Asia & Ginger Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 majcia napisał(a):czesc dziewczyny!widze ze sa fotki:lol:no to sie cieszymy bardzo!asia dzieki za pomoc!postaram sie za jakis czas znowu zrobic sesje z moimi princeskami:loveu:! Czekam na kolejne fotki. :loveu: Zawsze chętnie wstawię. :cool3: Jak tak patrzę na Twoje dwie ślicznotki, to marzy mi się jeszcze jeden spanielek, Gingerka miałaby się z im bawić... :loveu: Quote
Rybc!a Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='Gonitwa']Asiu nic trudnego;) No właśnie ;) Tyle ich czeka na nowy domek, tyle ich się rodzi w hodowlach... ;) Quote
cockermanka Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Jak miło widzieć,jaka Kokusia jest szczęśliwa:loveu::multi: Quote
Asia & Ginger Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Wiem, wiem dziewczyny, ale na razie nie da rady. Rodzice niezbyt chętni, więc zdecyduję sie dopiero jak się wyprowadzę, a to może jeszcze w tym roku. :cool3: Zobaczymy jak się wszystko poukłada. I wziełabym raczej psiaka ze schronu, bo takie cudeńka tam się marnują, że to po prostu niemożliwe. :shake: Quote
majcia Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 asiu wszystko w swoim czasie,moze sie ulozy i bedziesz mieszkac na swoim:cool3:3mamy kciuki.gingerce bedzie napewno raziej:cool3:ja tez jak cos to bede brala juz tylko sierotki...jak je widze to serce peka:-(.tym bardziej ze sa tak oddane jak np.kokunia:loveu:. Quote
majcia Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 a jeszcze zapomnialam,rybcia dzieki za wstawienie fotek suniek na metamorfozy.buzia wielka! Quote
Rybc!a Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 majcia napisał(a):a jeszcze zapomnialam,rybcia dzieki za wstawienie fotek suniek na metamorfozy.buzia wielka! Nie ma sprawy- zawsze do usług. Quote
Recommended Posts