Cerber Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 madzia828 napisał(a):zdjęcia Koki są super:loveu: bedzie dobrze;) a Ty nie w szkole? Quote
madzia828 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 nie, ja już pracuje ale też w szkole w świetlicy;) maturę mam już za sobą a wogóle jak tam Ci idzie Cerber egzamin dojrzałości ?:cool3: Quote
miśkowa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Hej!Bardzo dziękuję Ci Cerber za zaopiekowanie się Koką,poznałam ją w styczniu jak razem z Rybcią i Gonitwą przyjechałam do schroniska żeby przygarnąć jakąś niedużą sunię.Długo się zastanawiałam czy wziąć Kokę,ale w końcu stwierdziłyśmy że skoro jest rasowa to ma duże szanse na nowy dom i wzięłam małą sunię kundelka,a biedna Kokunia siedziała tam aż do teraz.Pamiętam,że była bardzo przyjazna,machała do nas ogonkiem,ale była taka zmarznięta że co chwilę wchodziła do budy (w której też było zimno i mokro bo padał marznący deszcz).Miała zaropiałe oczka i skołtunioną brudną sierść.Bardzo się cieszę że ma wreszcie ciepło i może sobie pobiegać po trawce zamiast po tych kilku metrach betonowego boksu. Quote
Cerber Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 madzia828 napisał(a):nie, ja już pracuje ale też w szkole w świetlicy;) maturę mam już za sobą a wogóle jak tam Ci idzie Cerber egzamin dojrzałości ?:cool3: ale jaja pomyliłam się... nie spojrzałam na nick... pomyliłam Cie z Gonitwą:oops: :oops: śmiać mi sie chce bo jak mogłam Cie pomylić :D:D:D:D:D:D:D:D:D no jakoś tam idzie własnie piszę nowość na mojej stronie... pisze o Koce i wstawiam jej fotki, a poźniej spadam na deszczowy spacer i biorę się do nauki bo przecież ja nic nie robię tylko siędzę na forum... sorki, ze Cię pomyliłam :D Miśkowa - nie ma za co dziekowac... ja szukałam takiego psiaka jak Koka , coby wziać na tymczas... na większego psa nie zdecydowałam się na początku ponieważ to jest mój pierwszy dorosły pies na tymczasie ( do tej pory miałam tylko szczenięta) i bałam się, że sobie nie poradzę z 2 dużymi psami... teraz wiem, ze dałabym sobię radę zarówno z duzym jak i z małym pieskiem :) Quote
Asia & Ginger Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Luiza, ja się miałam dorzucic do tego leczenia, ale skoro już się uzbierala odpowiednia suma, to ja się dorzucam do sterylki. Jutro jadę w końcu do miasta, to postaram się wpłacic na razie 30 zł. ;) Kokunia cudna z tym serkiem na pycholku :loveu:, a Cerberek kochany, że tak ją dobrze traktuje i dzieli się nawet jedzonkiem. :loveu: Quote
madzia828 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Cerber nic się nie stało ;););) zdarza się:cool3: to powodzenia na maturze :thumbs: teraz to jest inaczej niż ja zdawałam. Miłęgo spacerku z psiakami no i nauki też :p Quote
Cerber Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 asia_pie napisał(a):Luiza, ja się miałam dorzucic do tego leczenia, ale skoro już się uzbierala odpowiednia suma, to ja się dorzucam do sterylki. Jutro jadę w końcu do miasta, to postaram się wpłacic na razie 30 zł. ;) Kokunia cudna z tym serkiem na pycholku :loveu:, a Cerberek kochany, że tak ją dobrze traktuje i dzieli się nawet jedzonkiem. :loveu: Czy ja nie wspominałam, ze mam najlepszego, najukochańszego, najgrzeczniejszego, najspokojniejszego i najbardziej usłuchanego i karnego psa na swiecie:cool3: jak nie to teraz mówię... ja sobie lepszego psa niz cerber nie mogłam wymarzyć. Ten pies nie posiada wad, no może jedną... ciągłe szczekanie przed sklepem, ale pracujemy nad tym... poza tym Cerber nie posiada wad... on jest czysty jak łza, grzeczny usłuchanyi wogóle... czasami trochę błaznuje za co go jeszce bardziej kocham:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: wiem, ze jestem narcyzem na jego punkcie, ale tak będzie już zawsze... musice go poznać osobiście, zeby się przekonać jaki on jest wspaniały :D nie urażając nikogo z forum oczywiście... no ale DLA MNIE cerber jest taki jakiego go opisałam wyzej:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 madzia828 napisał(a):Cerber nic się nie stało ;););) zdarza się:cool3: to powodzenia na maturze :thumbs: teraz to jest inaczej niż ja zdawałam. Miłęgo spacerku z psiakami no i nauki też :p nie dziękuję jeśli chodzi o maturę :P wychodzimy dopiero za jakies 10 minut wiec mam jeszcze chwilkę :D Quote
Cerber Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Wiem, ze to wątek Koki, ale nie mogę się oprzeć, mam nadzieję, ze się nie gniewacie, ze wam pokazuje zdjecia cerberka... jak tu go nie kochać:loveu: nawet zabawki sobie nosi :D a Tu widzicie ostatniego szczeniaka, którego miałam na tymczasie... mam sporo fotek z tmi szczeniakami, ale nie będę zaśmiecała wątku... a teraz już spadam na spacerek... trzymajcie się... Quote
Rybc!a Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Wiecie, co mi się skojarzyło, patrząc na to zdjęcie? Jeżyk ! Normalny jeżyk. Ten nosek i ubrudzone włosy wyglądają jak jeż. Czy wy też to tak obrazujecie? Może ja jestem jakaś ... dziwna ? Quote
Cerber Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 mi też się skojarzyło z jeżem :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Rzeczywiście jak jeż. :roflt: Jeże też mają takie śmieszne pycholki i wąsiska. :lol: Quote
Cerber Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 no tak ta nasz kochana kokucha... ehhhh niech ona szybciutko nam zdrowieje i znajduje nowych wlascicieli, którzy będą ją kochać do końca świata i jeszcze dalej:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Gonitwa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Cerber'] Przystojniaczek... Koka szczęściara. Mieszkać z takim kawalerem... Quote
Asia & Ginger Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Dokładnie Gonitwa. :loveu: Cerberek wydaje się byc taki mięciutki w dotyku jak pluszowy miś. :loveu: Quote
Cerber Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 hehehe ale określenie Asiu :) dzieki, kochane jesteście :) ale nie wychwalajcie go tak bo jeszcze zbrzydnie i co wtedy, kogo będę pokazywała na fotkach... takiego brzyala jednego:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Rybc!a Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Rzeczywiście babeczki, Cerber to piękny kawaler. Czy Kokuni przeszła na niego chęć? W sumie się dziewczynie nie dziwię, że do niego zarywa... Quote
Cerber Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Cerber napisał(a): 116 zł na sterylkę - brakuje nam już tylko 184 zł... to już mało... ;) Kochani odchodzi nam 4 zł, bo jedna osóbka zrezygnowała z bransoletek, także mamy 112 i brakuje nam 188... to nibby tylko 4 zł, no ale zawsze coś... Quote
Cerber Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 elo Rybcia a może zmień temat wątku? bo niunia jest już na tymczasie, a potrzebujemy kasy na leczenie;) Quote
Cerber Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 cocermanka bardzo dziekuję :* mamy 142 zł na sterylkę suni... Quote
cockermanka Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 E tam,szkoda,że tylko tyle narazie mogę.... Quote
madzia828 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Rybc!a trzeba zmienić tytuł wątku :cool3: jak tylko bedę mogła dorzucę coś na Kokę;) Quote
Recommended Posts