Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj byliśmy na spacerku z sunią. Arista cieszy się na nasz widok coraz bardziej. Na spacerkach jest grzeczna, bez problemów dogaduje się z innymi psami bez znaczenia na płeć, wielkość, rasę. Idąc ogląda się za siebie i patrzy czy podążamy za nią. Jak się zatrzymujemy przychodzi i prosi o pomizianie za uszkami. Daje sobie zaglądnąć w uszy, zęby, oczka. Nie wykazuje agresji. Ma wspaniałą osobowość i pomimo ciężkich warunków schroniskowych ma bardzo dobry humor.

Posted

Oznajmiam wszem i wobec, że Arista pojechała do nowego kochającego domku. Zaliczyła już długaśne spacerki i oczywiście chrapanko na kanapie :loveu:
Nowym właścicielom życzymy wszystkiego dobrego i prosimy o materiał genetyczny do sklonowania bo coraz mniej jest takich dobrych ludzi...
Zdjęcie Aristy w nowym domku na nowym dywaniku:

Posted

Jejku.. i się łza ze szczęścia zakręciła w oku... :)
A z ogłoszenia byli, czy jakoś inaczej o Arisie się dowiedzieli ?
Tak pytam, by wiedzieć czy te ogłoszenia skutek odnoszą. :)

BARDZO SIĘ CIESZĘ ! Ariscie i nowemu domowi wszystkiego dobrego życzymy !

Posted

tobciu o ogłoszeniach to na priv w wolnej chwili napiszę Ci parę moich spostrzeżeń. Arista trafiła do tego domku dzięki koleżance madziara1983, ale też myślę, że sama Arista zaczarowała oczkami przyszłych właścicieli :) Z ogłoszeń też wiem, że jakaś Pani się dopytywała o Aristę. Myślę, że im więcej szumu wokół psiaka tym lepiej- internet jest jak studnia bez dna...

Aha i nowe zdjęcie z komentarzem:
uszy wyczyszczone, pazurki obciete, dupa odrobaczona :smile: