Kasia25 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 akucha napisał(a):No co??? A jak one poczęte, a jak potraktowane??? Bękarciki nadmorskie i już... takie rzeczy trafiają się w najlepszej rodzinie... Komu szczeniorka??? Miśki nadmorskie z nieprawego łoża czekają!!! Ja tam wole nie wnikać, jakim sposobem one zostały poczęte:evil_lol: In vitro, to to nie było........ w góre kluchy! Quote
kaerjot Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Kasia25 napisał(a):Ja tam wole nie wnikać, jakim sposobem one zostały poczęte:evil_lol: Pewno dość tradycyjnym :eviltong: Quote
irma Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Wiola żądam natychmiast zmiany tytułu - one żadne paskudki one śliczniaki Quote
millarca Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 bękarty - nie bekarty, paskudki czy ślicznoty w schronisku nie moga siedzieć :shake: Na górę! Quote
kaerjot Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Gnojki są cunde, jak wypadły całą bandą na podwórko, to ............................................... :help1: Quote
brazowa1 Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 ale podłe zołzy.Kaerjot zapytala,czy mu zaszkodziło. zamowiłyscie sie? Quote
Celina12 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Kręcidoopka i Jej braciszkowie czekaja na domki.... Quote
Neris Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 WSPOŁCZUCIA???? OOOOD NAAAS????? hihihiihihihihiihi Quote
kaerjot Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 brazowa1 napisał(a):Spodziewalam sie WSPÓŁCZUCIA. O święta naiwności ! Quote
Neris Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Wampiry też podniosą nasze Kręcidoopki i Kręcityłki. Quote
Betbet Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Kręcidupki kto zabierze? Że zostaną ja nie wierzę!!!! Quote
Betbet Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 a jakby jakieś ciekawe zdjęcia im zrobić? i na Trójmiasto wrzucić? to jak zrobione jest zdjęcie też bardzo dużo daje, czy przyciąga, czy porusza...no nie wiem, może ja się nie znam, jak bredzę to sorry, ja tutj tylko nowa i naprawdę chcę pomóc. nie mam pojęcia gdzie są dokłądnie te schroniska w Trójmieście, nigdy nie byłam, ale mogę pojechać zrobić foty, jak szczeniaki to zawsze dobrze wyglądają z kokardami! teraz to czuję, że już sama bredzę. maluszki do góryy!!! Quote
kaerjot Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 O rany!!!!!!!!!! Wiesz co, to Ty im zakładaj kokardki, a ja wam w tym czasie foty porobię. To będzie duża rzecz. :eviltong: Quote
Betbet Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 znając miłość szczeniaków wszelkich do kokardek i innych upiększeń to będą zdjęcia z Gwiezdnych Wojen;) maluszki promujcie się noo!!!! Quote
millarca Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Maluszko na górę! Bo czeka Was smutne życie w schronie... Quote
brazowa1 Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 KOkardki? kubraczki? :lol: :diabloti: Kaerjot,nie podpuszczaj!Paluch mnie caly czas boli. Dzis dzwonila pani i pytala o bialego misia.Polecilam paskudziaki.Moze sie uda? Quote
Recommended Posts