Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta zobacz jeszcze na pocztę,dziś dodałam kolejne dwa ogłoszenia,a w sumie wymieniłam na inne portale.Mam zamiar niedługo zrobić bazarek ogłoszeniowy i się zastanawiam na jakich portalach najlepiej ;) Te które szybko dodają ogłoszenia są lepsze,więc te będę wybierać.

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ageralion napisał(a):
Jedno doszlo :)

A zajrzala bys na watek Ego? Powstal nareszcie tekst i maly jest gotowy do adopcji :)
http://www.dogomania.pl/threads/205116-Ego-pi%C4%99kny-czarno-podpalany-ast-juz-w-hoteliku-potrzebuje-wsparcia?p=18576247&viewfull=1#post18576247

Pewnie,że zajrzę.ale zaraz muszę lecieć do córy do szkoły,bo dziś basen ma,a torba na basen na biurku została ;)

Posted

tatankas napisał(a):
Pewnie,że zajrzę.ale zaraz muszę lecieć do córy do szkoły,bo dziś basen ma,a torba na basen na biurku została ;)

Dzieki :)

PS aktywacja ze slonia tez przyszla :)

Posted

ageralion napisał(a):
Dzieki :)

PS aktywacja ze slonia tez przyszla :)

Już wszystkie aktywne-super,więc listę portali już mam,jeszcze niech znajdę czas na zrobienie bazarku i trochę kaski wpadnie.A powiedzcie mi ile teraz dają za 30 ogłoszeń,bo nie wiem,ile mam brać???

Posted

ageralion napisał(a):
Widzialam na zazarku dwa pakiety. Jeden byl na 10 0ogloszen chyba, za 5zl, a drugi za 40 ogloszen za 10zl? Jakos tak... ktos moze potwierdzic? :)

20 ogloszen za 5zl i 40 ogloszen za 10zl :)

Posted

ageralion napisał(a):
Dziekuje pieknie za chec pomocy, nawet nie zdarzylam sie odniesc, a juz na maila posypaly sie prosby o autoryzacje ogloszen robionych na portalach przez tatankas :) A nawet byl pierwszy telefon o Brylanta, jutro lecimy na PA :)

I jak tam, udało się spotkanie?

Posted

Tak, spotkanie sie udalo :) Ale czy zamieszka tam Brylant czy inny psiak, okaze sie pod koniec tygodnia :) W kazdym razie Brylant traci dopiero jutro jajka, nie wiem jak ja liczylam te 14 dni. Arytmetyka mnie przerosla :D

Posted

ageralion napisał(a):
Tak, spotkanie sie udalo :) Ale czy zamieszka tam Brylant czy inny psiak, okaze sie pod koniec tygodnia :) W kazdym razie Brylant traci dopiero jutro jajka, nie wiem jak ja liczylam te 14 dni. Arytmetyka mnie przerosla :D

Bidulek:lol:

O czy inny, ważne, aby jakiś:p
Ale mi myśl wyszła;)

I znowu do końca tygodnia czekać...:cool3:

Posted

A tam, nie ma co tak pesymistycznie :) Dzisiaj bylysmy rownolegle na dwoch wizytach i jedna ok druga totalna porazka :evil_lol: Co najwazniejsze to to, ze sie ruszylo z adopcjami i niech tak zostanie, pliz pliz pliz pliz :modla:

Posted

ageralion napisał(a):
A tam, nie ma co tak pesymistycznie :) Dzisiaj bylysmy rownolegle na dwoch wizytach i jedna ok druga totalna porazka :evil_lol: Co najwazniejsze to to, ze sie ruszylo z adopcjami i niech tak zostanie, pliz pliz pliz pliz :modla:

A widzisz,mam chyba dobrą rękę do ogłoszeń,to podsyłaj kolejne psiaki do ogłaszania.Tu się wymeldowuję,bo już nie ogarniam wszystkich wątków.Będę teraz na Ego-dokańczała ogłoszenia :)

Posted

Tak, chlopak bez jajec (pozbyl sie ich w srode) i od wczoraj w hoteliku grzeje dupke :) To wspanialy pies, bardzo delikatny, pozbawiony agresji i pedu do poznawania nowych rzeczy ;) Woli stabilne sytuacje i szuka poczucia bezpieczenstwa w osobach, ktore zna :) Jest przeslodki i wyglada oraz porusza sie jak gladiator! Nie mozna sie w nim nie zaklochac :)

• 4 weeks later...
Posted

"BajUla" napisał(a):
A co można wygrać?:evil_lol:
To ja pierwsza!!!!U Ciebie?;-)

Brawo - wygrałaś kąpiel z Paco :cool3:
kiedy w planach odbiór nagrody?podpowiem tylko,żeby wybrać jak najszybszy termin,bo im później tym gorzej :evil_lol:

Posted

Marta666 napisał(a):
Brawo - wygrałaś kąpiel z Paco :cool3:
kiedy w planach odbiór nagrody?podpowiem tylko,żeby wybrać jak najszybszy termin,bo im później tym gorzej :evil_lol:

No w końcu coś wygrałam!!!!:evil_lol:

A czemu czym pózniej to gorzej? Cosik się szykuje??;) Czy brud szybko łapie?:diabloti:

Posted

BajUla napisał(a):
No w końcu coś wygrałam!!!!:evil_lol:

gratulacje :klacz:

BajUla napisał(a):
A czemu czym pózniej to gorzej? Cosik się szykuje??;) Czy brud szybko łapie?:diabloti:

Nuta zapachowa dojrzeje :evil_lol:

Posted

Marta666 napisał(a):

Nuta zapachowa dojrzeje :evil_lol:

Aaa, to ja poczekam, lubię "dojrzałe" nuty:diabloti::evil_lol::evil_lol:

A jak się u Ciebie sprawuje? Widzę że ostro tymczasujesz bulle:lol: a tak niewinnie się zapowiadało, od tej maluniej suni Fionki, nieprawdaż? Ją chciałaś, ale nie wyszło, to od razu poszłaś w "rozmary XL":lol: