Tines Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Hop Spocik :-) Kubraczek super ;-) nigdzie takiego nie znalazłam w sklepach :-) Wiosno przybądź jak najszybciej i ogrzej zmarznięte ciałka... Quote
Donvitow Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Spot bardzo marzł w kojcu. Broda mu latała mimo kubraka. Mieszka w kuchni- takiej nieczynnej. Bardziej magazynku. No ale w budynku. Już naprawdę bym chciał żeby te mrozy puściły. Quote
Tines Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Donvitow napisał(a):Spot bardzo marzł w kojcu. Broda mu latała mimo kubraka. biedny Spocik :-( Donvitow napisał(a):Mieszka w kuchni- takiej nieczynnej. Bardziej magazynku. No ale w budynku. dobre i to.. Donvitow napisał(a):Już naprawdę bym chciał żeby te mrozy puściły. A ktoś dzwonił w jego sprawie??? Może chociaż jakiś tymczas??? Quote
Donvitow Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 (edited) Nikt nie dzwonił. Nadal w kuchni. Na spacerku bardzo wesolutki. Dał dyla w lesie w przecinkę a z Go z oczu straciłem. Fotek nie mogłem zrobić bo był zbyt zaaferowany. Ale dzisiaj było fajnie na dworze. Bez wiatru, słonko i w miarę ciepło w południe. No może mi jedna się udała. Jak sprawdzę wkleję. Edited February 3, 2012 by Donvitow Quote
Tines Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 (edited) Donvitow napisał(a):Nikt nie dzwonił. Nadal w kuchni. kurczaczki :-/ a taki elegancki chłopak... Donvitow napisał(a):Na spacerku bardzo wesolutki. Dał dyla w lesie w przecinkę a z Go z oczu straciłem. Z tej radości pognał ;-) zew natury poczuł :-) dobrze że wrócił Donvitow napisał(a):Fotek nie mogłem zrobić bo był zbyt zaaferowany. Ale dzisiaj było fajnie na dworze. Bez wiatru, słonko i w miarę ciepło w południe. No może mi jedna się udała. Jak sprawdzę wkleję. Troszkę radości z życia miał :-) Dobrze że się nim zajmujesz :-) Donvitow napisał(a):http://images47.fotosik.pl/1346/92bcef0227f99fbamed.jpg Super Spocik :-) Słodko maszeruje ;-) Edited February 3, 2012 by Tines Quote
Tines Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Hop hop Spocik :-) Może Cie ktoś wypatrzy :-) Quote
Donvitow Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Rany dzisiaj znowu -15. Dobrze że Spot w budynku. Dzisiaj mam nadzieję mimo wszystko trochę ludzi przyjedzie do Gaju i nie tylko Spot zaliczy spacer. Quote
Donvitow Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Spot w tej kuchni sam. Ale ma wielką kołdrę na której leniuchuje. Ze spacerku bardzo ucieszony. Fajnie zaczyna się przytulać i przepychać a na koniec ląduje na pleckach. Troszkę fotek ze spaceru. Quote
Donvitow Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Spot nadal mieszka w " kuchni". Ale w dzień biega po terenie schroniska razem z 30toma mniejszymi kundelkami. Nie zaczepia ich a one jego. Najbardziej cieszy się jak znajdzie gnatka. Wchodzi do budy. Układa na słomie i ogryza kastamachę. Na spacerku był z Almą ASTką z pseudo. Lubią się. Quote
Tines Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Donvitow napisał(a):Spot w tej kuchni sam. Ale ma wielką kołdrę na której leniuchuje. Ze spacerku bardzo ucieszony. Fajnie zaczyna się przytulać i przepychać a na koniec ląduje na pleckach. Troszkę fotek ze spaceru. Widać że Spocik zadowolony :-) Donvitow napisał(a):Spot nadal mieszka w " kuchni". Ale w dzień biega po terenie schroniska razem z 30toma mniejszymi kundelkami. Nie zaczepia ich a one jego. Najbardziej cieszy się jak znajdzie gnatka. Wchodzi do budy. Układa na słomie i ogryza kastamachę. Na spacerku był z Almą ASTką z pseudo. Lubią się. Słodziak z niego :p Super że się z ferajną powitalną dogaduje :lol: Wcale się nie dziwie że lubi Alme :cool3: Quote
Donvitow Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Spocik nie dał sobie na spacerze zrobić fotek. Brak słonka, temperatura i niestety jak na Spota na spacerze zbyt " wolny" aparat. Tylko jedna fotka. Quote
bira Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Piękny :-) Może następnym razem da się ofocić :-) Quote
Tines Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 [quote name='Donvitow']Spocik nie dał sobie na spacerze zrobić fotek. Brak słonka, temperatura i niestety jak na Spota na spacerze zbyt " wolny" aparat. Tylko jedna fotka. http://images43.fotosik.pl/1358/51246476bf36bdf8med.jpg Spocik w locie :p Super :loveu: Quote
Donvitow Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Spot rozsmakował się w łazęgowaniu ale dzisiaj sam wrócił grzecznie do swojej kanciapy bo łapki marzły. Quote
paoiii Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Dostałam odp z ogłoszenia o Spota jestem zainteresowany mialem juz amstaffa wiem jak wychowywać mam duzo wolnego czasu.prosze o kontakt pozdrawiam Podałam ten nr 602751299 Quote
ania z poznania Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Donvitow, ten sam pan dzwonił o Keno, wyślę Tobie mailem ankietę, my go odrzuciłyśmy, mamy konkretne zastrzeżenia ;) Quote
ania z poznania Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='Donvitow']Dzwonił i o Karo. [/QUOTE] To szerokie ma zainteresowania :) Quote
Recommended Posts