Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wybieramy się busem na wystawy 2x CACIB
Niedawno podali obsadę sędziowską

18.02.2012
Yuryi Gergel /Ukraine/ - FCI group III and X
Nebojsa Savicic /Serbia/ - FCI group I and IX
Vihra Grigorova /Bulgaria/ - FCI group IV, VI and VIII
Stefan Popov /Bulgaria/ - FCI group II, V, VII and Best in Show

19.02.2012
Yuryi Gergel /Ukraine/ - FCI group IV and VI
Nebojsa Savicic /Serbia/ - FCI groups II, V and Best in Show
Vihra Grigorova /Bulgaria/ - FCI groups III, VII and X
Stefan Popov /Bulgaria/ - FCI groups I, VIII and IX

Czy ktoś poza naszą grupą się wybiera?

• 4 weeks later...
Posted

No to wróciliśmy:)
Znów mielismy zgraną grupę. Dziekuje za miłą atmosferę w podróży i na wystawie.
Pogoda niestety i nam utrudniła podróż. Na terenie Bułgarii okazało sie główna droga prowadząca do Sofii jest nie przejezdna i musieliśmy zawrócić.:shake: Jadnak boczna droga okazała się ok i dotarliśmy do hotelu.
Mam nadzieje ,że wszyscy będą się tu chwalić swoimi sukcesami...a było ich sporo . Miło było patrzeć jak na best in show 3 psy/ II, IX, X/ to psy z naszej grupy.:multi:

Ja się pochwalę osiągnięciami szczeniaczków:
cane corso-ARASHI ANN CC Starlight M.S.- I BIS BABY pierwszego dnia oraz thai ridgeback- I BIS BABY drugiego dnia.
Dziewczyny dostały drugie w życiu puchary/pierwszy tydzień wcześniej w Mołdawii/
Jesteśmy bardzo zadowoleni z ich osiągnięć ponieważ w finałach było dużo ładnych baby:crazyeye:
Jak już odpocznę to prześle zdjęcia.
Jeszcze raz wszystkim bardzo dziękuję:)

Posted

My wypoczęci wyspani i zadowoleni czekamy na fotki :-))
Droga z przygodami ale dzięki organizatorom dojechaliśmy szczęsliwie i w dobrych humorach :-))
Z osiagnięć jesteśmy bardzo zadowoleni !!! Grupa faktycznie zgrana ,fajni ludzie wszystkich pozdrawiam !
Wielkie buziaki :-)) Dziękujemy !!!!

Posted

My również zmęczeni okropnie, bo zajechaliśmy do domu dzisiaj o 4 rano ale szczęśliwi przeogromnie:) Równiez dziekuję za wspaniały wyjazd, super organizację, pomoc i przemiłe i super zgrane towrzystwo, ogólnie było zajebioza:) Z małymi przygodami i odrobinką adrenalinki ale cuż takie życie:) Dziękuję i pozdrawiam całe towrzystwo:)
A mam się czym chwlić moje "mapety" Server - Mł. Ch. Bułgarii, Mł. Ch. Bałkan, 2xBOB, 1xBOG II, 1x BOG I :) Młody szaleje:) Enter Ch. Bułgarii, Grand Ch. Bułgarii. Ch. Bałkan:):multi:

Posted

Gratulacje dla polskiej ekipy :multi:

Mój ulubiony wystawowy busik już się rozkręca w tym roku i trochę żal, że póki co nie mogę się przyłączyć... bo już się stęskniłam za takim miłym wypadem :-(

Posted

[quote name='Veramente']Gratulacje dla polskiej ekipy :multi:

Mój ulubiony wystawowy busik już się rozkręca w tym roku i trochę żal, że póki co nie mogę się przyłączyć... bo już się stęskniłam za takim miłym wypadem :-([/QUOTE]

My tez Agnieszko za Tobą tęsknimy:)