Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Samturia napisał(a):
noo brać Aliego!!

ja i tak bym niemogła...rodzice nie chcieli się zgodzić na dużego psa...a na dwa psy też się nie zgodzą...:roll:

Posted

nie tylko wy zagladacie, tylko jabym chcialam pisac dobre wiesci:),a nie tylko trzymac kciuki(choc to tez potrzebne). Słuchajcie,a wiecie moze jaki jest jego stosunek do samców, suniek, ewentualnie kotów(nie wiem czy to da sie sprawdzic:roll: fizycznie)??

Posted

chciec to pewnie,ze bym chciala,ale juz jestem zapsiona. no to wskakuj wyzej,zeby cie slicznotku zauważyli.
tak sie zastanawiam, jest takie stowarzyszenie "dobry pies", dogoterapia, tresura,ale i na ich stronie kiedys widzialam wątek adopcyjny, moze poproscie ich o pomoc,zeby go umiescili. Ali jest podobny do tych psow,ktore one szkolą na dogoterapeutów,wiec charakterki malamutów czy husky znają.... nie wiem czy to dobry pomysł,ale tak mi sie nasunęło.

Posted

justys95 napisał(a):
naprawde? :)

NAPRAWDE!!!!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))
udalo sie, maz dal sie namowic na psiaka starszego niz szczeniak i Ali ma nowy dom, teraz tylko musimy do konca sie przeprowadzic i pojechac odebrac ta slicznote.
ja dzisiaj jestem zdecydowanie najszczesliwsza osoba na swiecie i skacze z radosci pod sam sufit :D:D:D:D:D:D

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: