tatankas Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 karolkamadry napisał(a):Dzięki Tobie taka prawda A tam dzięki mnie,ja tylko parę ogłoszeń zrobiłam,cała robota spadła na was.Współpraca się po prostu udała,więc musimy kontynuować ;) Quote
karolkamadry Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Ja bardzo chetnie niedlugo nastepne bidy sie znajda ktos wyrzuci w trzeszczyniu i bedzie a Tobie tak sprawnie ida te ogloszenia ze ja wspolprace zaciesniam. po prostu zgrany team Quote
Vlk Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 oby miał cudowny domek, bo pychol ma fenomenalny Quote
tatankas Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Karola-ja już nie wyrabiam z tym naszym hyclem.Ma płacone za wyłapywanie psa,pies jest jako złapany w listopadzie,to skąd się wziął u was.Hycel pewnie od gminy za niego pieniądze wziął,przecież to Fuks: http://www.police.pl/pcms.aspx?cid=1291 i miesiąc później też został złapany niby: http://www.police.pl/pcms.aspx?cid=1314 Quote
karolkamadry Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 No dokładnie - To jest Fuks, to co on wywalił go w Trzeszczyniu czy co? Już nie rozumiem nic Quote
karolkamadry Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 I co on mu cały czasu uciekał? Raz Police, raz Przęsocin? I jeszcze napisane że to suka:) Quote
karolkamadry Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 A widziałaś w grudniowej ale 2010 zakładce tego bokserka? Quote
tatankas Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Nie wiem,właśnie rozmawiałam z naszą prezes,trzeba coś z tym zrobić,pies został przez niego niby 2 razy złapany a i tak gania po ulicy,on zgarnął za niego 2 razy kasę za wyłapanie-to oszustwo.Szlag mnie trafia jaka to jego robota? Quote
tatankas Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 karolkamadry napisał(a):A widziałaś w grudniowej ale 2010 zakładce tego bokserka? Nie,dawaj linka... Quote
karolkamadry Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 http://www.police.pl/pcms.aspx?cid=1002 I zobacz tego - czy to nie jest ten Husky co an niego ogłoszenia zamówiłam? Uploaded with ImageShack.us w sierpniuu 2011 wyłapany Quote
karolkamadry Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 tatankas napisał(a):Nie wiem,właśnie rozmawiałam z naszą prezes,trzeba coś z tym zrobić,pies został przez niego niby 2 razy złapany a i tak gania po ulicy,on zgarnął za niego 2 razy kasę za wyłapanie-to oszustwo.Szlag mnie trafia jaka to jego robota? Wiesz co powiem Ci że to sa normalnie jaja.....Jeżeli trzeba jakoś pomóc w tej sprawie to pisz. Quote
karolkamadry Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Nie to nie ten Husky, tamten miał brązowe oczy Quote
tatankas Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Boksia pamiętam,bo sama dzwoniłam w jego sprawie,niestety nie rokował wyzdrowieniem,został uśpiony przez Sadłowskiego :( Quote
bellatriks Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Facet łapie, wywala i ponownie łapie te same psy, żeby zgarnąć więcej kasy?:mad: Quote
Guest aga_w Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Wszystkich ze Szczecina i okolic zapraszamy na zakupy w sklepie Auchan - od jutra tj od 15.02.12 zbiórka karmy dla zwierzaków z zachodniopomorskiego, Przy okazji fajnych zakupów można wrzucic puszeczkę i nakarmić "swoich: :) http://www.facebook.com/messages/?action=read&tid=id.177038162379977#!/events/232601293494924/ Quote
tatankas Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 bellatriks napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Facet łapie, wywala i ponownie łapie te same psy, żeby zgarnąć więcej kasy?:mad: Jest jeszcze inna opcja-właściciel go odbiera z Sierakowa,a ten znów ucieka,bo do schroniska nie trafia.Trzeba by było się do Sierakowa przejechać i dowiedzieć,tam na pewno będą mieli dane właściciela,o ile takowy istnieje. Quote
karolkamadry Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Ja mam jeszcze taka teorie ze on je w Trzeszczyniu wywala, bo wiel ze ludzie dokarmia i za jakis czas zonwu je lapie iwiezie do sierakowa Quote
toz-police Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 To co sie u Nas w gminie dzieje to jakas masakra !!! A o hyclu juz nie wspomne. Bylysmy wczoraj i dzisiaj na interwencji w Trzeszczynie kolo stadniny. Niestety wczoraj znalazlysmy Bernardyna na lancuchu juz nie zyjacego, a dzisiaj wrocilysmy na ta sama posesje po drugiego psiaka. Jest w strasznym stanie, ale juz bezpieczny. Mam nadzieje, ze wlasciciele dostana odpowiednia kare. Naliczylysmy tam 7 psow latajacych po ulicy. Pytalysmy ludzi i powiedzieli, ze to wszystkie bezpanskie, Boze przeciez to jakas masakra !!!!! Quote
karolkamadry Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 To smutna wiadomość, o tym Bernardynie dziewczyny informowały kilka razy, skończyło się nieszczęściem:( Ten maluch, że odebrany to bardzo się cieszę. Magnus i Fuks też tam latały, kupujemy też tam karmę dla niektórych, zsame je karmimy, tego co wiem co jakis czas animal c... zabiera takiego i zawozi do sierakowa, i w ogóle tam cały czas są podrzucane psy, dlatego mam teką teorie ja na postach wyżej, zwłaszcza jak zobaczyłam dzisiaj Fuksa na stronach polic - raz jak był suczką, potem psem, niby znaleziony w różnych miejscach....Z tym musimy coś zrobić... Quote
toz-police Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 karolkamadry napisał(a):To smutna wiadomość, o tym Bernardynie dziewczyny informowały kilka razy, skończyło się nieszczęściem:( Ten maluch, że odebrany to bardzo się cieszę. Magnus i Fuks też tam latały, kupujemy też tam karmę dla niektórych, zsame je karmimy, tego co wiem co jakis czas animal c... zabiera takiego i zawozi do sierakowa, i w ogóle tam cały czas są podrzucane psy, dlatego mam teką teorie ja na postach wyżej, zwłaszcza jak zobaczyłam dzisiaj Fuksa na stronach polic - raz jak był suczką, potem psem, niby znaleziony w różnych miejscach....Z tym musimy coś zrobić... Koniecznie trzeba cos z tym zrobic, bo on oszukuje gmine na kase. My o Bernardynku dowiedzialysmy sie wczoraj i od razu pojechalysmy. Niestety dla niego bylo juz za pozno. :-( Cholerny swiat !!! Quote
karolkamadry Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Życie niestety, trzeba się zorientować co i jak i można działać. Na razie oprócz tych zdjęć Fuksa i domysłów nie wiemy, a przynajmniej ja nie wiem nic więcej. Gościu co rusz jest u nas pod stajnią, dlatego moje domysły z wywaleniem przez niego psów u nas. Ale może się mylę. Siła w grupie więc działamy. To że gminę oszukuje to gmina głupia, że nie kontroluje, ale to, że w tym wszystkim wplątane są jeszcze inne organizacje, takie jak hotel w wiadomym miejscu i "ktoś" kto wydaje opinie i oceny psów - to to już jest ze szkodą dla psów. I oni w tym procederze też funkcjonują i oszukują Quote
toz-police Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 My co rusz latamy do gminy na skargi, ale oni sie tlumacza, ze on pracuje jako jedyny na cale zachodniopomorskie i dlatego nic nie moga zrobic. Ludzie do nas dzwonia, ze zabiera wlascicielskie psy np. spod sklepu i ludzie musza je wykupywac z kwarantanny, placac nie male pieniadze. Prosimy, zeby pisali skargi do gminy bo jako osoby prywatne moga niestety wiecej zdzialac, ale widocznie nic nie robia i Mu sie za kazdym razem upieka !! O tym, ze lapie psy w innych miejscowosciach i wypuszcza w Policach albo okolicach tez slyszalysmy. Tylko kurcze jak to wszystko udowodnic ? Quote
karolkamadry Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Juz cos wymyslimy. moze warto by sie bylo spotkac i pogadac tym? Quote
Recommended Posts