Martinee Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 ale ja nie jestem tam zalogowana i nie wiem co to jest Quote
Bewarka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Link? Ok...to tu...(jest tam też Rubi) :p Quote
Bewarka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [LEFT]A dlaczego my tylko gadamy??? :roll:Nikogo już nie obchodzi Ali??? :mad: Zobaczcie jaki to biedny psiaczek :lol: [/LEFT] Quote
Martinee Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 On jest sliczny,cudowny poprostu wymarzony pies Quote
Bewarka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Samturia napisał(a):noo brać Aliego!! ja i tak bym niemogła...rodzice nie chcieli się zgodzić na dużego psa...a na dwa psy też się nie zgodzą...:roll: Quote
julqa Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 nie tylko wy zagladacie, tylko jabym chcialam pisac dobre wiesci:),a nie tylko trzymac kciuki(choc to tez potrzebne). Słuchajcie,a wiecie moze jaki jest jego stosunek do samców, suniek, ewentualnie kotów(nie wiem czy to da sie sprawdzic:roll: fizycznie)?? Quote
Martinee Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 On jest sliczny a jak jest wypuszczany na wybieg z innymi psami to sie nie gryzie jest pokojowo nastawiony a co chcesz go przygarnąc :cool3: :cool3: Quote
Martinee Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Dalej ludzie okazcie troche serca Quote
mar.gajko Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Malutek do góry. Sorry, ale gdzie ten Śrem??? Wiem, wstyd. Quote
julqa Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 chciec to pewnie,ze bym chciala,ale juz jestem zapsiona. no to wskakuj wyzej,zeby cie slicznotku zauważyli. tak sie zastanawiam, jest takie stowarzyszenie "dobry pies", dogoterapia, tresura,ale i na ich stronie kiedys widzialam wątek adopcyjny, moze poproscie ich o pomoc,zeby go umiescili. Ali jest podobny do tych psow,ktore one szkolą na dogoterapeutów,wiec charakterki malamutów czy husky znają.... nie wiem czy to dobry pomysł,ale tak mi sie nasunęło. Quote
julqa Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 http://www.dobrypies.pl/pl0012.html zobaczcie... czepiam sie juz kazdej mozliwosci, bo z ogloszen to rozni ludzie sie trafiaja,a tu mam nadzieje trafi sie jakis milosnik,albo bardziej znajacy sie na wychowaniu takiego psiaka. Quote
Martinee Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 już chyba znalazłam właścicieli Quote
Bewarka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 evanescence napisał(a):już chyba znalazłam właścicieli naprawde? :) Quote
Benja Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 justys95 napisał(a):naprawde? :) NAPRAWDE!!!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))) udalo sie, maz dal sie namowic na psiaka starszego niz szczeniak i Ali ma nowy dom, teraz tylko musimy do konca sie przeprowadzic i pojechac odebrac ta slicznote. ja dzisiaj jestem zdecydowanie najszczesliwsza osoba na swiecie i skacze z radosci pod sam sufit :D:D:D:D:D:D :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Bewarka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 to przeniose go na "znalazł dom" na stronie www.psy.pl :D nareszcie :multi::D:multi::D:multi::D:multi: Quote
Recommended Posts