Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karolkamadry napisał(a):
Dzięki Tobie taka prawda

A tam dzięki mnie,ja tylko parę ogłoszeń zrobiłam,cała robota spadła na was.Współpraca się po prostu udała,więc musimy kontynuować ;)

Posted

Nie wiem,właśnie rozmawiałam z naszą prezes,trzeba coś z tym zrobić,pies został przez niego niby 2 razy złapany a i tak gania po ulicy,on zgarnął za niego 2 razy kasę za wyłapanie-to oszustwo.Szlag mnie trafia jaka to jego robota?

Posted

tatankas napisał(a):
Nie wiem,właśnie rozmawiałam z naszą prezes,trzeba coś z tym zrobić,pies został przez niego niby 2 razy złapany a i tak gania po ulicy,on zgarnął za niego 2 razy kasę za wyłapanie-to oszustwo.Szlag mnie trafia jaka to jego robota?

Wiesz co powiem Ci że to sa normalnie jaja.....Jeżeli trzeba jakoś pomóc w tej sprawie to pisz.

Posted

bellatriks napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Facet łapie, wywala i ponownie łapie te same psy, żeby zgarnąć więcej kasy?:mad:

Jest jeszcze inna opcja-właściciel go odbiera z Sierakowa,a ten znów ucieka,bo do schroniska nie trafia.Trzeba by było się do Sierakowa przejechać i dowiedzieć,tam na pewno będą mieli dane właściciela,o ile takowy istnieje.

Posted

To co sie u Nas w gminie dzieje to jakas masakra !!! A o hyclu juz nie wspomne. Bylysmy wczoraj i dzisiaj na interwencji w Trzeszczynie kolo stadniny. Niestety wczoraj znalazlysmy Bernardyna na lancuchu juz nie zyjacego, a dzisiaj wrocilysmy na ta sama posesje po drugiego psiaka. Jest w strasznym stanie, ale juz bezpieczny. Mam nadzieje, ze wlasciciele dostana odpowiednia kare. Naliczylysmy tam 7 psow latajacych po ulicy. Pytalysmy ludzi i powiedzieli, ze to wszystkie bezpanskie, Boze przeciez to jakas masakra !!!!!

Posted

To smutna wiadomość, o tym Bernardynie dziewczyny informowały kilka razy, skończyło się nieszczęściem:( Ten maluch, że odebrany to bardzo się cieszę.
Magnus i Fuks też tam latały, kupujemy też tam karmę dla niektórych, zsame je karmimy, tego co wiem co jakis czas animal c... zabiera takiego i zawozi do sierakowa, i w ogóle tam cały czas są podrzucane psy, dlatego mam teką teorie ja na postach wyżej, zwłaszcza jak zobaczyłam dzisiaj Fuksa na stronach polic - raz jak był suczką, potem psem, niby znaleziony w różnych miejscach....Z tym musimy coś zrobić...

Posted

karolkamadry napisał(a):
To smutna wiadomość, o tym Bernardynie dziewczyny informowały kilka razy, skończyło się nieszczęściem:( Ten maluch, że odebrany to bardzo się cieszę.
Magnus i Fuks też tam latały, kupujemy też tam karmę dla niektórych, zsame je karmimy, tego co wiem co jakis czas animal c... zabiera takiego i zawozi do sierakowa, i w ogóle tam cały czas są podrzucane psy, dlatego mam teką teorie ja na postach wyżej, zwłaszcza jak zobaczyłam dzisiaj Fuksa na stronach polic - raz jak był suczką, potem psem, niby znaleziony w różnych miejscach....Z tym musimy coś zrobić...

Koniecznie trzeba cos z tym zrobic, bo on oszukuje gmine na kase. My o Bernardynku dowiedzialysmy sie wczoraj i od razu pojechalysmy. Niestety dla niego bylo juz za pozno. :-( Cholerny swiat !!!

Posted

Życie niestety, trzeba się zorientować co i jak i można działać. Na razie oprócz tych zdjęć Fuksa i domysłów nie wiemy, a przynajmniej ja nie wiem nic więcej. Gościu co rusz jest u nas pod stajnią, dlatego moje domysły z wywaleniem przez niego psów u nas. Ale może się mylę. Siła w grupie więc działamy.
To że gminę oszukuje to gmina głupia, że nie kontroluje, ale to, że w tym wszystkim wplątane są jeszcze inne organizacje, takie jak hotel w wiadomym miejscu i "ktoś" kto wydaje opinie i oceny psów - to to już jest ze szkodą dla psów. I oni w tym procederze też funkcjonują i oszukują

Posted

My co rusz latamy do gminy na skargi, ale oni sie tlumacza, ze on pracuje jako jedyny na cale zachodniopomorskie i dlatego nic nie moga zrobic. Ludzie do nas dzwonia, ze zabiera wlascicielskie psy np. spod sklepu i ludzie musza je wykupywac z kwarantanny, placac nie male pieniadze. Prosimy, zeby pisali skargi do gminy bo jako osoby prywatne moga niestety wiecej zdzialac, ale widocznie nic nie robia i Mu sie za kazdym razem upieka !! O tym, ze lapie psy w innych miejscowosciach i wypuszcza w Policach albo okolicach tez slyszalysmy. Tylko kurcze jak to wszystko udowodnic ?