Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Krejzo ja mam smaczki i kostki do przekazania dla psiaków
aida na bazarku zakupiła ... ja miałam zawieźć ... qrcze ale ja nie jestem gotowa
po prostu nie mogę się ogarnąć a nie chcę pojechać tam zeby z siebie histeryczkę zrobić :oops:

jak mogłabym Ci to przekazać?

Posted

Nie zgłaszaliśmy jej na razie do fundacji ale jest cień nadzei, że lada moment jej życie się zmieni :) Tylko cicho by nie zapeszać.
fioneczka, info na pw. Psiaki na pewno się ucieszą. Wielkie dzięki!

Posted

Spotkanie miało być dzisiaj ale ze względu na bardzo ważną sprawę zostało przełożone-być może na piątek. Tymczasem Kiarunia czeka na swojego człowieka a schronisko nie wpływa na nią budująco. Owszem bardzo szybko się uczy, "trzyma" kontakt z człowiekiem ale jak trzeba ją zostawić w kojcu to patrzy na człowieka jakby ktoś miał jej coś zrobić- smutne oczy, położone oczy. To nie jest oznaka agresji (nie puszczę Ciebie) a znak, że to bardzo czuły pies, jego miejsce jest przy człowieku i to bardzo blisko. Taka boksiołkowa psychika. Bardzo miękka i wrażliwa.

Posted

Kiarunia w dniu dzisiejszym została adoptowana przez Panią z Wrocławia. Domek jeden z tych o jakim marzy każdy psiak :loveu:
Dziękuję wszystkim, którzy nas tu odwiedzali, dziękuję za pieniądze na sterylkę, dziękuję za ogłoszenia i podnoszenie suni.