Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

yang napisał(a):
wystawa w Dreźnie jest w hali czy na świeżym powietrzu ?

W Niemczech nie ma wystawy międzynarodowej na świeżym powietrzu, czasem bywa tak że część ringów jest poza halą ale to raczej na letnich wystawach ;)

Posted

Czy wybiera sie ktos na niedziele i ma wolne miejsce dla 1 os i suczki radsy Pointer sredniej wielkosci ? Dokladam sie do kosztow paliwa!!!!!! Najlepiej z okolic Lublina , ale sie dostosujemy jesli bedzie trzeba :)

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Mam pytanie o numerki startowe- mianowicie będę płacić za wystawę na miejscu w sekretariacie- czy numerek będzie do odebrania przy zapłacie czy na ringu ? Czy może mi ktoś podpowiedzieć gdzie go mam szukać ;) ?

Posted

Muszę przyznać, że piękny obiekt wystawowy tam jest :) jest gdzie odpocząć, i gdzie psiaka zrelaksować, a wszystko to przy pięknej wiosennej pogodzie :)

Gratulujemy wszystkim wygranym, reprezentacja z Polski była nawet spora :)

BUNDUSTAR African Elite FCI:

Champion class: v1, CAC, CAC VDH, CACIB, BOS, BOB, BOG II !

Pozdrawiam

Posted

Mój BLACK&WHITE Milthon Bohemia "Syriusz" wczoraj tylko dobra... Nawet nie mam pojęcia dlaczego, eh.
Ale na pocieszenie na Młodym Prezenterze lokata I w grupie starszej :D

Posted

[quote name='Shetanka']Mój BLACK&WHITE Milthon Bohemia "Syriusz" wczoraj tylko dobra... Nawet nie mam pojęcia dlaczego, eh.
Ale na pocieszenie na Młodym Prezenterze lokata I w grupie starszej :D

oj...to widzę, że szłyśmy na tym samym ringu , i faktycznie oceny były niesamowicie srogie, psy wylatywały z dyskwalifikacjami, oceny dobre o bdb były normą. Dobrze, że My wchodziliśmy jako pierwsi bo jak zobaczyłam co się dzieje w kolejnych rasach chyba bym na ring nie wyszła :shake:

Sędziowała p. Linda Reinelt-Gebauer