tatankas Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Marta zobacz jeszcze na pocztę,dziś dodałam kolejne dwa ogłoszenia,a w sumie wymieniłam na inne portale.Mam zamiar niedługo zrobić bazarek ogłoszeniowy i się zastanawiam na jakich portalach najlepiej ;) Te które szybko dodają ogłoszenia są lepsze,więc te będę wybierać. Quote
ageralion Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Jedno doszlo :) A zajrzala bys na watek Ego? Powstal nareszcie tekst i maly jest gotowy do adopcji :) http://www.dogomania.pl/threads/205116-Ego-pi%C4%99kny-czarno-podpalany-ast-juz-w-hoteliku-potrzebuje-wsparcia?p=18576247&viewfull=1#post18576247 Quote
tatankas Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 ageralion napisał(a):Jedno doszlo :) A zajrzala bys na watek Ego? Powstal nareszcie tekst i maly jest gotowy do adopcji :) http://www.dogomania.pl/threads/205116-Ego-pi%C4%99kny-czarno-podpalany-ast-juz-w-hoteliku-potrzebuje-wsparcia?p=18576247&viewfull=1#post18576247 Pewnie,że zajrzę.ale zaraz muszę lecieć do córy do szkoły,bo dziś basen ma,a torba na basen na biurku została ;) Quote
ageralion Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 tatankas napisał(a):Pewnie,że zajrzę.ale zaraz muszę lecieć do córy do szkoły,bo dziś basen ma,a torba na basen na biurku została ;) Dzieki :) PS aktywacja ze slonia tez przyszla :) Quote
tatankas Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 ageralion napisał(a):Dzieki :) PS aktywacja ze slonia tez przyszla :) Już wszystkie aktywne-super,więc listę portali już mam,jeszcze niech znajdę czas na zrobienie bazarku i trochę kaski wpadnie.A powiedzcie mi ile teraz dają za 30 ogłoszeń,bo nie wiem,ile mam brać??? Quote
ageralion Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Widzialam na zazarku dwa pakiety. Jeden byl na 10 0ogloszen chyba, za 5zl, a drugi za 40 ogloszen za 10zl? Jakos tak... ktos moze potwierdzic? :) Quote
toska_latte Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 ageralion napisał(a):Widzialam na zazarku dwa pakiety. Jeden byl na 10 0ogloszen chyba, za 5zl, a drugi za 40 ogloszen za 10zl? Jakos tak... ktos moze potwierdzic? :) 20 ogloszen za 5zl i 40 ogloszen za 10zl :) Quote
tatankas Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 A to ja zrobię 30 ogłoszeń za 7zł,chyba będzie ok ;) Quote
BajUla Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 ageralion napisał(a):Dziekuje pieknie za chec pomocy, nawet nie zdarzylam sie odniesc, a juz na maila posypaly sie prosby o autoryzacje ogloszen robionych na portalach przez tatankas :) A nawet byl pierwszy telefon o Brylanta, jutro lecimy na PA :) I jak tam, udało się spotkanie? Quote
ageralion Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Tak, spotkanie sie udalo :) Ale czy zamieszka tam Brylant czy inny psiak, okaze sie pod koniec tygodnia :) W kazdym razie Brylant traci dopiero jutro jajka, nie wiem jak ja liczylam te 14 dni. Arytmetyka mnie przerosla :D Quote
BajUla Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 ageralion napisał(a):Tak, spotkanie sie udalo :) Ale czy zamieszka tam Brylant czy inny psiak, okaze sie pod koniec tygodnia :) W kazdym razie Brylant traci dopiero jutro jajka, nie wiem jak ja liczylam te 14 dni. Arytmetyka mnie przerosla :D Bidulek:lol: O czy inny, ważne, aby jakiś:p Ale mi myśl wyszła;) I znowu do końca tygodnia czekać...:cool3: Quote
BajUla Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 ageralion napisał(a):Co nagle to po diable ;) Sporo niestety ostatnio to potwierdza....:-( Quote
ageralion Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 A tam, nie ma co tak pesymistycznie :) Dzisiaj bylysmy rownolegle na dwoch wizytach i jedna ok druga totalna porazka :evil_lol: Co najwazniejsze to to, ze sie ruszylo z adopcjami i niech tak zostanie, pliz pliz pliz pliz :modla: Quote
tatankas Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 ageralion napisał(a):A tam, nie ma co tak pesymistycznie :) Dzisiaj bylysmy rownolegle na dwoch wizytach i jedna ok druga totalna porazka :evil_lol: Co najwazniejsze to to, ze sie ruszylo z adopcjami i niech tak zostanie, pliz pliz pliz pliz :modla: A widzisz,mam chyba dobrą rękę do ogłoszeń,to podsyłaj kolejne psiaki do ogłaszania.Tu się wymeldowuję,bo już nie ogarniam wszystkich wątków.Będę teraz na Ego-dokańczała ogłoszenia :) Quote
BajUla Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 I co? Brylant odjajcowany:p? Jakieś NOWE wieści? Quote
ageralion Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Tak, chlopak bez jajec (pozbyl sie ich w srode) i od wczoraj w hoteliku grzeje dupke :) To wspanialy pies, bardzo delikatny, pozbawiony agresji i pedu do poznawania nowych rzeczy ;) Woli stabilne sytuacje i szuka poczucia bezpieczenstwa w osobach, ktore zna :) Jest przeslodki i wyglada oraz porusza sie jak gladiator! Nie mozna sie w nim nie zaklochac :) Quote
Marta666 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 A Paco (Brylant) jest w DT - kto zgadnie gdzie? :evil_lol: Quote
BajUla Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Marta666 napisał(a):A Paco (Brylant) jest w DT - kto zgadnie gdzie? :evil_lol: A co można wygrać?:evil_lol: To ja pierwsza!!!!U Ciebie?;) Quote
Marta666 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 "BajUla" napisał(a):A co można wygrać?:evil_lol: To ja pierwsza!!!!U Ciebie?;-) Brawo - wygrałaś kąpiel z Paco :cool3: kiedy w planach odbiór nagrody?podpowiem tylko,żeby wybrać jak najszybszy termin,bo im później tym gorzej :evil_lol: Quote
BajUla Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Marta666 napisał(a):Brawo - wygrałaś kąpiel z Paco :cool3: kiedy w planach odbiór nagrody?podpowiem tylko,żeby wybrać jak najszybszy termin,bo im później tym gorzej :evil_lol: No w końcu coś wygrałam!!!!:evil_lol: A czemu czym pózniej to gorzej? Cosik się szykuje??;) Czy brud szybko łapie?:diabloti: Quote
Marta666 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 BajUla napisał(a):No w końcu coś wygrałam!!!!:evil_lol: gratulacje :klacz: BajUla napisał(a):A czemu czym pózniej to gorzej? Cosik się szykuje??;) Czy brud szybko łapie?:diabloti: Nuta zapachowa dojrzeje :evil_lol: Quote
BajUla Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Marta666 napisał(a): Nuta zapachowa dojrzeje :evil_lol: Aaa, to ja poczekam, lubię "dojrzałe" nuty:diabloti::evil_lol::evil_lol: A jak się u Ciebie sprawuje? Widzę że ostro tymczasujesz bulle:lol: a tak niewinnie się zapowiadało, od tej maluniej suni Fionki, nieprawdaż? Ją chciałaś, ale nie wyszło, to od razu poszłaś w "rozmary XL":lol: Quote
Recommended Posts