Pola17 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Hey moja Kotka bardzo mocno łasi się do wszystkich domowników, zaczyna ocierać się o różne przedmioty, przewraca się na podłogę i wywija w najrozmaitsze strony. przy tym bardzo miauczy podejrzewam pierwsza ruje czy moge cos zrobic aby kotka była spokojniejsza dodam tylko ze to kotka brytyjska krótko włosa ma 5mies DO wszystkich co moga pomyslec ze moze chce miec male kociaki nie nie nie ja nie rozmarzam zwierzat jestem za steryzacja kotka zostanie wysterylizowana wtedy kiedy weterynarz juz pozwoli ja sterylizować . pytanie jak jej pomóc zeby była spokojniejsza i czy karmic ja jak zwykle czy potrzebuje jakas specjalna karme lub jakąs inna ilosc jedzenia Quote
gryf80 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 karma taka jak zawsze,ruja to nie choroba,w celu wyciszenia kocicy można podać jej hormony-jakie?spytaj swojego weta.po uspokojeniu kocicy możesz ja spokojnie poddać zabiegowi,gdyz u kocic domowych ruje moga pojawiać się nawet co 2-3 tyg Quote
Recommended Posts