Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 360
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karla nie jest gróźna w stosunku do innych psów. W boksie jest z czterema suniami... Z początku była bardzo cicha i przestraszona, teraz woli z boku sobie szczeknąć... Psów nie zaczepia,chyba że jej jakiś coś robi. No więc nie jest szkodliwa, myślę,że zakliamatyzowałaby się do innego psa... A co Ciotka masz mogoś na oku????:cool3::cool3::cool3:

Posted

neverend napisał(a):
Karla nie jest gróźna w stosunku do innych psów. W boksie jest z czterema suniami... Z początku była bardzo cicha i przestraszona, teraz woli z boku sobie szczeknąć... Psów nie zaczepia,chyba że jej jakiś coś robi. No więc nie jest szkodliwa, myślę,że zakliamatyzowałaby się do innego psa... A co Ciotka masz mogoś na oku????:cool3::cool3::cool3:

jeszcze nie mam nikogo na oku ale pytam, bo może to kogoś zachęci ;)

Posted

[quote name='neverend']Dzięki Ciotka za pomoc... mogę na Ciebie liczyć???:cool3::cool3::cool3:

oj, cioteczko... bardzo bym chciała pomóc
jedyne co mi przychodzi do głowy to żebyś zarejestrowała się na www.ale.gratka.pl (płaci się tylko symbolicznie sms-em i zaraz możesz
wklejać ogłoszenia przez rok ile chcesz czyli wielu psiakom).
na ale.gratka też dużo osób zagląda i jest mniej ogłaszanych psów
niż np. na allegro.
Dino, którego znalazłam w tramwaju właśnie tak znalazł wymarzony domek
z ogródkiem gdzie jest psem kanapowym :)

Posted

A Karla nadal czeka...

Może dziś uda mi się ją odwiedzić...
Może ją umieszczę na ojej.pl i allegro... chcę też jej filmik zrobić.

Filmik jest o tyle lepszy niż zdjęcie, bo można zobaczyć fizycznie, jak się pies zachowuje, wygląda na tle innych psiaków...

No tyrzymaj się kochanieńka:loveu::loveu:

Posted

mialam zaszczyt wyjsc dzis z Karla na spacer-bardzo wdzieczna i slodka sunia, bardzo grzeczna,ladnie chodzi przy nodze, momentami troszke zdezorientowana ibojazliwa jak wykona sie gwaltowny ruch, ale to nie jest problem, bo bardzo szybko nawiazuje kontakt zczlowiekiem i bardzo chce znim przebywac

pieknosci z rudymi oczkami:loveu:

Posted

No Karla zrobiła nam dziś niespodziankę...:oops:

Oprócz tego,że jest grzeczna na spacerze, bawi się piłeczką i jest wesolutka i milusińska, to.................. zostanie mamusią...:crazyeye:

Do innych psów Karla jest miła i łagodna...szczeka i warczy jak chce ją ktoś atakować ale to zrozumiałe - nosi w sobie małe istotki...;)

Do człowieka bardzo miła, trochę bojaźliwa, ale na pewno będzie oddana...

Tu filmik:

http://www.zippyvideos.com/7504619756686166/imgp1245/

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
mi natomiast jest smutno....i żal mi Karli.... jak pomyślę co będzie przeżywac po utracie dzieci...

Ja mam pytanie?? CZemu usypiają szczeniaki ??? :placz::placz: Przecież ona już trafiła w ciąży do schroniska! nie potrafie tego zrozumieć!!! :angryy::angryy::mad::mad:

Posted

No to zwiększmy wysiłki i wyciągajmy Karlę ze schronu.
Nie będzie łatwo znaleźć kogoś kto chciałby wziąć chociaż
na tymczas sunię w ciąży ale może...
dobrze byłoby zmienić tytuł

Posted

Mi też żal Karli...

Ale wiecie, co??? Nie możemy się tak użalać, bo nam serca się roztopią, trzeba działać i szukać bidusi domek... Niech w końcu znajdzie radość:mad::mad: