach?:evil_lol:

z April zabawy

tego nie wiem jak skomentować... co prawda daleko ale widać;)

zabawa z ciocią Ojcik:)

lubii głaskanie:-P

Posted

pogoda była wymarzona, a Szarak szczęśliwy że wyszedł:-D

no i padł w końcu;-) zmęczony

Szarak to wspaniały psiak! (no może z kilkoma wadami, ale kto ich nie ma;-) )
ciocia Istar19 obiecała tekst do ogłoszeń dla Szarak, więc poczekamy i robimy ogłoszenia nowe:smile: