Krejzo Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Wczoraj byliśmy na spacerku z sunią. Arista cieszy się na nasz widok coraz bardziej. Na spacerkach jest grzeczna, bez problemów dogaduje się z innymi psami bez znaczenia na płeć, wielkość, rasę. Idąc ogląda się za siebie i patrzy czy podążamy za nią. Jak się zatrzymujemy przychodzi i prosi o pomizianie za uszkami. Daje sobie zaglądnąć w uszy, zęby, oczka. Nie wykazuje agresji. Ma wspaniałą osobowość i pomimo ciężkich warunków schroniskowych ma bardzo dobry humor. Quote
Krejzo Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 Oznajmiam wszem i wobec, że Arista pojechała do nowego kochającego domku. Zaliczyła już długaśne spacerki i oczywiście chrapanko na kanapie :loveu: Nowym właścicielom życzymy wszystkiego dobrego i prosimy o materiał genetyczny do sklonowania bo coraz mniej jest takich dobrych ludzi... Zdjęcie Aristy w nowym domku na nowym dywaniku: Quote
paoiii Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 SUPPPPERRR :loveu: !!!!!!!!!!!!!!! Cóż za wiadomość z samego rana!!! :) Quote
tobciu Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Jejku.. i się łza ze szczęścia zakręciła w oku... :) A z ogłoszenia byli, czy jakoś inaczej o Arisie się dowiedzieli ? Tak pytam, by wiedzieć czy te ogłoszenia skutek odnoszą. :) BARDZO SIĘ CIESZĘ ! Ariscie i nowemu domowi wszystkiego dobrego życzymy ! Quote
Krejzo Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 tobciu o ogłoszeniach to na priv w wolnej chwili napiszę Ci parę moich spostrzeżeń. Arista trafiła do tego domku dzięki koleżance madziara1983, ale też myślę, że sama Arista zaczarowała oczkami przyszłych właścicieli :) Z ogłoszeń też wiem, że jakaś Pani się dopytywała o Aristę. Myślę, że im więcej szumu wokół psiaka tym lepiej- internet jest jak studnia bez dna... Aha i nowe zdjęcie z komentarzem: uszy wyczyszczone, pazurki obciete, dupa odrobaczona :smile: Quote
tobciu Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 dobra, to czekam na wolna chwile i spostrzeżenia :) Zdjęcie - cud, miód, malina !!!! I to się małej po przejściach należy ! Quote
OLUTKA55 Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 :lol:widac ze jest szczesliwa i czuje sie bezpieczna:p Quote
Recommended Posts