Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiem, nie wiem czy coś z tym tymczasem wyjdzie, no ale dobra...
W każdym bądź razie tak jak napisała Gośka, która wyprzedziła mnie w każdym wątku, Koka dalej w schronisku.
Jest taką cudną sunią, tak bardzo chce kochać i chce, by ktoś kochał ją.Kto przygarnie ją pod swoje skrzydełka i otworzy dla niej serduszko ?

• Replies 809
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przed chwilą pisałam z Cerber na gg.
Napisała, że Koka jest idealnym psiakiem dla niej na tymczas, młoda, nieduża, łagodna, na pewno dogada się z jej psiakiem.
Chętnie ją weźmie, ale na razie nic nie obiecuje, ostateczną odpowiedź da w poniedziałek (ma teraz maturę, wiec musi przemyślec sprawę).
Jednak nie bedzie mogła po nią sama przyjechac, wiec trzebaby szukac transportu przez dogo.
Co Wy na to dziewczyny? :cool3:

Posted

asia_pie napisał(a):
Przed chwilą pisałam z Cerber na gg.
Napisała, że Koka jest idealnym psiakiem dla niej na tymczas, młoda, nieduża, łagodna, na pewno dogada się z jej psiakiem.
Chętnie ją weźmie, ale na razie nic nie obiecuje, ostateczną odpowiedź da w poniedziałek (ma teraz maturę, wiec musi przemyślec sprawę).
Jednak nie bedzie mogła po nią sama przyjechac, wiec trzebaby szukac transportu przez dogo.
Co Wy na to dziewczyny? :cool3:

No nie wiem, nie wiem... :roll:

Jakoś z tym transportem mi nie pasuje...
Przez całą Polskę praktycznie, a my do Wawy długo tranportu szukaliśmy, aż w końcu mojego tatę poprosiłam...

Nie wiem...
Hmm....

Posted

Nie znam Cerber osobiście, tylko pisałam z nią niedawno na gg, ale ona jest dogomaniaczką i miała już kiedyś szczeniaki na tymczasie.
Poczytajcie jej galerię i stronkę www, to się może czegoś dowiecie, jaka to osoba.
Cerber jest z Włocławka, czyli nie tak znowu przez całą polskę. ;)

Posted

asia_pie napisał(a):
Nie znam Cerber osobiście, tylko pisałam z nią niedawno na gg, ale ona jest dogomaniaczką i miała już kiedyś szczeniaki na tymczasie.
Poczytajcie jej galerię i stronkę www, to się może czegoś dowiecie, jaka to osoba.
Cerber jest z Włocławka, czyli nie tak znowu przez całą polskę. ;)

Nie wiem dlaczego nie jestem zbyt przekonana.
A co do transportu, to wydaje mi się że problem będzie, bo tak jak już mówiłam my do Warszawy mieliśmy kłopot, nic nie poradzę na to , że Elbląg to jedna wielka...dziura?!
Czy Cerber mogłaby się odezwać na tym wątku osobiście?
Ja też jej nie znam, kiedyś kilkałyśmy, ale kiedy to było...

Posted

Gonitwa napisał(a):
Włocławek jest mniej więcej 250 km od Elbląga. Gdzieś w okolicy połowy drogi jest Grudziądz... sprawdziłąm na mapie ;)

Mój tata mi krzyczy , że do Włocławka 300 km, a do Grudziądza 100.
A zresztą..
Masz kogoś kto przejedzie taką trasę?
Taniej chyba wyszłoby pociągiem...
Asia, jeśli masz kontakt z Cerber to zapytaj ją, czy taka opcja nie wchodziłaby w grę.

Posted

Rybc!a napisał(a):
Mój tata mi krzyczy , że do Włocławka 300 km, a do Grudziądza 100.
A zresztą..
Masz kogoś kto przejedzie taką trasę?
Taniej chyba wyszłoby pociągiem...
Asia, jeśli masz kontakt z Cerber to zapytaj ją, czy taka opcja nie wchodziłaby w grę.

Spytam, pisuję z nią na gg.
Ale szukajcie cały czas tymczasu u siebie, albo gdzieś bliżej. Oby się jakiś znalazł.
Że też musicie mieszkac w tak odległym krańcu Polski. :shake:

Posted

asia_pie napisał(a):
Spytam, pisuję z nią na gg.
Ale szukajcie cały czas tymczasu u siebie, albo gdzieś bliżej. Oby się jakiś znalazł.
Że też musicie mieszkac w tak odległym krańcu Polski. :shake:

U nas tymczasów nie ma, dla Kruszynki która była w ciężkiej sytuacji szukaliśmy i szukaliśmy, a znaleźliśmy zaledwie na kilka dni...

Posted

Oj, coś mi się wydaje że mimo tego, iż Koka piękna to niestety jeszcze długo będzie w schronie... Nikt się nią nawet nie interesuje!

Posted

Hej wam. Jestem zainteresowana tą czarną sunią... myślałam nad wzięciem jej na tymczas o siebie no i rozmawiając ze spanielką od Ginger stwierdziałam, ze sie odezwę. Ja sunię na tymczas mogę wziąć tylko do Lipca, niestety później wyjeżdżam i nie wiem nawet co zrobić z moim psem a co dopiero z sunią na tymczasie... nie wiem czy wogóle warto i można tak wziać, ale ja jeśli wy pozwolicie to bardo chętnię zajmę się sunią i poszukam jej nowego domku...