Rybc!a Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Czarodziejka napisał(a):Koka kokosińska oczekuje na domek! ... a ten domek się nie zjawia Quote
Gonitwa Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 dziękuje za wybranie mojej propozycji. zawsze chciałam mieć cockerka o tym imieniu... bardzoo pasuje. podbijam Kokę!! Quote
Czarodziejka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Jak ona dziś wygląda? Może uda się którejś z was strzelić foteczkę.... Quote
Gonitwa Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Czarodziejko jeżeli pojedziemy do schronu w sobotę i suńka wyjdzie do nas żeby była widoczna to postaram się pstryknąć jakąś niewielką foteczkę... Quote
Gonitwa Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 wiem wiem, ale i tak robimy co możemy, a nawet to czego nam nie wolno.... Quote
Czarodziejka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 To, co robicie jest czasem jedyną nadzieją na dom. Quote
Gonitwa Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 właśnie dlatego to robimy!! przynajmniej się staramy coś zroić, załatwić.. Quote
Gonitwa Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Czarodziejko dziękuję, że podbijasz wątek Rybc!. one ostatnio dość słabą cieszą się popularnością.. może zajrzysz też d innych wątków? Quote
Rybc!a Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Kliknij w mój avatarek i wybierz " pokaż wszystkie wątki założone przez użytkownika ", czy jakoś tak. Sunia wyglądała dobrze, obstrzyżona- oczy nie są już czerwone, nie ma też na nich ropy. To kochana sunia, bardzo chce, by ktoś ją dotykał i kochał. Robi wszystko by się na nią spojrzało. Tak bardzo chce iść do człowieka. Co do fotek, to ja już coś nie coś o tym powiedziałam. Trudno jest nam cokolwiek zrobić, uwierzcie nam. To wcale nie jest takie oczywiste i proste. Quote
cockermanka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Rybc!a napisał(a):Co do fotek, to ja już coś nie coś o tym powiedziałam. Trudno jest nam cokolwiek zrobić, uwierzcie nam. To wcale nie jest takie oczywiste i proste. Rozumiem to doskonale,bo w bielskim schronisku jest tak samo... Quote
Gonitwa Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 śliczna niuniu, dlaczego ja nie mogę Cię z tamtąd zabrać? Śnisz mi się po nocach maleństwo... Quote
Asia & Ginger Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Malutka nie poddawaj się! Znajdziemy ci kochajacy domek! :loveu: Quote
Recommended Posts