Rybc!a Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='Czarodziejka'] A skąd masz taki obrazeczek, Czarodziejko? Wyczarowałaś go ? Chłopak od Baśki Koki nie chce, bo... jest zaniedbana! Niech spada, oszołom jeden Quote
Czarodziejka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Koczkę się wykąpie, wyczesze i piękna będzie laleczka.... A mam, jak chcesz, to kopiuj dowoli ;) Quote
Rybc!a Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Czarodziejka napisał(a):Koczkę się wykąpie, wyczesze i piękna będzie laleczka.... Wszystko to było już mówione, niestety zdjęcia są dość nieaktualne, bo Koka jest wystrzyżona, jej oczy są w lepszym stanie, niestety na nic zdały się te argumenty. On na nią nie zasługuje. Quote
madzia828 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 szkoda, ale może sie uda w końcu, trzymam kciuki za słodką :p Quote
Rybc!a Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 madzia828 napisał(a):szkoda, ale może sie uda w końcu, trzymam kciuki za słodką :p Udać się uda, ale kiedy? Ile ona ma jeszcze czekać ? Quote
madzia828 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 trzymam mocno kciuki za sunkę, w górę malutka:smilecol: Quote
Ludek Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Rybc!a napisał(a):Wszystko to było już mówione, niestety zdjęcia są dość nieaktualne, bo Koka jest wystrzyżona, jej oczy są w lepszym stanie, niestety na nic zdały się te argumenty. On na nią nie zasługuje. Jeśli on nie chce psa tylko dlatego, że jest zaniedbany, to nie zasługuje na żadnego psa. Czego on sie spodziewał, że w schronie to luksusy mają.:angryy: Quote
madzia828 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 kurcze przydałyby sie nowe zdjęcia sunki, tylko z tego co wyczytałam to może być cieżko je zrobić. podnoszę czarnulke na 1 :laola: Quote
Rybc!a Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Ludek napisał(a):Jeśli on nie chce psa tylko dlatego, że jest zaniedbany, to nie zasługuje na żadnego psa. Czego on sie spodziewał, że w schronie to luksusy mają.:angryy: Od początku mi się nie podonał, warunkiem było to, by pies był rasowy. Przemilczałam to, wiedziałam że dom w Pasłęku będzie sprawdzony na 100% przez Basia0607, no ale jeśli ten człowiek myśli, że ktoś odda mu psa z rodowodem, zdrowego i młodego, to życzę powodzenia ! Quote
madzia828 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 witaj malutka:p hoopaj w górę po nowy domek :Dog_run: Quote
Rybc!a Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Idziemy rozprostować łapki na pierwszą. Ile ty będziesz musiała czekać? Jesteś taka piękna... Quote
Rybc!a Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Powiedźcie mi, co z nią jest nie tak? Dlaczego nie może znaleźć domu ? Quote
Asia & Ginger Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Rybc!a napisał(a):Powiedźcie mi, co z nią jest nie tak? Dlaczego nie może znaleźć domu ? To nie z nią jest coś nie tak. To schronisko zmniejsza jej szansę na adopcję nie pozwalajac zrobic aktualnych zdjęc. :mad: Psinka na pewno jest śliczna i grzeczna. :loveu: Kokusia bienij na pierwszą stronkę po nowy domek! :multi: Quote
Rybc!a Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 asia_pie napisał(a):To nie z nią jest coś nie tak. To schronisko zmniejsza jej szansę na adopcję nie pozwalajac zrobic aktualnych zdjęc. :mad: Psinka na pewno jest śliczna i grzeczna. :loveu: Kokusia bienij na pierwszą stronkę po nowy domek! :multi: Jest śliczna naprawdę, teraz wygląda całkiem inaczej! I włoski ładniejsze i oczka już nie są czerwone... Wszystko się ustatkowało, tylko zdjęć robić nie mogę :( A grzeczna jest, taka kochana i milusińska ;) Quote
Recommended Posts