Jump to content
Dogomania

"Stare" szczeniaki-paskudki.Ostatnia "Paskuda" poszła dzis do DOMU :)

Recommended Posts

Posted

Pamietacie kobiete,ktora radośnie rozmnozyla swoja 7mioletnia suczke,wzieta ze schroniska? Bylo 10 szczeniat,pomoc TOZu przy ich wykarmieniu,szukanie domow.Oczywiscie,co sie stalo z "nadwyzka" szczeniat?SCHRONISKO.
Szczenieta maja teraz po 10 tygodni i staja sie "stare" ,kazdy dzien dziala na ich niekorzyść.
watpliwa uroda tez im sie nie przysłuzy,teraz jeszcze sa po szczeniecemu niezgrabne i smieszne,maja jakies szanse.

Szkoda ich,paskudki niewinne,ze je sprowadzono bezmyslnie na swiat,ktoremu sa niepotrzebne brzydkie kundelki.

dwie dziewczynki i dwoch chlopcow,ta mala-szarawa suczka ma szczatkowy ogonek.

Prosze,przeklejejcie te ogloszenia,gdzie tylko mozecie.Musi im sie udac i to jak najszybciej.

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no terierowate troche,
widzialam pozostale rodzenstwo i bylo sznaucerowate.
Szkoda gadac-baba im sie przysłuzyla, nie ma co.

Kiedy jeszcze ich nie bylo w schronisku,podalam jej swoj nr telefonu,maila,z prosba,zeby wyslala mi zdjecia,bedziemy oglaszac,allegro itd.
Myslicie,ze sie wysiliła? Nie,wolala plakac i szlochac i narzekac na ludzi,ze nia chca jej paskudnych kundli,tylko wola rasowe,ładne psy kupic.

Posted

Mam nadzieję, że wspomniana pani zaprzestania rozmnażania swojej suczki - chociaż te szczenięta są ładne. "To jest ładne, co sie komu podoba". a mnie się podobają.

Posted

Nasza pani prezes nazywa je "zaklete szczenięta", bo siedzą w schronisku jak zaklete. Są kochane: energiczne, ale potrafią spokojnie wysiedzieć na kolankach podczas czesania (niezbyt dlugiego czesania co prawda ;) ) Zwłaszcza suczka ze szczątkowym ogonkiem, ktorą roboczo nazwałam Nietołka, to straszna przylepa :loveu: .

Posted

Ech! W nocy i tak ostatnio śni mi się schronisko, więc co za różnica ;)

Gdy wychodzilam z biura jacyś ludzie ogladali zaklęte szczenięta. Miałam taką nadzieję... Po drodze okazało się, że zapomniałam telefonu. Wróciłam. Nie kupili :shake:

Posted

Neris napisał(a):
Te szczeniaki sa w moim typie... zdecydowanie! Mam nadzieję, że ktoś ma podobny gust! W końcu urodziłam się w Gdyni, to i gust mam trójmiejski...

Neris gust masz b.dobry! :cool3:
Podnoszę Lwy Nadmorskie rasy Miś Polski!!! Czy Zosia już je widziała? :razz:

Posted

Poszedł chyba Hultaj, czarny podpalany. Na wieczór nie można zwalać, bo pani była w schronisku 3 razy:lol: Za pierwszym razem sama, obfotografowała pieski, za drugim razem z mamą dokładnie obejrzały. Wieczorem wróciła sama i jednego psiaka wzięła :loveu: :loveu: :loveu: