Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 809
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czarodziejka napisał(a):
W górę niunia....

Do czekającego domku w Raciborzu nie pojedzie Maciupek z Pabianic.
Muszę dzisiaj państwo o tym poinformować. Chcę przedstawić im kilka innych propozycji. Z reguły wiem, że zwykle dom nie decyduje się na innego pieska, ale może?
Dom jest bardzo daleko, ale jeżeli to Was zainteresuje to niech ktoś zbierze o niej szczegółowe informacje i w miarę dokładny opis i mi podrzuci .
Kontakt gg lub Skype ( nie będę cały czas przy Kampie)

Posted

wanda szostek napisał(a):
Do czekającego domku w Raciborzu nie pojedzie Maciupek z Pabianic.
Muszę dzisiaj państwo o tym poinformować. Chcę przedstawić im kilka innych propozycji. Z reguły wiem, że zwykle dom nie decyduje się na innego pieska, ale może?
Dom jest bardzo daleko, ale jeżeli to Was zainteresuje to niech ktoś zbierze o niej szczegółowe informacje i w miarę dokładny opis i mi podrzuci .
Kontakt gg lub Skype ( nie będę cały czas przy Kampie)

Oczywiście, jestem za. Ale trzeba myśleć i dumać jak załatwimy transport, a to już jest niemały problem. Kawał drogi, nie ma co.
Opis suczki:
Cocker spanielka ( trochę mniejsza ) obstrzyżona, nie stara mniej więcej 2 lata, przyjazna i łagodna. Toleruje inne suki, jest raczej uległa.
Coś jeszcze mam dodać ? Jakieś info ?

Byłam dzisiaj w schronie. Widziałam ją.

Posted

Niestety dom w Raciborzu spalił się. Pani poczuła się wystawiona do wiatru.
Mam jednak pewien pomysł na szukanie domu dla małej, ale potrzebna pomoc. Jeżeli ktoś chętny do pomocy i ma skypa , to proszę o kontakt (wilga2006)

Posted

[quote name='wanda szostek']Niestety dom w Raciborzu spalił się. Pani poczuła się wystawiona do wiatru.
Mam jednak pewien pomysł na szukanie domu dla małej, ale potrzebna pomoc. Jeżeli ktoś chętny do pomocy i ma skypa , to proszę o kontakt (wilga2006)

Ja Skype nie używam, moje słuchawki wysiadają.
Ale na GG się odezwałam, mam nadzieję , że przeczytasz.

Basia rozmawiała z jakimś chłopakiem, który szuka do domu swojej mamy jakiegoś małego, rasowego pieska. Może Koka?
Baśka ją zaproponuje i sprawdzi domek, w razie czego.
A na ciebie Wandziu czekam, odpowiedz mi na GG, jeśli nie sprawi ci to problemu.
A jakby coś- to pisz PW i przedstaw mi swój plan