Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dolar siedzi pod płotem, bo suczka sąsiadów ma cieczkę, a Nepal rozrabia na podwórku. Nauczył się skubaniec sam otwierać furtkę:angryy: Jest naprawdę inteligentny...Niestety telefon milczy:(

Posted

ponawiać ogłoszenia,intensywnie i z uporem maniaka-nie ma innej rady-może ktoś się zakocha,może wypatrzy
i czekać cierpliwie,ale ogłaszać,nie przestawać i nie poddawać się-czasem to długo trwa ,ale warto!

Posted

Stało się najgorsze. Dolar wczoraj został potrącony przez samochód:-(:-(:-(. Leżał w rowie, znalazł go wczoraj rano pan, który go karmił od kilku lat. Próbował mu pomóc, chciał wziąć na taczkę. Dolar ugryzł go w twarz, ma 18 szwów. Przyjechała straż miejska z Sulejówka i chyba osoba z Wydziału Ochrony Środowiska z urzędu lub osoba z jakiejś organizacji. Zabrali Dolara, nie wiadomo gdzie. Straż miejska nic nie wie, wydział nie odbiera telefonów, nie mogę się niczego dowiedzieć. Jestem zrozpaczona:placz:Pewnie powinnam zadzwonić do hycla - Golańskiego? - ale boję się, nie mam siły

Posted

Niedobrze...:(Moze Dolara zawiezli do jakiejs kliniki na obserwacje....albo schroniska najblizszego ......nie mam pojecia co sie potem dzieje z psem w takich wypadkach....:(Powinnas zadzwonic do tego hycla,pokazac zaswiadczenie,ze Dolar byl szczepiony....:(

Posted

nie jestem nawet pewna jak się nazywa ten hycel i nie mam telefonu do niego, w internecie też nic nie znalazłam. może Wy wiecie? to jest powiat miński, miasto Sulejówek, ul. Trakt Brzeski, czyli właściwie na granicy z gminą Wiązowna, ale straż miejska była z Sulejówka

Posted

znalazlam ten tel.22/825 73 35.To jest TOZ w Warszawie.Ale w informacji jest napisane,ze obsluguja tez oszar w Sulejowku.Sprobuj tam zadzwonic.Godziny od 9 do 16.
A o tym hyclu jest tylko wzmianka,ze wylapywal psy i wieskszosc nie wiadomo gdzie trafiala......:(

Posted

TZ był w schronisku prowadzonym przez hycla działającego w Sulejówku i nie ma go tam, a hycel nic nie wie. Twierdzi, że prawdopodobnie został uśpiony:( Może w poniedziałek się czegoś dowiem w Wydziale Ochrony Środowiska.

Posted

Kiepska sprawa...
Jeśli był poraniony to mogli go uśpić...
Straż Miejska powinna mieć notatkę o tej interwencji i powinni mieć tam napisane co z psem zrobili - komu przekazali lub gdzie go odwieźli...

Posted

Też tak myślałam, ale dzwoniłam tam 3 razy i oni mówią, że nie wiedzą, bo decyzja należy do wydziału ochrony środowiska...ale to dziwne. Jak powiedziałam, że pies jest zaszczepiony i ma książeczkę, to dopiero się zainteresowali, zapisali mój nr i powiedzieli, że będą się kontaktować z tym wydziałem. Nie udało mi się pomóc Dolarkowi:placz:

Posted

Na razie nie. Golański nie jest hyclem w Sulejówku, Szostak nim jest, ale nie zabierał takiego psa. Jutro będę się dowiadywać w wydziale ochrony środowiska, gdzie wysyła mnie straż, a jak się nie dowiem to będę dalej ich męczyć.:-(