brazowa1 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Pamietacie kobiete,ktora radośnie rozmnozyla swoja 7mioletnia suczke,wzieta ze schroniska? Bylo 10 szczeniat,pomoc TOZu przy ich wykarmieniu,szukanie domow.Oczywiscie,co sie stalo z "nadwyzka" szczeniat?SCHRONISKO. Szczenieta maja teraz po 10 tygodni i staja sie "stare" ,kazdy dzien dziala na ich niekorzyść. watpliwa uroda tez im sie nie przysłuzy,teraz jeszcze sa po szczeniecemu niezgrabne i smieszne,maja jakies szanse. Szkoda ich,paskudki niewinne,ze je sprowadzono bezmyslnie na swiat,ktoremu sa niepotrzebne brzydkie kundelki. dwie dziewczynki i dwoch chlopcow,ta mala-szarawa suczka ma szczatkowy ogonek. Prosze,przeklejejcie te ogloszenia,gdzie tylko mozecie.Musi im sie udac i to jak najszybciej. Quote
Celina12 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Jak bardzo żal tych Maluchów....kto Je przygarnie-One bardzo proszą..:-( Quote
Kasia25 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Niech idą do dobrych domków, niech ich już nikt nie mnoży, niech dzielą losu, swoich spółbraci! Dzieciaki po domki!!!! Quote
brazowa1 Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 pierwsze to chlopak ,brazowe,bez ogonka-dziewczynka, pozostale dwa czarnuchy to chlopiec i siostra. Dziekujemy Gabryjello w imieniu paskudek Quote
coolydiana Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 A gdzie z one paskudki?? Toz to orginaly i to jakie ,male dupcie do domkow i to juz . Quote
Kasia25 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Dzieciarnia jest w Sopocie. Dajmy szanse paskudką! Quote
Neris Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Te ich mordki strasznie mi się podobają, troszkę takie są terierowate jakby. Ale babsztylowi to bym się kijaskiem przejechała po zebrach... Quote
brazowa1 Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 no terierowate troche, widzialam pozostale rodzenstwo i bylo sznaucerowate. Szkoda gadac-baba im sie przysłuzyla, nie ma co. Kiedy jeszcze ich nie bylo w schronisku,podalam jej swoj nr telefonu,maila,z prosba,zeby wyslala mi zdjecia,bedziemy oglaszac,allegro itd. Myslicie,ze sie wysiliła? Nie,wolala plakac i szlochac i narzekac na ludzi,ze nia chca jej paskudnych kundli,tylko wola rasowe,ładne psy kupic. Quote
jolap. Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Mam nadzieję, że wspomniana pani zaprzestania rozmnażania swojej suczki - chociaż te szczenięta są ładne. "To jest ładne, co sie komu podoba". a mnie się podobają. Quote
Neris Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Boże, a skąd wiemy że zaprzestanie????? Jak sobie wyobrażę 20 szczeniąt rocznie to robi mi się słabo... Quote
Emila Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 O boze te piaki sa przesliczne,nawet moja szczeniorka nie jest taka sliczna jak te psinki, one sa cudooowne:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
millarca Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Nasza pani prezes nazywa je "zaklete szczenięta", bo siedzą w schronisku jak zaklete. Są kochane: energiczne, ale potrafią spokojnie wysiedzieć na kolankach podczas czesania (niezbyt dlugiego czesania co prawda ;) ) Zwłaszcza suczka ze szczątkowym ogonkiem, ktorą roboczo nazwałam Nietołka, to straszna przylepa :loveu: . Quote
millarca Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Ech! W nocy i tak ostatnio śni mi się schronisko, więc co za różnica ;) Gdy wychodzilam z biura jacyś ludzie ogladali zaklęte szczenięta. Miałam taką nadzieję... Po drodze okazało się, że zapomniałam telefonu. Wróciłam. Nie kupili :shake: Quote
Neris Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Te szczeniaki sa w moim typie... zdecydowanie! Mam nadzieję, że ktoś ma podobny gust! W końcu urodziłam się w Gdyni, to i gust mam trójmiejski... Quote
mama_Dorota Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Neris napisał(a):Te szczeniaki sa w moim typie... zdecydowanie! Mam nadzieję, że ktoś ma podobny gust! W końcu urodziłam się w Gdyni, to i gust mam trójmiejski... Neris gust masz b.dobry! :cool3: Podnoszę Lwy Nadmorskie rasy Miś Polski!!! Czy Zosia już je widziała? :razz: Quote
millarca Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Poszedł chyba Hultaj, czarny podpalany. Na wieczór nie można zwalać, bo pani była w schronisku 3 razy:lol: Za pierwszym razem sama, obfotografowała pieski, za drugim razem z mamą dokładnie obejrzały. Wieczorem wróciła sama i jednego psiaka wzięła :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kasia25 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Tsy maluchy, jesce som! Komu, komu???????????? Quote
Kasia25 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Zostały jeszcze dwa dzieciaki. Jasnobrązowa sunia i czarny braciszek! No i jescze jeden chłopczyk! Quote
Neris Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 To jasnobrązowe cudne jest... CUDNE AKUCHA!!!! Ja Ci dam bękarciki!!!!:mad: Quote
Recommended Posts