Jump to content
Dogomania

Gryziony prawie- jamnik uratowany:). PORTOS MA DS :)))

Recommended Posts

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

toyota napisał(a):
Wszystko już jest ustalone ze schroniskiem. Maluch jutro jedzie w drogę po lepsze życie :).

no to trzymam kciuki aby wszystko poszło ok. Zrobie ufffff jak dojedzie. Powiedz tylko prosże czy jedzie do Danusi?

Posted

to i ja wpadam trzymać kciuki za Portoska, śledzę jego losy na fb z wielkim drżeniem, jak dobrze, że anioły są na świecie i Portosek będzie bezpieczny! Oby teraz tylko ten dom się dobry trafił!

Posted

Dojechaliśmy szczęśliwie bez żadnych przygód,dziękujemy za trzymanie kciuków.
Chłopak zna samochód,musiał jeżdzić,sam wskoczyłi usadzowił sie wygodnie na kanapie.
W czasie jazdy grzeczny,śpi lub obserwuje,nie ma choroby lokomocyjnej.
W domu bardzo pobudzony,wszystkim zainteresowany,biegał i zagladał we wszystkie zakątki.
Trochę podjadł ale nie za dużo i wybrał co najlepsze ,resztę zostawił,suchej karmy już nie ruszył.
Wykąpany połozył sie w legowisku i śpi ale bardzo czujnie,burczy na odgłosy dochodzące z klatki schodowej,wyglada na to ze juz pilnuje domu.
Zaraz wkleję kilka zdjęć,nie bardzo wyszły ale jak sie trochę wyciszy to moze bedzie lepiej pozował.
W pierwszej chwili jak go zobaczyłam skojarzył mi sie z Evitą od bianka0,tak samo masywny pyszczek i postura.

Posted (edited)

To po kąpieli tak wyglądał,jak siedem nieszczęść,bał się wody a być może nie lubi kąpieli.
Nie lubi kocyków ani przykrywania,jak go nakryłam kocykiem to zmienił miejsce z kojca na podłogę.

Edited by danka1234