Bewarka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 niech tylko spróbuje go nie wziąść :mad: Quote
Benja Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 oczywisicie, ze zabieramy mowilam, ze bede bez internetu w niedziele rano jedzimy pozdrawiam jak cos to prosze pisac maila :) Quote
Bewarka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Benja napisał(a):oczywisicie, ze zabieramy mowilam, ze bede bez internetu w niedziele rano jedzimy pozdrawiam jak cos to prosze pisac maila :) och...jaka ulga :) Quote
Martinee Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Benja nie przyjechałaś po Aliego jest zrospaczony piszczy i skomli :placz: w moim oczach jeste skończona:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :angryy: Quote
haska_12 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Oj przestancie... obiecała, więc przyjedzie.Dzien sie jeszcze nie skonczył, prawda? :cool3: Mam nadzieje, ze Benja nas nie zawiedzie... :roll: Quote
basia bonnie Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Co jest? Czemu nie wzięłaś Ali ?! :placz::mad: Quote
Kala_Gracja_Kiwi Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ali trzymamy za Ciebie kciuki!! Quote
Martinee Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 haska_12 napisał(a):Oj przestancie... obiecała, więc przyjedzie.Dzien sie jeszcze nie skonczył, prawda? :cool3: Mam nadzieje, ze Benja nas nie zawiedzie... :roll: Obiecała ze przyjedzie rano teraz mamy 14:22 Quote
Marta_Ares Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Benja gdzie jestes???? Moze cos jej wypadlo i troche pozniej po niego przyjedzie??:shake: Quote
Martinee Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Ona już tydzień temu po niego miała przyjechac dla tego wznawiam watek czy ktoś chce wziasc Aliego ???? Quote
Marta_Ares Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 A masz moze jakies nowe foteczki? Czy Ali jest na szpicach w potrzebie? Quote
Xiara Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Marta_Ares napisał(a):Benja gdzie jestes???? Moze cos jej wypadlo i troche pozniej po niego przyjedzie??:shake: Mam taką nadzieję :roll: Quote
Martinee Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Nie mam nowych fotek sa tylko te co wtym watku Ali wygladu nie zmienił ale stał sie smutny Quote
Martinee Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Jak ona moze nawet telefonu nie odbieraja czy to jest normalne Quote
haska_12 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Benja.. Ali na Ciebie czeka! Nie rób jaj .. :shake: Quote
masienka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 czekajcie... nie wiem jak dokladnie sie dogadaliscie ale skoro dzien sie jeszcze nie skonczyl to wstrzymajcie sie z wyrokami. Wiem, ze latwo sie pisze ale roznie sie w zyciu uklada, skoro nie mozna sie z nia skontaktowac to po prostu trzeba zaczekac - to dopiero jeden dzien, moze np. cos sie stalo po drodze. Jesli nie odezwie sie jutro to trzeba bedzie sie ponownie zabrac za szukanie domu i wtedy sama osobiscie...bo bardzo nie lubie tchorzostwa Quote
Bewarka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 evanescence napisał(a):Pozostaje nam tylko czekac ja mam czas :p Quote
haska_12 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Co z Alim? Benja sie odezwała? :shake: Quote
haska_12 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Benja do jasnej *h*lr*odezwij sie!!!!! :angryy: ..... :/ Quote
Martinee Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 nie odezwała sie i juz sie nie odezwie Ali jest nadal w schronie i cezka na kochajacych włascicieli Quote
Marta_Ares Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Dlaczego Benja to zrobila??? Czy ktos ma z nia jakis kontakt?? Ali do gory nie zaslugujesz na pobyt w tym okropnym miejscu Quote
Recommended Posts