Jump to content
Dogomania

Gryziony prawie- jamnik uratowany:). PORTOS MA DS :)))

Recommended Posts

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Danusiu - wysłałam papiery Portoska i do koperty włożyłam też taki żółty pasek - identyfikator, który przyczepia się do kółka przy obroży. Jest tam informacja "mam czip" i nr telefonu do bazy.

Wysłałam poleconym priorytetem, bo nie chciałam ryzykować, że poczta zgubi. Mam nadzieję, że syn będzie w domu i odbierze, bo inaczej będziesz musiała lecieć na pocztę :cool3:.

Edited by toyota
Posted (edited)

toyota napisał(a):
Danusiu - wysłałam papiery Portoska i do koperty włożyłam też taki żółty pasek - identyfikator, który przyczepia się do kółka przy obroży. Jest tam informacja "mam czip" i nr telefonu do bazy.

Wysłałam poleconym priorytetem, bo nie chciałam ryzykować, że poczta zgubi. Mam nadzieję, że syn będzie w domu i odbierze, bo inaczej będziesz musiała lecieć na pocztę :cool3:.

Doszła dzisiaj książeczka,uzupełniliśmy wpis o kastracji.
Kupilismy środek na odrobaczenie który zażyje za tydzien, po zabiegu kastracji jest jeszcze za wczesnie na jego podanie.
Jutro jedziemy z Portosem za Kartuzy zapoznać się z domkiem zainteresowanym adopcją.

Edited by danka1234
Posted

[quote name='danka1234']Doszła dzisiaj książeczka,uzupełniliśmy wpis o kastracji.
Kupilismy środek na odrobaczenie który zażyje za tydzien, po zabiegu kastracji jest jeszcze za wczesnie na jego podanie.
Jutro jedziemy z Portosem za Kartuzy zapoznać się z domkiem zainteresowanym adopcją.
No to Danusiu, niezła wycieczka Was czeka - przecież to ponad 100km w jedną stronę....

[quote name='danka1234']Z rozmów telefonicznych wydaje się być właśnie tym domkiem dlatego postanowiłam pojechać i sprawdzić wszystko na miejscu.
Jeśli wszystko będzie jak trzeba Portos już w nim zostanie.
Skoro jednak domek "fajnie słychać" to pewnie warto!!!
Danusiu! Trzymam za Was kciuki i życzę dobrej drogi!!!

Posted

Domek całkiem fajny, Danusia zostawiła tam Portosika.:loveu:
Jak wróci to napisze więcej. Będzie dopiero wieczorem, bo prosto z trasy pojechała do swojej mamy do szpitala.

Posted

Danusiu!
Zostawiłaś Portosika w nowym domku................
Mamy nadzieję, że będzie jakiś kontakt, i będziemy wiedzieć jak się żyje Portosikowi w nowym Domku przynajmniej w pierwszych dniach...
Ja z całego serca życzę Jemu i domkowi wspaniałych wspólnych chwil na długi, długi czas................

Danusiu! Pozdrowienia dla Mamy i życzenia zdrowia, zdrowia, zdrowia......