cisowianka Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Jestem na tak, choć też dołożyłam tylko drobny grosik Quote
sajlana Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 :-)Info od Pańci Gaborka (dostałam od Sylwii): " Witam. Bardzo dziękujemy za Gaborka :p chłopak cudo. Mądry, kochany i bardzo cierpliwy do marit, na jego miejscu już dawno bym tej pannie dupę przetrzepała żebu jej te fochy przeszły ;) pozdrawiam RENATA" :sweetCyb: Quote
Livka Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 W związku z tym, że nikt nie zgłasza przeciwwskazań przelewam pozostałe w skarbonce Gabora pieniążki na konto potrzebującej Ylvy :loveu::loveu::loveu: Rozliczenie w poście nr 2 ;) Quote
sylwija Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 (edited) Ylva bardzo dziękuję :) Gaborowi i wszystkim, którzy go wspierali. A Gabor trafił rewelacyjnie, i podobno rewelacyjnie się zachowuje :) "Sobotnia wycieczka.." Edited March 28, 2012 by sylwija Quote
unixena Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Nie ma nic bardziej krzepiacego ,jak zadowolony pies i zadowolony z niego domek:multi: .Oby bylo wiecej takich szczesliwych adopcji .:lol:Chlopczyk trafil naprawde w dobre rece .;) Quote
pola53 Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 unixena napisał(a):Nie ma nic bardziej krzepiacego ,jak zadowolony pies i zadowolony z niego domek:multi: .Oby bylo wiecej takich szczesliwych adopcji .:lol:Chlopczyk trafil naprawde w dobre rece .;) Tak samo jak mój Misiek :). On też jest kochany w swoim domku :). Quote
sylwija Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 no właśnie, najważniejsze, żeby psiak sam pokochał i był pokochany :) Quote
Recommended Posts