Medorowa Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 socurek napisał(a):Już mamy :cool3: czerwone kosteczki. I wyglądamy uroczo po obydwu stronach smyczy :loveu: Achh, cóż za skromność:loveu::loveu::loveu: Teraz tylko trzeba się pochwalić publicznie :p Quote
drzalka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Wiamy... piękna historia... a co z tym kolegą Astkiem :cool3: :multi: Prosimy o foty - my też mam Rogzowe kosteczki ;] Quote
socurek Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Hihihi... Kolega Astek na szczęście nie jest mój. Na szczęście, bo jak pomyślę ile uwagi i opieki potrzebuje taki piesek, to z przykrością stwierdzam, że niestety to ponad moje możliwości. Czasem myślę, że już Northon może się skarżyć, że spędzam z nim tak mało czasu, ale niestety ktoś musie pracować żeby ktoś mógł jeść :evil_lol: No i niestety przez 8-9 godzin dziennie Northuś sam jest panem na włościach. Oczywiście staram mu się to wynagrodzić... ale czy mi to wychodzi? Czy on to odczuwa? Czy nie ma mi za złe, że tak długo zostawiam go samego? :-( Między nami jest naprawdę niezwykła więź i staram się mu poświęcać jak najwięcej uwagi. A on się odwdzięcza ogromnym przywiązaniem :loveu: Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Pracować trzeba;):p:p Na pewno nie ma Ci tego za złe:evil_lol: Quote
socurek Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 hehe, no ja myślę... bo on lubi dobrze zjeść :evil_lol: Quote
Anashar Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Dopiero tu trafiłem i muszę przyznać, że wzruszyła mnie Wasza historia. Cieszę się, że Northon trafił na tak wspaniałą osobę :) Gdyby było więcej takich ludzi, świat niewątpliwie byłby lepszy :) Pozdrawiam i czekam na nowe zdjęcia :cool3: Quote
Rinuś Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 cześć :multi::multi: jak fajnie że się pojawiliście :loveu::loveu::loveu: Northon jest piękny:loveu::loveu::loveu: chcę nowe foteczki :loveu::loveu: Quote
Kropcia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Piękna, wzruszająca historia! :loveu: To ogromne szczęście, że Norton znalazł tak wspaniały domek. Życzę Wam samych radosnych chwil :) Nie wiem jak to się stało, że nigdy nie spotkałam Was na spacerze...bo okolica znajoma :razz: Oczywiście czekam na fotki ;) Quote
socurek Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Jesteśmy codziennie w Forcie Batowice :loveu: Ja jak debil zbieram i rzucam kamyczki, a Northon jak debil za nimi gania i cieszy się jak dziecko. Czasem też znęca się nad niewinnymi przechodniami ;) Teraz będziemy się szkolic :p To pomimo pewnych problemów, które sprawia, cudowny pies. Jest tak straszną przylepą, że patrzcie do czego jest zdolny :mad:: Czasami pieszczotliwie mówię do niego "mój ty yoreczku". Dostałam chyba najkochańszego psa ze schroniska... 40 kg szczęścia! Quote
Kati Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 O jakie słodkie maleństwo na kolankach u pańci :evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 no prawie jak yoreczek :evil_lol::evil_lol: no to trafiło Ci się :) Quote
Medorowa Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Mój Mmedek tak samo mi się wciska na kolanka:mdleje::mdleje: Quote
Kati Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 A moje zwierzaczki jakoś tak unikają moich kolan :roll: zresztą wolą relaksować się z dala ode mnie. :evil_lol: Quote
socurek Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Przyznam się szczerze, że mój pies jest postrachem osiedla :shake: Ostatnio nie miałam go z kim zostawić, więc zabrałam go ze sobą na imprezę-domówkę :oops: Bydlątko jak się trochę oswoiło z nowym otoczeniem, to ganiało wszystkich po domu i napastliwie lizało po odsłoniętych częściach ciała. Co ja się wstydu najadłam :mad: ... a pies został okrzyknięty gejem... :p Quote
Moonek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 No to jest po prostu szok. Ja nie byłam u Was jakiś czas...i co zobaczyłam to szok. Boski jest Nortonek, śliczny i niebywale kochany. Pozdrawiam Quote
socurek Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Szaleństwa na śniegu Będzie się działooo... Przestań gadać, zacznij rzucać w końcu te śnieżki!! A tutaj możecie sobie pooglądać jaki piękny jestem, ale tylko pooglądać, bo moja pani kochana za żadną cenę by mnie nie oddała :D Quote
Rinuś Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 noo śliczny jest :loveu::loveu: i chyba przytył troszkę co ? :cool3: Quote
socurek Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 40 kg żywej wagi :evil_lol: to chyba nawet za dużo jak na takiego niewyrośniętego pokrakę :lol: Quote
Rinuś Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Gdzie tam pokrakę ? :cool3: śliczny jest :loveu::loveu::loveu: Quote
socurek Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Wiem :loveu: I mimo że taki z niego drań i zjada sąsiadów na klatce to nie zamieniłabym tego kochanego psa na żadnego, nawet najlepiej wychowanego psa na świecie ;) Quote
Recommended Posts