Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chyba będzie. To jest wiadomość z nowego domku: Fuks jest wspaniały:) już mnie zaakceptował i wydaje mi się szczęśliwy. Jak mi się uda to jeszcze dziś odezwę się na fb:) I oczywiście wstawię zdjęcia Fuksa:)

Posted

Hej dziewczyny,
specjalnie założyłam tutaj konto, aby wam powiedzieć, że wykonałyście kawał dobrej roboty ogłaszając Fuksa na różnych portalach. Sama szukam psa i znajdowałam fuksa wszędzie, niestety do szczecina mam za daleko. ale naprawdę, ukłony i gratulacje !!!! super, że znalazł dom :)

Posted

[quote name='karolkamadry']Chyba będzie. To jest wiadomość z nowego domku: Fuks jest wspaniały:) już mnie zaakceptował i wydaje mi się szczęśliwy. Jak mi się uda to jeszcze dziś odezwę się na fb:) I oczywiście wstawię zdjęcia Fuksa:)[/QUOTE]
Wspaniałe wieści! Pozdrowienia dla Fuksa i jego nowej rodziny! :D

Posted

A jak ja się cieszę, biorąc pod uwagę, że nie był wyrzucony z auta tylko 2 razy odłapywany przez hycla, potem głodzony w kwarantannie...to jest niesamowite, że potrafił zaufac człowiekowi tak że skradł serca w nowym domu

Posted

[quote name='karolynahh']Hej dziewczyny,
specjalnie założyłam tutaj konto, aby wam powiedzieć, że wykonałyście kawał dobrej roboty ogłaszając Fuksa na różnych portalach. Sama szukam psa i znajdowałam fuksa wszędzie, niestety do szczecina mam za daleko. ale naprawdę, ukłony i gratulacje !!!! super, że znalazł dom :)[/QUOTE]

Miło mi to słyszeć,to ja ogłaszałam naszego pięknego niebieskookiego :)

Posted

[quote name='karolynahh']Kołobrzeg !
marzy mi się jakiś większy psiak, ale husky odpadają, mieszkam w bloku :<[/QUOTE]

to ja mam dla Ciebie psiaka - nazywa się Wafel siedzi w schronie 1,5 roku i jest mieszanka w sumie nie wiem czego... jest duży ale jest potulny jak baranek jest cudowny, a transport to dla nas nie problem. Chyba że chcesz mniejszego to proszę tu jest jego wątek też możemy przywieźc jest niesamowity.

Posted

tatankas ! świetna robota , naprawdę ! mam nadzieję, że fuks będzie szczęśliwy w nowej rodzinie, bo jak nie to wkroczę i normalnie skrzywdzę tych, co krzywdzą !
mówię Ci, rób tak dalej, nie da się nie zauważyć psa. ja będę tu zaglądać i czekać na psiaka idealnego dla siebie, to samo na tablica.pl :)

Posted

[quote name='tatankas']Miło mi to słyszeć,to ja ogłaszałam naszego pięknego niebieskookiego :)[/QUOTE]

Ada jestes dla mnie mistrzem świata... 2 psy w kilka dni znalazy dom
z Magnusem jeszcze nie ale nie do konca rozumiem co tam sie stalo w tym pseudo domu
bo ani u mnie ani w obecym domu pies nie wykazuje nawet checi szczekania

Posted

[quote name='karolkamadry']to ja mam dla Ciebie psiaka - nazywa się Wafel siedzi w schronie 1,5 roku i jest mieszanka w sumie nie wiem czego... jest duży ale jest potulny jak baranek jest cudowny, a transport to dla nas nie problem. Chyba że chcesz mniejszego to proszę tu jest jego wątek też możemy przywieźc jest niesamowity.[/QUOTE]
podaj mi na prv mail to wysle Ci pare fotek Wafla

Posted

kurcze, obydwa są piękne, muszę swojemu lubemu pokazać jak wróci !!!!
ej podziwiam was za tą robotę, którą tu wykonujecie. myślałam, żeby zrobić to samo ze schroniskiem kołobrzeskim, żeby ogłaszać psy. bo oni mają słabą reklamę, psów w ogóle nie widać, a mówią, że warunki opłakane ?