toz-police Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Koniecznie. I trzeba cos z tym zrobic. Jestem jak najbardziej za !!! Quote
karolkamadry Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 To w takim razie pogadam z moimi dziewczynami i bedziemy umawiac spotkanie. na prv wysylam namiary na siebie Quote
Guest aga_w Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 lista placówek w zach-pom - konkurencyjne ceny sterylizacji i kastracji http://www.arkastrefa**********/akcja-sterylizacji-w-roku-2012,49/2012-spis-palcowek-weterynaryjnych-woj-zachodniopomorskie,463.html Quote
karolkamadry Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Fuks wczoraj pojechał do nowego domu - miejmy nadzieję, że z nim nie powtórzy się historia jak z Magnusem. Powodzenia kochany psiaku:) Quote
Milla.j Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 To świetnie :multi::multi: To może zmienisz tytuł?:cool3: Quote
karolkamadry Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Poczekam na newsy z nowego domu, żeby za wczesnie się nie cieszyć:) Magnus nam wrócił po 2 dniach. Quote
tatankas Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Będzie dobrze,musi być.Powodzenia piękny chłopaku :) Quote
Igiełka Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Zajrzałam do Fuksa a tu takie super wieści :) trzymam mocno kciuki i sprawuj się dobrze psiaku Quote
bellatriks Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Superaśnie! Fuksiku, trzymam kciuki, żeby to był ten jedyny domek, w którym pozostaniesz już na zawsze! :) Quote
karolkamadry Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 Chyba będzie. To jest wiadomość z nowego domku: Fuks jest wspaniały:) już mnie zaakceptował i wydaje mi się szczęśliwy. Jak mi się uda to jeszcze dziś odezwę się na fb:) I oczywiście wstawię zdjęcia Fuksa:) Quote
karolynahh Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Hej dziewczyny, specjalnie założyłam tutaj konto, aby wam powiedzieć, że wykonałyście kawał dobrej roboty ogłaszając Fuksa na różnych portalach. Sama szukam psa i znajdowałam fuksa wszędzie, niestety do szczecina mam za daleko. ale naprawdę, ukłony i gratulacje !!!! super, że znalazł dom :) Quote
karolkamadry Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 A skąd jesteś mamy macki wszędzie i na pewno pomożemy:) Quote
bellatriks Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='karolkamadry']Chyba będzie. To jest wiadomość z nowego domku: Fuks jest wspaniały:) już mnie zaakceptował i wydaje mi się szczęśliwy. Jak mi się uda to jeszcze dziś odezwę się na fb:) I oczywiście wstawię zdjęcia Fuksa:)[/QUOTE] Wspaniałe wieści! Pozdrowienia dla Fuksa i jego nowej rodziny! :D Quote
karolynahh Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='karolkamadry']A skąd jesteś mamy macki wszędzie i na pewno pomożemy:)[/QUOTE] Kołobrzeg ! marzy mi się jakiś większy psiak, ale husky odpadają, mieszkam w bloku :< Quote
karolkamadry Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 A jak ja się cieszę, biorąc pod uwagę, że nie był wyrzucony z auta tylko 2 razy odłapywany przez hycla, potem głodzony w kwarantannie...to jest niesamowite, że potrafił zaufac człowiekowi tak że skradł serca w nowym domu Quote
tatankas Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='karolynahh']Hej dziewczyny, specjalnie założyłam tutaj konto, aby wam powiedzieć, że wykonałyście kawał dobrej roboty ogłaszając Fuksa na różnych portalach. Sama szukam psa i znajdowałam fuksa wszędzie, niestety do szczecina mam za daleko. ale naprawdę, ukłony i gratulacje !!!! super, że znalazł dom :)[/QUOTE] Miło mi to słyszeć,to ja ogłaszałam naszego pięknego niebieskookiego :) Quote
karolkamadry Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='karolynahh']Kołobrzeg ! marzy mi się jakiś większy psiak, ale husky odpadają, mieszkam w bloku :<[/QUOTE] to ja mam dla Ciebie psiaka - nazywa się Wafel siedzi w schronie 1,5 roku i jest mieszanka w sumie nie wiem czego... jest duży ale jest potulny jak baranek jest cudowny, a transport to dla nas nie problem. Chyba że chcesz mniejszego to proszę tu jest jego wątek też możemy przywieźc jest niesamowity. Quote
karolynahh Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 tatankas ! świetna robota , naprawdę ! mam nadzieję, że fuks będzie szczęśliwy w nowej rodzinie, bo jak nie to wkroczę i normalnie skrzywdzę tych, co krzywdzą ! mówię Ci, rób tak dalej, nie da się nie zauważyć psa. ja będę tu zaglądać i czekać na psiaka idealnego dla siebie, to samo na tablica.pl :) Quote
karolkamadry Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='tatankas']Miło mi to słyszeć,to ja ogłaszałam naszego pięknego niebieskookiego :)[/QUOTE] Ada jestes dla mnie mistrzem świata... 2 psy w kilka dni znalazy dom z Magnusem jeszcze nie ale nie do konca rozumiem co tam sie stalo w tym pseudo domu bo ani u mnie ani w obecym domu pies nie wykazuje nawet checi szczekania Quote
karolkamadry Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='karolkamadry']to ja mam dla Ciebie psiaka - nazywa się Wafel siedzi w schronie 1,5 roku i jest mieszanka w sumie nie wiem czego... jest duży ale jest potulny jak baranek jest cudowny, a transport to dla nas nie problem. Chyba że chcesz mniejszego to proszę tu jest jego wątek też możemy przywieźc jest niesamowity.[/QUOTE] podaj mi na prv mail to wysle Ci pare fotek Wafla Quote
karolkamadry Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 No to prosze Uploaded with ImageShack.us Magnus - mała rewelacja, super pies do ułożenia, bo jeszcze szczeniak, ale już w domu nie robi:) I Wafel Uploaded with ImageShack.us 1,5 roku w schronisku, super psiak, siedział z nami w stajni 2 miesiące Quote
karolkamadry Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 I jeszcze to zdjęcie z DT Magnusa Quote
terra Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Bardzo się cieszę, że Fuks ma dom :) Bądź szczęśliwy psiaczku. Quote
toz-police Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Kurcze, ale super wiesci !!! Powodzenia piekny psiaku w nowym domku !!! Quote
karolynahh Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 kurcze, obydwa są piękne, muszę swojemu lubemu pokazać jak wróci !!!! ej podziwiam was za tą robotę, którą tu wykonujecie. myślałam, żeby zrobić to samo ze schroniskiem kołobrzeskim, żeby ogłaszać psy. bo oni mają słabą reklamę, psów w ogóle nie widać, a mówią, że warunki opłakane ? Quote
Recommended Posts