neverend Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Co tak cichutko u Karli....??? Są przecież nowe zdjęcia... może ktoś się zainteresował? Quote
neverend Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Taka śliczna Karla, kto ją pokocha??? Quote
Aga_Mazury Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Nasza piękność wczoraj na spacerze.... Shot with DMC-FX01. at 1969-12-31 Quote
Matusz Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Karla na wczorajszej przechadzce, czekoladowy nosek na spacerku ;):loveu: Quote
mulinka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 ależ ma cudny brązowy nosek potrzebny dom tymczasowy lub stały dla małej Karli Quote
Healthy Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Ależ to cudo :loveu:. I jeszcze nie ma domku:shake:? Jak to możliwe? Quote
Matusz Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Karla była dzisiaj na spacerku :) To kochana sunia ;) niestety zdjęć nie ma bo zostałem chwilowo bez aparatu... Quote
Healthy Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 podnoszę - tylko tyle mogę dla Ciebie Karluniu zrobić. Quote
mulinka Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 może warto napisać w tytule, że Karla jest mała, ruda i długowłosa - może to jeszcze kogoś zachęci do zajrzenia na wątek Karli no i może psinka wreszcie znajdzie ten wymarzony dom Quote
neverend Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Jakby ktoś mógł... Jest prośba w tytule, którego na razie nie chcę zmieniać. Uważam, że jest zachęcający, a może nawet budzący współczucie niż zachwyt...Co do prośby - ogłoszenia... Proszę mocno.. Mulinka, wielkie dzięki za pomoc, na razie chcę troszkę "ogłosić" Karlę, poczekamy jeszcze i zmienimy tytuł...;) Quote
mulinka Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 a ja mam taki pomysł (nie wiem czy dobry), żeby założyc Karli nowy wątek z nowym tytułem, z podanym odnośnikiem do "starego wątku" i podaną w skrócie historią suni z jej najpiękniejszymi zdjęciami z prośbą o ogłoszenia i informacją w jakim schronisku przebywa i jaki ma nr schroniskowy Może wtedy więcej osób zajrzy (bo będzie mniej do czytania ;) no i może Karla szybciej znajdzie wymarzony dom. Co o tym myślicie ? Quote
neverend Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 To chyba byłoby trochę skomplikowane... Ja pomyślała, że może jak znajdę chwilę, to poprzenoszę najlepsze fotki na pierwszą stronę i zaktualizuję pierwszy post... to chyba będzie najprostsze... Quote
mulinka Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 pewnie, to dobry pomysł, najważniejsze, zeby wszystkie najważniejsze informacje i najładniejsze zdjęcia były na pierwszej stronie + kontakt do schroniska i nr schroniskowy suni Quote
Recommended Posts