Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A Tosia jest juz zabrana z tej sierakowskiej mordowni:) Dzis pojechala do domku tymczasowego:)
I Pani juz pisala,ze jest bardzo spokojna i na inne psy i koty nie reaguje! A jutro bedzie czusciutka,gdyz szykuje sie kapiel;)

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No byle dalej miala szczescie!
Jeszcze trzeba do doktora z nia pochodzic,bo nie wiadomo czemu kuleje na prawa lapke.A jak ja w hotelu zostawialysmy to byla lapa zdrowa! Co sie przez 3 dni wydarzylo?!

Posted

Tylko,ze ona byla w pomieszczeniu platnym hotelowym wiec myslalam,ze za pieniadze bedzie dobra opieka!
A tam co? Zero poslania,same kafelki i drewniany ostry paleciak.Do czego on tam sluzy?Niewiadomo.

Posted

Tosia jest w Stargardzie szcz.. Ale tylko na tymczasowo. Nie chce zapeszać ale dostaliśmy telefon od osoby ze chciałaby adoptować Tosie. Chcemy zrobić kontrole przed adopcyjną. Jak by wszystko wyszło dobrze to będziemy potrzebować pieniążków na sterylizacje. Bez tego nie oddamy do adopcji.

Posted

sylwia637 napisał(a):
Tosia jest w Stargardzie szcz.. Ale tylko na tymczasowo. Nie chce zapeszać ale dostaliśmy telefon od osoby ze chciałaby adoptować Tosie. Chcemy zrobić kontrole przed adopcyjną. Jak by wszystko wyszło dobrze to będziemy potrzebować pieniążków na sterylizacje. Bez tego nie oddamy do adopcji.

Świetne wieści, trzymam kciuki za domek ! :D

Posted

Tak tylko Tosia ma cos powaznegao chyba z lapa,bo pani Agata ze stargardu mowi,ze coraz bardziej kuleje.Wiec jutro idzie do weterynarza! A poza tym to"pies idealny".Na koty nie reaguje,a pieski lubi wszystkie i im ustepuje:) Bardzo lubi glaskanie i czlowieka musi miec blisko w zasiegu swojego widzenia!

Posted

toz-police napisał(a):
Kurcze co sie stalo w tym zasranym Sierakowie ? Przeciez jak ja bralysmy z ulicy i u nas w siedzibie to bylo wszystko dobrze.

no właśnie, to jest dobre pytanie ale niestety nie otrzymamy na nie odpowiedzi. Ja nie wiem co tam sie dzieje ale napewno zwierzaki nie sa tam szczęśliwe. Przez 14 dni, zyją w stresie, nie chca jesc, bo dostaja samą kasze, nikt ich nie głaszcze,, nie przytuli. a po 14 dniach gdzie? do schronu. Po prostu az sie komentaowac tego nie chce.

Posted

Oboz koncentracyny dla psow-umieralnia i jeszcze gmina za to placi takie pieniadze oprawca!To jest sredniowiecze.Powinni zamontowac tam kamery.Jak mozna pozwolic na takie cos? Niemozliwe!!!

Posted

Wszystkie psy, ktore trafiaja do schronu po odbytej kwarantannie w Sierakowie to sa SZKIELETORY !!!! Wczoraj przegladalam strone schroniska " DZIS TRAFILEM " i normalnie masakra, psy po Sierakowie wygladaja tragicznie !!!!!!

Posted

Wczoraj Tosia miala zrobione przeswietlenie lapki i okazuje sie,ze to zlamanie! Dzis zawiezlismy ja do nowego domu.
Wszyscy na nia czekali.Choc sa biedni maja bardzo dobre checi i wielkie serce dla Tosi!!!Bardzo wszyscy sie cieszymy i trzymamy kciuki,zeby byl to dla niej dobry i juz ostatni domek.

Posted

Tosia w nowym domku, na razie na okresie próbnym. Prosimy o rozpowszechnianie wątku na dogo oraz FB. Musimy jej niezwłocznie zrobić sterylizacje i zbieramy pieniązki. To jest priorytetowa sprawa. Taka Tosia moze urodzić nawet 12 szt. szczeniaków.

Posted

wariusek napisał(a):
Wczoraj Tosia miala zrobione przeswietlenie lapki i okazuje sie,ze to zlamanie! Dzis zawiezlismy ja do nowego domu.
Wszyscy na nia czekali.Choc sa biedni maja bardzo dobre checi i wielkie serce dla Tosi!!!Bardzo wszyscy sie cieszymy i trzymamy kciuki,zeby byl to dla niej dobry i juz ostatni domek.

No to nieżle...super kwarantanna...brak słów...:lookarou:
Ale super że domek jest chętny, wierzę, że dadzą radę, jak nie wycofali się, wiedząc że nie jest w pełni zdrowa...:p

A noga, jak to się fachowo określa, "zaopatrzona"? Nie mogę zrozumieć jak mogła tę nogę złamać, nawet nie chcę myśleć:shake:.

Posted

Mój bazarek też się kończy, jeżeli wszyscy wpłacą będzie około 89zł