Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 360
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam mulinko,że na razie tu nic nie robię na wątku, mam padnięty komputer, boję się go tak napastować, wchodzę tylko na chwilkę...ale jak mi się coś uda, to na pewno tu zadziałam, wczoraj udało mi się założyć bazarek,więc może jeszcze dziś się jeszcze coś upiecze. Na razie komp chodzi, ale nigdy nic z nim nie wiadomo...

Na pewno nie zostawię tak Karli...

Posted

mulinka napisał(a):
to ja przepraszam, że tak rzadko do Karli zaglądam :oops:

No coś Ty ciotka, jestś najczęstszym wizytatorem Karlusi...

dziś trochę przychorowałam, więc wieczorkiem zajmę się sprawą fotek...

Posted

[SIZE=2]opis z pierwszej strony:
Około 4-letnia sunia z ostródzkiego schroniska. Jeszcze za dobrze jej nie znamy. Trafiła tam niedawno aż spod Morąga. Jej właścicielka - pewna staruszka - zmarła, pozostawiając ją samą na opustoszałej posesji, przywiązaną do metalowej beczki... Musiała cierpieć tak kilka dni, dopóki nasze schronisko jej nie przygarnęło. Jednak i tam nie ma ludzkiego ciepła, jakie dała jej ów starsza, już nieżyjąca kobieta...Ona potzrebuje kogoś, natychmiast!!!:-(:-(:-(
Zwłaszcza,że niedawno została mamusią!!! Pomocy!!!

troszkę zmieniłam (już znacie Karlę, więc to zdanie usunęłam):

[SIZE=2]Karla to śliczna, długowłosa, ruda, około 4-letnia sunia z ostródzkiego schroniska. Trafiła tam kilka miesięcy temu aż spod Morąga.
Jej właścicielka - staruszka - zmarła, pozostawiając ją samą na opustoszałej posesji, przywiązaną do metalowej beczki... Musiała cierpieć tak kilka dni, dopóki nasze schronisko jej nie przygarnęło. Jednak i tu nie ma ludzkiego ciepła, jakie dała jej ta starsza, już nieżyjąca kobieta...
Sunia potrzebuje kogoś, natychmiast!!!:-(:-(:-(

niedawno została mamusią (szczeniaczek znalazł już dom)
Pomóżcie !!!

[SIZE=2]co o tym myślisz ? a może jeszcze coś o spacerach, jak się zachowuje, że lubi wolontariuszy[SIZE=2]
[SIZE=2]

Posted

jak patrzę na zdjęcia ślicznej Karli to się zastanawiam czy ona nie ma wrażliwych oczu ? może weterynarz mógłby doradzić czy przydałyby się kropelki ?

Posted

Jak mogliśmy zapomnieć o Karli? To niebywałe...

Mulinko, co do oczu, to nie wiem...Nie jestem teraz w Ostródzie, więc nie mam pojęcia, ale rzucę info dalej, żeby została zbadana.:)