Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cockermanka napisał(a):
Mam nadzieję,że to oznacza nowy domek...:roll:

Nie wiem, nie wiem-poznikało kilka psów, którymi się rzekomo interesowałam. Ona była w typie rasy, ładna sunia, może ktoś to dostrzegł. Oby.

• Replies 809
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rybc!a napisał(a):
Nie wiem, nie wiem-poznikało kilka psów, którymi się rzekomo interesowałam. Ona była w typie rasy, ładna sunia, może ktoś to dostrzegł. Oby.

a nie ma szansy,żeby sie dowiedzieć?:roll:

Posted

TO BYŁ FAŁSZYWY ALARM! Sunia nadal w schronie, obcięta, starannie wystrzyżona. Wygląda ładnie, zdjęcia niestety nie mam. Dalej szukamy jej domku! Proszę o choć tymczas, ta dupinka tak prosi o domek, jest taka pocieszna.

Posted

To ja moze poczekam z allegro, aż będą nowe fotki :)
Jak byś potrzebowała allegro dla jakiegoś psiaka, a akurat nie wchodziłabym na dogo to pisz na tamtym forum (wiesz o które chodzi prawda?) :)

Posted

Limonka napisał(a):
To ja moze poczekam z allegro, aż będą nowe fotki :)
Jak byś potrzebowała allegro dla jakiegoś psiaka, a akurat nie wchodziłabym na dogo to pisz na tamtym forum (wiesz o które chodzi prawda?) :)

Nie wiem, czy uda mi się zrobić nowe zdjęcia. Jej boks znajduje się tuż koło okna od biura. :roll:

Posted

Cos mi sie wydaje, ze ktos ze schronu czyta dogo

Rybc!a napisał(a):
TO BYŁ FAŁSZYWY ALARM! Sunia nadal w schronie, obcięta, starannie wystrzyżona. Wygląda ładnie, zdjęcia niestety nie mam. Dalej szukamy jej domku! Proszę o choć tymczas, ta dupinka tak prosi o domek, jest taka pocieszna.

Posted

daisy napisał(a):
Cos mi sie wydaje, ze ktos ze schronu czyta dogo

Nie wiem. Widziałam, że niektóre psy są obstrzyżone , inne wyszczotkowne, a w każdej budzie, nad okienkiem do wejścia doczepiono takie długie , plastry gumy, by do budy nie dostawał się wiatr i chłód.

Ale to niczego nie zmienia, dalej musimy intensywnie szukać domu, choćby i tymczasu.

Ludzie, to piękna, rasowa sunia, dlaczego nikt jej nie chce? Ona jest taka pocieszna, tak bardzo mnie lubi.

Posted

Błagam,niech ktoś ją weźmie,ona jest taka milutka i wykończona tym życiem tam,widać ,że chce się przypodobać odwiedzającym,ale nie ma za bardzo siły,pomerda ogonkiem,popatrzy w oczy i chowa się do budy bo jej zimno,ale w tej budzie jest niewiele cieplej,same mokre gołe deski...

Posted

Dogomaniacy, piękna, pewno młoda suńka, rasowa, kochana, czy nikt naprawdę nie mógłby jej wziąść chociaż na tymczas?

Ona uwielbia ludzi, oczekuje pieszczot, chce , żeby ktoś w końcu zabrał ją z tego paskudnego miejsca!

Posted

Proszę Was niech ktoś ją weźmie, myśl o niej spać mi nie daje, najchętniej sama bym ją wzięła, niestety rodzina się nie zgadza:placz: :placz: :placz:
Ratujcie ją!!!

Posted

Dzisiaj znowu jej nie widziałam, ale nie wiem, czy nie siedziała w budzie, mamy -8 stopni . Jest lodowato, a ona świeżo obstrzyżona. Zobaczymy, przy kolejnej wizycie. Mam nadzieję, że ktoś ją zabrał.