JamniczaRodzina. Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Wie gdzie się ulokować pieszczoszek jeden. Quote
bianka0 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Widać, że chłopak pomimo utraty nabiału jest wrażliwy na wdzięki płci pięknej :diabloti: Quote
toyota Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 (edited) Danusiu - wysłałam papiery Portoska i do koperty włożyłam też taki żółty pasek - identyfikator, który przyczepia się do kółka przy obroży. Jest tam informacja "mam czip" i nr telefonu do bazy. Wysłałam poleconym priorytetem, bo nie chciałam ryzykować, że poczta zgubi. Mam nadzieję, że syn będzie w domu i odbierze, bo inaczej będziesz musiała lecieć na pocztę :cool3:. Edited February 8, 2012 by toyota Quote
danka1234 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 dzięki,z odebraniem nie bedzie problemu,listonosz powinien zostawić w skrzynce(mam taką umowe z pocztą)a jeśli nie to żaden problem,pocztę mam za blokiem. Quote
Sarunia-Niunia Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Śliczności nasze kochane z tego Portosika:):):) Jak On się czuje po ściąganiu szwów? Quote
danka1234 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Szwy jeszcze nie ściagniete,jutro lub w sobote ściagamy ale Portos chyab nawed nie wie ze je ma,wogule sie nimi nie interesował. Quote
Sarunia-Niunia Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Kochany, poukładany psiaczek:):):) Quote
danka1234 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 (edited) toyota napisał(a):Danusiu - wysłałam papiery Portoska i do koperty włożyłam też taki żółty pasek - identyfikator, który przyczepia się do kółka przy obroży. Jest tam informacja "mam czip" i nr telefonu do bazy. Wysłałam poleconym priorytetem, bo nie chciałam ryzykować, że poczta zgubi. Mam nadzieję, że syn będzie w domu i odbierze, bo inaczej będziesz musiała lecieć na pocztę :cool3:. Doszła dzisiaj książeczka,uzupełniliśmy wpis o kastracji. Kupilismy środek na odrobaczenie który zażyje za tydzien, po zabiegu kastracji jest jeszcze za wczesnie na jego podanie. Jutro jedziemy z Portosem za Kartuzy zapoznać się z domkiem zainteresowanym adopcją. Edited February 10, 2012 by danka1234 Quote
toyota Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Czekam niecierpliwie na wrażenia z wizyty. Quote
Isadora7 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Chłopak jest ładny nic dziwnego że już sie pojawił potencjalny domek. Z niekawością czekamy na wynik wizyty. Quote
holmina Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 to on Atos czy Portos?bo juz się gubie?ale ważne ,że już z nim wszystko dobrze Quote
danka1234 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 holmina napisał(a):to on Atos czy Portos?bo juz się gubie?ale ważne ,że już z nim wszystko dobrze No przeciez wiecie ze ciagle sie mylę z tym imieniem.;)jest Portos oczywiście. Quote
JamniczaRodzina. Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Będziemy trzymać kciuki za Portoska. Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 trzymam za Portoska kciuki oby to był ten dom Quote
danka1234 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Z rozmów telefonicznych wydaje się być właśnie tym domkiem dlatego postanowiłam pojechać i sprawdzić wszystko na miejscu. Jeśli wszystko będzie jak trzeba Portos już w nim zostanie. Quote
holmina Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 a to juz wiem,że chodzi o tego samego! no to trzymam kciuki za domek! Quote
Sarunia-Niunia Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 [quote name='danka1234']Doszła dzisiaj książeczka,uzupełniliśmy wpis o kastracji. Kupilismy środek na odrobaczenie który zażyje za tydzien, po zabiegu kastracji jest jeszcze za wczesnie na jego podanie. Jutro jedziemy z Portosem za Kartuzy zapoznać się z domkiem zainteresowanym adopcją. No to Danusiu, niezła wycieczka Was czeka - przecież to ponad 100km w jedną stronę.... [quote name='danka1234']Z rozmów telefonicznych wydaje się być właśnie tym domkiem dlatego postanowiłam pojechać i sprawdzić wszystko na miejscu. Jeśli wszystko będzie jak trzeba Portos już w nim zostanie. Skoro jednak domek "fajnie słychać" to pewnie warto!!! Danusiu! Trzymam za Was kciuki i życzę dobrej drogi!!! Quote
yunona Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Ściskamy piąstki za domeczek :) i Portoska :) Quote
JamniczaRodzina. Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Czekamy na powrót Danusi .:loveu: Quote
bianka0 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Domek całkiem fajny, Danusia zostawiła tam Portosika.:loveu: Jak wróci to napisze więcej. Będzie dopiero wieczorem, bo prosto z trasy pojechała do swojej mamy do szpitala. Quote
yunona Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 I następny jamniś grzeje doopkę w swoim domku :) , ale niestety już kolejne czekają na zabranie ze schronu do domku :(. I tak w kółko. Quote
Sarunia-Niunia Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Danusiu! Zostawiłaś Portosika w nowym domku................ Mamy nadzieję, że będzie jakiś kontakt, i będziemy wiedzieć jak się żyje Portosikowi w nowym Domku przynajmniej w pierwszych dniach... Ja z całego serca życzę Jemu i domkowi wspaniałych wspólnych chwil na długi, długi czas................ Danusiu! Pozdrowienia dla Mamy i życzenia zdrowia, zdrowia, zdrowia...... Quote
Recommended Posts