neverend Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Te zdjęcia na pierwszej stronie są brzydkie, a Karla ma na nich brzydką sierść. Teraz jest śliczna, wyczesana... Powstawiam....:)) Quote
neverend Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Przepraszam mulinko,że na razie tu nic nie robię na wątku, mam padnięty komputer, boję się go tak napastować, wchodzę tylko na chwilkę...ale jak mi się coś uda, to na pewno tu zadziałam, wczoraj udało mi się założyć bazarek,więc może jeszcze dziś się jeszcze coś upiecze. Na razie komp chodzi, ale nigdy nic z nim nie wiadomo... Na pewno nie zostawię tak Karli... Quote
mulinka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 to ja przepraszam, że tak rzadko do Karli zaglądam :oops: Quote
mulinka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 sunia prześlicznej urody przypomina że czeka w schronisku na dom Quote
neverend Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 mulinka napisał(a):to ja przepraszam, że tak rzadko do Karli zaglądam :oops: No coś Ty ciotka, jestś najczęstszym wizytatorem Karlusi... dziś trochę przychorowałam, więc wieczorkiem zajmę się sprawą fotek... Quote
mulinka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 mała Karla prosi o ciepły kącik w Twoim sercu Quote
neverend Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 mulinka napisał(a):mała Karla prosi o ciepły kącik w Twoim sercu Ciotka, czy pierwsza strona może być??? Quote
mulinka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 [SIZE=2]opis z pierwszej strony: Około 4-letnia sunia z ostródzkiego schroniska. Jeszcze za dobrze jej nie znamy. Trafiła tam niedawno aż spod Morąga. Jej właścicielka - pewna staruszka - zmarła, pozostawiając ją samą na opustoszałej posesji, przywiązaną do metalowej beczki... Musiała cierpieć tak kilka dni, dopóki nasze schronisko jej nie przygarnęło. Jednak i tam nie ma ludzkiego ciepła, jakie dała jej ów starsza, już nieżyjąca kobieta...Ona potzrebuje kogoś, natychmiast!!!:-(:-(:-( Zwłaszcza,że niedawno została mamusią!!! Pomocy!!! troszkę zmieniłam (już znacie Karlę, więc to zdanie usunęłam): [SIZE=2]Karla to śliczna, długowłosa, ruda, około 4-letnia sunia z ostródzkiego schroniska. Trafiła tam kilka miesięcy temu aż spod Morąga. Jej właścicielka - staruszka - zmarła, pozostawiając ją samą na opustoszałej posesji, przywiązaną do metalowej beczki... Musiała cierpieć tak kilka dni, dopóki nasze schronisko jej nie przygarnęło. Jednak i tu nie ma ludzkiego ciepła, jakie dała jej ta starsza, już nieżyjąca kobieta... Sunia potrzebuje kogoś, natychmiast!!!:-(:-(:-( niedawno została mamusią (szczeniaczek znalazł już dom) Pomóżcie !!! [SIZE=2]co o tym myślisz ? a może jeszcze coś o spacerach, jak się zachowuje, że lubi wolontariuszy[SIZE=2] [SIZE=2] Quote
neverend Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 No, dobre....ja w ogóle muszę wszystkie wątki poaktualizować... Quote
neverend Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Karla do góry...jak taka piękność jeszcze domku nie znalazła? Quote
mulinka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 jak patrzę na zdjęcia ślicznej Karli to się zastanawiam czy ona nie ma wrażliwych oczu ? może weterynarz mógłby doradzić czy przydałyby się kropelki ? Quote
mulinka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 puk puk !! czy już wszyscy zapomnieli o Karli ? ona tak chciałaby mieć kogoś kto ją pogłaszcze, przytuli Quote
neverend Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Jak mogliśmy zapomnieć o Karli? To niebywałe... Mulinko, co do oczu, to nie wiem...Nie jestem teraz w Ostródzie, więc nie mam pojęcia, ale rzucę info dalej, żeby została zbadana.:) Quote
olifka Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Podniosę śliczną Karlę:loveu: Piękny uśmiech:loveu: Quote
neverend Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 I się doczeka...już niedługo przemas-ol ją zabierze do nowego domku...oby się udało:) Quote
patch75 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 trzymam kciuki, aby sie udalo!:loveu: juz myslalam, ze to taki beznadziejny przypadek i ze nie znajdzie domu:multi: Quote
neverend Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 A wreszcie Lucynko - widzisz....?Cuda się zdarzają... Quote
Recommended Posts