wanda szostek Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Czarodziejka napisał(a):W górę niunia.... Do czekającego domku w Raciborzu nie pojedzie Maciupek z Pabianic. Muszę dzisiaj państwo o tym poinformować. Chcę przedstawić im kilka innych propozycji. Z reguły wiem, że zwykle dom nie decyduje się na innego pieska, ale może? Dom jest bardzo daleko, ale jeżeli to Was zainteresuje to niech ktoś zbierze o niej szczegółowe informacje i w miarę dokładny opis i mi podrzuci . Kontakt gg lub Skype ( nie będę cały czas przy Kampie) Quote
Rybc!a Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 wanda szostek napisał(a):Do czekającego domku w Raciborzu nie pojedzie Maciupek z Pabianic. Muszę dzisiaj państwo o tym poinformować. Chcę przedstawić im kilka innych propozycji. Z reguły wiem, że zwykle dom nie decyduje się na innego pieska, ale może? Dom jest bardzo daleko, ale jeżeli to Was zainteresuje to niech ktoś zbierze o niej szczegółowe informacje i w miarę dokładny opis i mi podrzuci . Kontakt gg lub Skype ( nie będę cały czas przy Kampie) Oczywiście, jestem za. Ale trzeba myśleć i dumać jak załatwimy transport, a to już jest niemały problem. Kawał drogi, nie ma co. Opis suczki: Cocker spanielka ( trochę mniejsza ) obstrzyżona, nie stara mniej więcej 2 lata, przyjazna i łagodna. Toleruje inne suki, jest raczej uległa. Coś jeszcze mam dodać ? Jakieś info ? Byłam dzisiaj w schronie. Widziałam ją. Quote
Rybc!a Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Czarodziejka napisał(a):Jak się czuje nasza Kokotka? ...samotnie... Quote
Rybc!a Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Koka, Koka szuka domu. Czy sobie go... wykuka? Quote
Rybc!a Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Czarodziejka napisał(a):Oby aby jedna fotka..... Czarodziejko, spróbuj postawić się w naszej sytuacji... Robimy WSZYSTKO co w naszej mocy... Quote
Asia & Ginger Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Rybc!a rozumiemy, ale mamy nadzieję, że może jednak kiedyś uda wam się pstryknąc jakąś foteczkę, chociażby telefonem. Trzymam kciuki za Kokusię! :kciuki: :kciuki: Quote
Rybc!a Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Ja też was rozumiem, ale kurczę, no naprawdę wystarczająco się już obwiniam, mimo tego, że to nie ja wymyśliłam ten zakaz... Quote
madzia828 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Podnosze sunię, hoopaj do góry po nowy domek!!!:p Quote
Asia & Ginger Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Koka, nie chowaj się! Na pierwszą stronkę biegusiem! :Dog_run: Quote
Rybc!a Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Czy ktoś cię zauważy, mała Kokolinko ? Quote
madzia828 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Hoopaj do góry po nowy domek:multi::multi::multi: Quote
wanda szostek Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Niestety dom w Raciborzu spalił się. Pani poczuła się wystawiona do wiatru. Mam jednak pewien pomysł na szukanie domu dla małej, ale potrzebna pomoc. Jeżeli ktoś chętny do pomocy i ma skypa , to proszę o kontakt (wilga2006) Quote
Rybc!a Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='wanda szostek']Niestety dom w Raciborzu spalił się. Pani poczuła się wystawiona do wiatru. Mam jednak pewien pomysł na szukanie domu dla małej, ale potrzebna pomoc. Jeżeli ktoś chętny do pomocy i ma skypa , to proszę o kontakt (wilga2006) Ja Skype nie używam, moje słuchawki wysiadają. Ale na GG się odezwałam, mam nadzieję , że przeczytasz. Basia rozmawiała z jakimś chłopakiem, który szuka do domu swojej mamy jakiegoś małego, rasowego pieska. Może Koka? Baśka ją zaproponuje i sprawdzi domek, w razie czego. A na ciebie Wandziu czekam, odpowiedz mi na GG, jeśli nie sprawi ci to problemu. A jakby coś- to pisz PW i przedstaw mi swój plan Quote
Gonitwa Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Koka się przypomina! śliczna czarna spanieleczka! Quote
Recommended Posts