Rybc!a Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Nie wiem, nie wiem czy coś z tym tymczasem wyjdzie, no ale dobra... W każdym bądź razie tak jak napisała Gośka, która wyprzedziła mnie w każdym wątku, Koka dalej w schronisku. Jest taką cudną sunią, tak bardzo chce kochać i chce, by ktoś kochał ją.Kto przygarnie ją pod swoje skrzydełka i otworzy dla niej serduszko ? Quote
Asia & Ginger Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Przed chwilą pisałam z Cerber na gg. Napisała, że Koka jest idealnym psiakiem dla niej na tymczas, młoda, nieduża, łagodna, na pewno dogada się z jej psiakiem. Chętnie ją weźmie, ale na razie nic nie obiecuje, ostateczną odpowiedź da w poniedziałek (ma teraz maturę, wiec musi przemyślec sprawę). Jednak nie bedzie mogła po nią sama przyjechac, wiec trzebaby szukac transportu przez dogo. Co Wy na to dziewczyny? :cool3: Quote
Rybc!a Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 asia_pie napisał(a):Przed chwilą pisałam z Cerber na gg. Napisała, że Koka jest idealnym psiakiem dla niej na tymczas, młoda, nieduża, łagodna, na pewno dogada się z jej psiakiem. Chętnie ją weźmie, ale na razie nic nie obiecuje, ostateczną odpowiedź da w poniedziałek (ma teraz maturę, wiec musi przemyślec sprawę). Jednak nie bedzie mogła po nią sama przyjechac, wiec trzebaby szukac transportu przez dogo. Co Wy na to dziewczyny? :cool3: No nie wiem, nie wiem... :roll: Jakoś z tym transportem mi nie pasuje... Przez całą Polskę praktycznie, a my do Wawy długo tranportu szukaliśmy, aż w końcu mojego tatę poprosiłam... Nie wiem... Hmm.... Quote
beka Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 A czy ktoś zna tę osobę która ewentualnie weżmie kokęna tymczas? Quote
Asia & Ginger Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Nie znam Cerber osobiście, tylko pisałam z nią niedawno na gg, ale ona jest dogomaniaczką i miała już kiedyś szczeniaki na tymczasie. Poczytajcie jej galerię i stronkę www, to się może czegoś dowiecie, jaka to osoba. Cerber jest z Włocławka, czyli nie tak znowu przez całą polskę. ;) Quote
Rybc!a Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 asia_pie napisał(a):Nie znam Cerber osobiście, tylko pisałam z nią niedawno na gg, ale ona jest dogomaniaczką i miała już kiedyś szczeniaki na tymczasie. Poczytajcie jej galerię i stronkę www, to się może czegoś dowiecie, jaka to osoba. Cerber jest z Włocławka, czyli nie tak znowu przez całą polskę. ;) Nie wiem dlaczego nie jestem zbyt przekonana. A co do transportu, to wydaje mi się że problem będzie, bo tak jak już mówiłam my do Warszawy mieliśmy kłopot, nic nie poradzę na to , że Elbląg to jedna wielka...dziura?! Czy Cerber mogłaby się odezwać na tym wątku osobiście? Ja też jej nie znam, kiedyś kilkałyśmy, ale kiedy to było... Quote
Gonitwa Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Włocławek jest mniej więcej 250 km od Elbląga. Gdzieś w okolicy połowy drogi jest Grudziądz... sprawdziłąm na mapie ;) Quote
Rybc!a Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Gonitwa napisał(a):Włocławek jest mniej więcej 250 km od Elbląga. Gdzieś w okolicy połowy drogi jest Grudziądz... sprawdziłąm na mapie ;) Mój tata mi krzyczy , że do Włocławka 300 km, a do Grudziądza 100. A zresztą.. Masz kogoś kto przejedzie taką trasę? Taniej chyba wyszłoby pociągiem... Asia, jeśli masz kontakt z Cerber to zapytaj ją, czy taka opcja nie wchodziłaby w grę. Quote
Asia & Ginger Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Rybc!a napisał(a):Mój tata mi krzyczy , że do Włocławka 300 km, a do Grudziądza 100. A zresztą.. Masz kogoś kto przejedzie taką trasę? Taniej chyba wyszłoby pociągiem... Asia, jeśli masz kontakt z Cerber to zapytaj ją, czy taka opcja nie wchodziłaby w grę. Spytam, pisuję z nią na gg. Ale szukajcie cały czas tymczasu u siebie, albo gdzieś bliżej. Oby się jakiś znalazł. Że też musicie mieszkac w tak odległym krańcu Polski. :shake: Quote
Rybc!a Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 asia_pie napisał(a):Spytam, pisuję z nią na gg. Ale szukajcie cały czas tymczasu u siebie, albo gdzieś bliżej. Oby się jakiś znalazł. Że też musicie mieszkac w tak odległym krańcu Polski. :shake: U nas tymczasów nie ma, dla Kruszynki która była w ciężkiej sytuacji szukaliśmy i szukaliśmy, a znaleźliśmy zaledwie na kilka dni... Quote
Asia & Ginger Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 O nowe fotki! :multi: Jak Ci się udało je zrobic? :cool3: Koka jest przepiękna. :loveu::loveu::loveu: Tymczas potrzebny dla spanielowego cudeńka! :loveu: Quote
cockermanka Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Zareklamowałam Kokę osobie szukającej spaniela do adopcji...ale nie wiem,co z tego będzie..oby nowy domek.... Quote
Gonitwa Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Mam nadzieję! Była z nami znajoma, to ona zrobiła te zdjęcia :):):) Quote
Rybc!a Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 W takim razie trzymamy kciuki, za powodzenie akcji... Quote
madzia828 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 ona jest śliczna:loveu: żeby się udało z tym nowym domkiem:thumbs: Quote
Asia & Ginger Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Trzymam kciuki za nowy domek dla Kokusi. :kciuki: :kciuki: Ona juz tak długo czeka... Quote
Gonitwa Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 ja wyjeżdżam na wekend majowy i nie będzie mnie na dogomanii przez ok. tydzień.... Kokunia! Trzymaj się kochana! Quote
Rybc!a Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Mam nadzieję, że chociaż Kokunię od czasu do czasu ktoś podrzuci, sama ze wszystkim nie wyrobię, a inne wątki świecą pustkami... Quote
madzia828 Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Koka na góre mykaj a co z tym domkiem dla suni? są jakieś wieści?:cool3: Quote
Rybc!a Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 Oj, coś mi się wydaje że mimo tego, iż Koka piękna to niestety jeszcze długo będzie w schronie... Nikt się nią nawet nie interesuje! Quote
Asia & Ginger Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 cockermanka napisał(a):Zareklamowałam Kokę osobie szukającej spaniela do adopcji...ale nie wiem,co z tego będzie..oby nowy domek.... Cockermanka, czy już coś wiadomo? :cool3: Quote
Cerber Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Hej wam. Jestem zainteresowana tą czarną sunią... myślałam nad wzięciem jej na tymczas o siebie no i rozmawiając ze spanielką od Ginger stwierdziałam, ze sie odezwę. Ja sunię na tymczas mogę wziąć tylko do Lipca, niestety później wyjeżdżam i nie wiem nawet co zrobić z moim psem a co dopiero z sunią na tymczasie... nie wiem czy wogóle warto i można tak wziać, ale ja jeśli wy pozwolicie to bardo chętnię zajmę się sunią i poszukam jej nowego domku... Quote
Recommended Posts