madzia828 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 co za ludzie w tym schronisku:mad:zamiast ułatwić psiakom adopcje to utrudniają :shake: nie rozumiem tego. Koko biegnij na 1 słodka:loveu::loveu: Quote
Rybc!a Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Nie wiem, czy to zajączek przybiegł, bo Kokuni w schronisku nie widziałam! Może się schowało maleństwo, padało strasznie, a ona to taka chodząca delikatność i gracja... Z nią to ciągle zagadka. Raz jest, raz nie ma, raz jest, raz nie ma... Quote
madzia828 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Koko w górę mała musi cię ktoś wypatrzeć :lol::p Quote
Rybc!a Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Nienawidzę niezręcznych sytuacji, a w takiej właśnie jestem- nie wiem, czy Koka dalej tam jest i nie wiem również co mam zrobić? To dziwne, ona znika, a potem znowu siedzi w boksie...ehh... Quote
Asia & Ginger Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Mam nadzieję, że jednak znalazła kochający domek. :loveu: Quote
Rybc!a Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 asia_pie napisał(a):Mam nadzieję, że jednak znalazła kochający domek. :loveu: Ja też mam taką skrytą nadzieję, ale kiedyś było tak, że zniknęła, pracownicy powiedzieli basia0607 , że została zaadoptowana, a potem znowu znalazła się w schronie. Może ktoś uznał, że nie jest to pies jego marzeń.. :angryy: Poczym oddał znowu do schroniska... Eh... Quote
Gonitwa Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 no cóz ale na wszelki wypadek to koka na pierwszą Quote
madzia828 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 i co z Koką? jest w schronisku czy w nowym domku? czekam na info:p Quote
Rybc!a Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Nic nie wiem, nie byłam od tej pory w schronisku! Quote
Gonitwa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 niewiadomo. rybciu jak pojedziesz we wtorek to proszę zajrzyj do boksu... Quote
Czarodziejka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Bo może my tu się na wątku spalamy, a Koka dawno w nowym domku. Quote
Gonitwa Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Czarodziejko droga tylko że jak my sami się tego nie dowiemy to nikt nam tego nie powie... na pewno nie pracownicy schroniska... Quote
Rybc!a Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Narazie zignorujmy ten wątek, wszystko okaże się przy najbliższej okazji. Quote
Czarodziejka Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Biedny koczkodanek...:( Nie wiadomo, co z nim..... Quote
madzia828 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 co z Koką? jest w schronisku czy znalazła nowy domek? Quote
Rybc!a Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Dziewczyny, nie pytajcie mnie wciąż ;) Wiem, że zależy wam na tym, by się dowiedzieć, ale ja nie wybieram się narazie do schroniska- pierwszy problem- NIE MAM Z KIM, a samej mnie nie wpuszczą ! Quote
Gonitwa Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 KOKA ciągle jest w schronisku! :(:(:(Ja już nie wiem co mam robić. Staram się chociaż tymczas załatwić, ale to nie taka prosta sprawa.. Niedługo chyba zacznę po sąsiadach pytać czy tymczasu jej nie dadzą... RATUJCIE KOKUNIĘ!!! Jestem zrozpaczona! Ona mi dziś tak uroczo lizała palce u dłoni i prosiła.... :(:( Quote
Asia & Ginger Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Gonitwa napisał(a):KOKA ciągle jest w schronisku! :(:(:(Ja już nie wiem co mam robić. Staram się chociaż tymczas załatwić, ale to nie taka prosta sprawa.. Niedługo chyba zacznę po sąsiadach pytać czy tymczasu jej nie dadzą... RATUJCIE KOKUNIĘ!!! Jestem zrozpaczona! Ona mi dziś tak uroczo lizała palce u dłoni i prosiła.... :(:( Gonitwa, ja znam kogoś kto może mógłby ją wziąc na tymczas, to Cerber z dogo, ona jest z Włocławka z tego co pamiętam. Pisała niedawno do mnie, że wzięłaby jakiegoś młodego spanielka na tymczas, ale wtedy nie było wiadomo co z Kokusią. Może teraz zechciałaby ją wziac. :cool3: Co Wy na to? Quote
Gonitwa Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 tak, tak tak. jeśli tylko jest taka możliwość!! Transport przez pół polski też pewnie da się załatwić. w końcu to dogomania... Quote
madzia828 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 miałam nadzieję, że znalazła domek a tu nic:-(dalej w schronie. Trzymam kciuki za DT oby Cerber się zgodziła :razz: Quote
Recommended Posts