Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kkasiiiar napisał(a):
Zapisuje , później wstąpię i poczytam

greatmadwomen napisał(a):
także przybywam na zaproszenie, niestety nie mogę wspomóc finansowo, ale ogłoszeniowo owszem, mogę porobić na najważniejszych portalach ogłoszenia, na inne województwa niż mazowieckie, tylko proszę o zdjęcia i tekst, albo post gdzie wszystko jest ;)

azalia napisał(a):
Przepiękny pies,mam nadzieję że dom sie szybko znajdzie.
Przykro mi,ale finanse mam teraz mocno nadwyrężone(2 poważne operacje dużego psa).

Witam Witam dziękuję, że zaglądacie :)

tekst i co lepsze zdjęcia zaraz wkleję do pierwszego postu, dobry pomysł :)

• Replies 333
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Elżbieta481
Posted

Dzieki za cynk o psie.Jest piękny,bo wszystkie psy tej rasy normalnie szokują swoją uroda.Czasem się zastanawiam czy ta uroda nie jest powodem ich cięzkiego losu?Walczyliśmy jakiś czas temu o psa tej rasy..
Finsowo nie mamy mozliwości pomóc,ale zaglądac będziemy.
Elżbieta

Posted

Witajcie :) Uroda psów północy na pewno jest też ich przekleństwem. Ludzie biorą małe puchate kuleczki, a potem rzeczywistość ich przerasta. Co oczywiście nie jest wytłumaczeniem, jeśli bierze się jakiegokolwiek zwierzę, to ponosi się za nie pełną odpowiedzialność, więc trzeba się przygotować, a nie tak lekko sobie traktować. Ilość huskich na ulicach i w schroniskach mnie przeraża..

waldi481 napisał(a):
Czasem się zastanawiam czy ta uroda nie jest powodem ich cięzkiego losu?

Posted

Życzę Gaborkowi równie wspanioałego domku jak dostał Miś. Napisałam do tego faceta z Nowej Rudy, ale chyba aż tak bardzo nie był zainteresowany, skoro się nie odezwał. Nawet do Jamora pisałam zapytać jak piesek się ma do dzieci, a człek się wypiął.
Na razie pomyślę o bazarku.

Posted

dzięki pola53, że myślisz o Gaborze :) Misiek vel Nordic (?) trafił super, może i Gaborowi się poszczęści

Gabor jest ok do dzieci, o ile nie będę mu palców w oko pchać i ok do mieszkania, i samochodem ładnie jeździ.. Taki po prostu psiak kochany..

Posted (edited)

Jestem na zaproszenie moge wykupic pakiet ogloszen, niestety na wieksza pomoc teraz mnie nie stac....
Kupilam pakiet 40-stu ogloszen dla Gabora.

Edited by Ellig
Posted

witamy. dzięki za zaproszenie. też jesteśmy w szoku w związku z ilością tych pięknych psów w schronach i na ulicy. na pewno w dużej mierze to nieodpowiedzialność i brak rozsądku przy wyborze zwierzaka. póki co zapisujemy i za kilka dniu wrzucimy do nas na stronę nową. mamy już jednego haskyego do publikacji u nas. w zakopanem to popularna rasa i warunki świetne więc będziemy próbować szukać im miejsca tutaj. pozdrawiamy

Posted

Ellig napisał(a):
Jestem na zaproszenie moge wykupic pakiet ogloszen, niestety na wieksza pomoc teraz mnie nie stac....
Kupilam pakiet 40-stu ogloszen dla Gabora.

wielkie dzięki, to duża pomoc :)

makik napisał(a):
witamy. dzięki za zaproszenie. też jesteśmy w szoku w związku z ilością tych pięknych psów w schronach i na ulicy. na pewno w dużej mierze to nieodpowiedzialność i brak rozsądku przy wyborze zwierzaka. póki co zapisujemy i za kilka dniu wrzucimy do nas na stronę nową. mamy już jednego haskyego do publikacji u nas. w zakopanem to popularna rasa i warunki świetne więc będziemy próbować szukać im miejsca tutaj. pozdrawiamy

super, bardzo dziękuję, ja mam jeszcze jednego haszczaka pod opieką - w tym samym hotelu umieszczony, już ponad pół roku czeka - Ivor, ma 1,5 roku z czego pól życia w schronisku, a teraz w hotelu, tak mnie to wkurza..martwi.. męczy..

wtatara napisał(a):
jak najwięcej ogłoszeń, dobry tekst i ładne fotki

wrzuciłam do pierwszego postu tekst i zdjęcia
Jeśli uważacie, że coś trzeba zmienić bądź inne zdjęcia, proszę o sygnał :)

Guest kasia mierzejewska
Posted

Witam:)
Dziekuję za zaproszenie. Na razie jednak nie mogę pomóc finansowo - mam na utrzymaniu sunię w hoteliku już 3 miesiąc - ale postaram się zaglądać

Posted

Mazowszanka napisał(a):
Jak można wyrzucić tak pięknego i grzecznego psa ?
Mogę wspomóc jednorazowo na razie a potem zobaczymy.
Może ubędzie mi jakiś podopieczny.

okazuje się, że można - ja mam szczerze mówiąc, podejrzenia odnośnie giełdy w Słomczynie.. To giełda samochodowa, ale była tam też sprzedaż zwierząt, głownie z pseudo..:(
A Gabor za normalne uznaje kojce i psy w nich - nie denerwuje go to nie rusza..nawet duża ilość i harmider..

Pyrdka napisał(a):
J4stem na zaproszenie. Gabor jest piękny. Mogę chłopaka odwiedzać na wątku.Na obecną chwilę tylko tyle. Przepraszam.

Witam serdecznie, liczę na dalsze odwiedziny :) nie ma za co przepraszać, ważne, że ktoś się chłopakiem interesuje :)

pomóżpomagać napisał(a):
I ja równiez zapisuję, obiecuje wrócic i poczytać. A Tobie Gaborku dużo mizianka na dobranoc:)

zapraszamy :) mizianko osobiste przekaże, jak go odwiedzę dopiero, może w przyszły weekend - Gabor jest w Warce

Aleksandra95 napisał(a):
przeczytałam cały wątek..;)
finansowo nie mam jak pomóc.:( ale co mogę zrobić ? ;)

:) finanse to nie wszystko, obecnością, rozgłaszaniem, wszystko równie ważne :) no i.. można starać się o adopcję ;)

cisowianka napisał(a):
witam, jestem na zaproszenie, jakąkolwiek wpłatą mogę wspomóc po 28(marna pensja), w tej chwili jestem spłukana (na minusie) :(

Witaj, zapraszam serdecznie w imieniu Gabora, psiak potrzebuje każdego grosza, ale tez każdego dobrego słowa i trzymania kciuków za niego i za domek :)

Posted

wiosenka napisał(a):
Podniosę na dobranoc. Jakby był jakiś fant na bazarek potrzebny to na razie tylko tak mogę pomóc.

dziękuję z góry, coś trzeba będzie pomyśleć na pewno:)

kasia mierzejewska napisał(a):
Witam:)
Dziekuję za zaproszenie. Na razie jednak nie mogę pomóc finansowo - mam na utrzymaniu sunię w hoteliku już 3 miesiąc - ale postaram się zaglądać

Witaj Kasiu, zapraszamy do zaglądania :) wiem, jak to jest, trzymam tez kciuki za domek dla Twojej suni

unixena napisał(a):
Odwiedzam Gaborka w niedzielne przedpoludnie .

i ja tez jeszcze przed południem pozdrawiam :)

Posted

sylwija napisał(a):

super, bardzo dziękuję, ja mam jeszcze jednego haszczaka pod opieką - w tym samym hotelu umieszczony, już ponad pół roku czeka - Ivor, ma 1,5 roku z czego pól życia w schronisku, a teraz w hotelu, tak mnie to wkurza..martwi.. męczy..

włąśnie o ivorze pisalismy. jego nam sajlana podesłała:)