Rybc!a Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 cockermanka napisał(a):Mam nadzieję,że to oznacza nowy domek...:roll: Nie wiem, nie wiem-poznikało kilka psów, którymi się rzekomo interesowałam. Ona była w typie rasy, ładna sunia, może ktoś to dostrzegł. Oby. Quote
Limonka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Mam nadzieje, ze poszla do domku... Ściągam z allegro. Quote
cockermanka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Rybc!a napisał(a):Nie wiem, nie wiem-poznikało kilka psów, którymi się rzekomo interesowałam. Ona była w typie rasy, ładna sunia, może ktoś to dostrzegł. Oby. a nie ma szansy,żeby sie dowiedzieć?:roll: Quote
Rybc!a Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 cockermanka napisał(a):a nie ma szansy,żeby sie dowiedzieć?:roll: Coś ty, nic nie powiedzą... Quote
cockermanka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Rybc!a napisał(a):Coś ty, nic nie powiedzą... :angryy: heh... Quote
Rybc!a Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 TO BYŁ FAŁSZYWY ALARM! Sunia nadal w schronie, obcięta, starannie wystrzyżona. Wygląda ładnie, zdjęcia niestety nie mam. Dalej szukamy jej domku! Proszę o choć tymczas, ta dupinka tak prosi o domek, jest taka pocieszna. Quote
Limonka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 To ja moze poczekam z allegro, aż będą nowe fotki :) Jak byś potrzebowała allegro dla jakiegoś psiaka, a akurat nie wchodziłabym na dogo to pisz na tamtym forum (wiesz o które chodzi prawda?) :) Quote
Rybc!a Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Limonka napisał(a):To ja moze poczekam z allegro, aż będą nowe fotki :) Jak byś potrzebowała allegro dla jakiegoś psiaka, a akurat nie wchodziłabym na dogo to pisz na tamtym forum (wiesz o które chodzi prawda?) :) Nie wiem, czy uda mi się zrobić nowe zdjęcia. Jej boks znajduje się tuż koło okna od biura. :roll: Quote
daisy Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Cos mi sie wydaje, ze ktos ze schronu czyta dogo Rybc!a napisał(a):TO BYŁ FAŁSZYWY ALARM! Sunia nadal w schronie, obcięta, starannie wystrzyżona. Wygląda ładnie, zdjęcia niestety nie mam. Dalej szukamy jej domku! Proszę o choć tymczas, ta dupinka tak prosi o domek, jest taka pocieszna. Quote
Rybc!a Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 daisy napisał(a):Cos mi sie wydaje, ze ktos ze schronu czyta dogo Nie wiem. Widziałam, że niektóre psy są obstrzyżone , inne wyszczotkowne, a w każdej budzie, nad okienkiem do wejścia doczepiono takie długie , plastry gumy, by do budy nie dostawał się wiatr i chłód. Ale to niczego nie zmienia, dalej musimy intensywnie szukać domu, choćby i tymczasu. Ludzie, to piękna, rasowa sunia, dlaczego nikt jej nie chce? Ona jest taka pocieszna, tak bardzo mnie lubi. Quote
miśkowa Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Błagam,niech ktoś ją weźmie,ona jest taka milutka i wykończona tym życiem tam,widać ,że chce się przypodobać odwiedzającym,ale nie ma za bardzo siły,pomerda ogonkiem,popatrzy w oczy i chowa się do budy bo jej zimno,ale w tej budzie jest niewiele cieplej,same mokre gołe deski... Quote
Rybc!a Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Dogomaniacy, piękna, pewno młoda suńka, rasowa, kochana, czy nikt naprawdę nie mógłby jej wziąść chociaż na tymczas? Ona uwielbia ludzi, oczekuje pieszczot, chce , żeby ktoś w końcu zabrał ją z tego paskudnego miejsca! Quote
cockermanka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Heh...ja nie dość,że na drugim końcu Polski,to jeszcze zapsiona na maxa...ani pół psa nie wcisnę....9 to i tak spora sfora... Quote
Gonitwa Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Proszę Was niech ktoś ją weźmie, myśl o niej spać mi nie daje, najchętniej sama bym ją wzięła, niestety rodzina się nie zgadza:placz: :placz: :placz: Ratujcie ją!!! Quote
Rybc!a Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Malutka, drobniutka, czarna doopeczka się przypomina! Quote
Gonitwa Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 cocerka jest urocz.. no dalej ludziska.. Quote
Rybc!a Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Dzisiaj znowu jej nie widziałam, ale nie wiem, czy nie siedziała w budzie, mamy -8 stopni . Jest lodowato, a ona świeżo obstrzyżona. Zobaczymy, przy kolejnej wizycie. Mam nadzieję, że ktoś ją zabrał. Quote
Rybc!a Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 JEST! Widziałam ją ! Obstrzyżona bardzo ładnie, ale domek poszukiwany pilnie, chociaż tymczas! Quote
Monikkk Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Czy możecie podać namiar na to schronisko - adres, tel. ?:roll: Quote
Recommended Posts