neverend Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 No Karla powiedz mi kiedy twoj Pan po Ciebie przyjdzie????? Quote
neverend Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Hallo, Karla się upomina...:mad::mad: Quote
mulinka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 a jak mała zachowuje się wobec innych psów? Karla jest malutka, może mógłby ją przygarnąć ktoś kto ma już jednego psa Quote
neverend Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Karla nie jest gróźna w stosunku do innych psów. W boksie jest z czterema suniami... Z początku była bardzo cicha i przestraszona, teraz woli z boku sobie szczeknąć... Psów nie zaczepia,chyba że jej jakiś coś robi. No więc nie jest szkodliwa, myślę,że zakliamatyzowałaby się do innego psa... A co Ciotka masz mogoś na oku????:cool3::cool3::cool3: Quote
mulinka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 neverend napisał(a):Karla nie jest gróźna w stosunku do innych psów. W boksie jest z czterema suniami... Z początku była bardzo cicha i przestraszona, teraz woli z boku sobie szczeknąć... Psów nie zaczepia,chyba że jej jakiś coś robi. No więc nie jest szkodliwa, myślę,że zakliamatyzowałaby się do innego psa... A co Ciotka masz mogoś na oku????:cool3::cool3::cool3: jeszcze nie mam nikogo na oku ale pytam, bo może to kogoś zachęci ;) Quote
neverend Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Dzięki Ciotka za pomoc... mogę na Ciebie liczyć???:cool3::cool3::cool3: Quote
mulinka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='neverend']Dzięki Ciotka za pomoc... mogę na Ciebie liczyć???:cool3::cool3::cool3: oj, cioteczko... bardzo bym chciała pomóc jedyne co mi przychodzi do głowy to żebyś zarejestrowała się na www.ale.gratka.pl (płaci się tylko symbolicznie sms-em i zaraz możesz wklejać ogłoszenia przez rok ile chcesz czyli wielu psiakom). na ale.gratka też dużo osób zagląda i jest mniej ogłaszanych psów niż np. na allegro. Dino, którego znalazłam w tramwaju właśnie tak znalazł wymarzony domek z ogródkiem gdzie jest psem kanapowym :) Quote
neverend Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 A Karla nadal czeka... Może dziś uda mi się ją odwiedzić... Może ją umieszczę na ojej.pl i allegro... chcę też jej filmik zrobić. Filmik jest o tyle lepszy niż zdjęcie, bo można zobaczyć fizycznie, jak się pies zachowuje, wygląda na tle innych psiaków... No tyrzymaj się kochanieńka:loveu::loveu: Quote
mulinka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 świetny pomysł z filmikiem :) jak już będzie to trzeba go tez umieścić w pierwszym poście słodka Karla czeka w schronisku na ciepły domek !!! Quote
patch75 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 mialam zaszczyt wyjsc dzis z Karla na spacer-bardzo wdzieczna i slodka sunia, bardzo grzeczna,ladnie chodzi przy nodze, momentami troszke zdezorientowana ibojazliwa jak wykona sie gwaltowny ruch, ale to nie jest problem, bo bardzo szybko nawiazuje kontakt zczlowiekiem i bardzo chce znim przebywac pieknosci z rudymi oczkami:loveu: Quote
neverend Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 No Karla zrobiła nam dziś niespodziankę...:oops: Oprócz tego,że jest grzeczna na spacerze, bawi się piłeczką i jest wesolutka i milusińska, to.................. zostanie mamusią...:crazyeye: Do innych psów Karla jest miła i łagodna...szczeka i warczy jak chce ją ktoś atakować ale to zrozumiałe - nosi w sobie małe istotki...;) Do człowieka bardzo miła, trochę bojaźliwa, ale na pewno będzie oddana... Tu filmik: http://www.zippyvideos.com/7504619756686166/imgp1245/ Quote
neverend Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Aha... Obcięliśmy jej te okropne dredziochy:multi::multi::multi: Następnym razem - czesanko... Tych wyliniałych włosów też nie ma:loveu::loveu: Quote
mulinka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 ale wiadomości :) Karla to urodzona modelka :) Quote
Aga_Mazury Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 mi natomiast jest smutno....i żal mi Karli.... jak pomyślę co będzie przeżywac po utracie dzieci... Quote
Matusz Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Aga_Mazury napisał(a):mi natomiast jest smutno....i żal mi Karli.... jak pomyślę co będzie przeżywac po utracie dzieci... Ja mam pytanie?? CZemu usypiają szczeniaki ??? :placz::placz: Przecież ona już trafiła w ciąży do schroniska! nie potrafie tego zrozumieć!!! :angryy::angryy::mad::mad: Quote
patch75 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 to chyba dla niej za duzo-dopiero co stracila wlascicielkei dom, a teraz ma stracic szczeniaki, zbyt obciazajace i za duzona raz Quote
mulinka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 No to zwiększmy wysiłki i wyciągajmy Karlę ze schronu. Nie będzie łatwo znaleźć kogoś kto chciałby wziąć chociaż na tymczas sunię w ciąży ale może... dobrze byłoby zmienić tytuł Quote
neverend Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Mi też żal Karli... Ale wiecie, co??? Nie możemy się tak użalać, bo nam serca się roztopią, trzeba działać i szukać bidusi domek... Niech w końcu znajdzie radość:mad::mad: Quote
neverend Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 mulinka napisał(a):jaki nowy tytuł proponujecie? Może: Ciężarna Karla, która straciła właścicielkę poszukuje chociaż DT.Ostróda Quote
Matusz Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 neverend napisał(a):Może: Ciężarna Karla, która straciła właścicielkę poszukuje chociaż DT.Ostróda może być, zmien na taki :) Quote
neverend Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Bardzo pilnee...ratujemy sunię i szczeniaki.... Quote
Recommended Posts