martasekret Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Cioteczki, czy ta sunia to pies w typie Bernardyna...? Tak twierdzą niektórzy w schronie, ale ja obstawiam raczej Moskiewski Stróżujący... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Czy może jeszcze jakaś inna rasa...........? Quote
martasekret Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 halo, halo, cioteczki.... chcę zacząć ogłaszać niunię, ale nie wiem, co wpisać w ogłoszeniu... Quote
Javena Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Chyba ciężko okreslić. Ja nie mam pojecia ,ale moze jeszcze sie ktos zjawi.Mozna pisać Mix bernardyna i tez będzie. Troche ma za wąski pyszczek ,jak na benka. Quote
martasekret Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 sunia adoptowana. ale komu, dokąd - nie wiem...nie było mnie wtedy w schronie:( mam nadzieję, że trafiła na dobrych ludzi, bo jest cudowna! łagodna w stosunku do ludzi i innych psów, nawet suk! Quote
Recommended Posts