Martinee Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 imię: ALI płeć: pies wiek: ok. 2-3 lata rasa: syberian husky sterylizacja: nie szczepienia: nie odrobaczenie: tak charakter i opis: Piesek został przywieziony zaledwie wczoraj , a dzisiaj juz go odwiedziło ok 100 małych Mikołajów wraz z opiekunami , swoim spojrzeniem i temperamentem zdobył sympatię tych wszystkich Maluchów kontakt: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Gaju 63-100 Śrem tel.: 663-582-247 pan Piotr Własnie dziś widziałam go w schronie jest cudowny sliczny :loveu: :loveu: :loveu: potrzebuje rodziny która bedzie go kochac Zobaczcie jak sie smieje:loveu: jest już długo w schronie dla tego trzeba znalesc mu prawdziwy dom ;) Quote
haska_12 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Ale piękny piesek.. moze i nie rasowy husky ( bardziej ma cos z malamuta ), ale i tak piękny.. bożeeee... czemu takie śliczności się marnują w schroniskach :(:(:( Quote
anka11 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 piekny pies :loveu::loveu::loveu: szkoda ze nie ma domku :(:( idz kochany na gore i szukaj kochajacego domku :) Quote
Bewarka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 o jakie biedactwo :loveu: Siberian husky to moja ulubona rasa niestety potrzebuje zbyt dużo ruchu, a ja nie jestem pewna czy bym mu to zapewniła...chyba to mieszaniec, ale ma mądre oczy :p Quote
Martinee Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 on jest mieszanka husky i malamuta i jest sliczny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 ojej malamutek moja ukochana rasa:loveu: ale nie mam czsu na 3 psy:-( :-( :-( Piekny jest i to faktycznie chyba jakas mieszanka mamuta z husky Quote
haska_12 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 A dla mnie, nawet jesli to mieszanka SH z AM to i tak ma wiecej z AM. Spójrzcie na budowe, łapki, pyszczek, uszka.. i wogóle.Ale to i tak nie o to chodzi.Ważne, żeby Ali znalazł ciepły domek.Do góry, HOP! :multi: Quote
Martinee Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Jest sliczniutki cudny najlepsze zdjecie nr 3 Quote
Xiara Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Piękny psiak.. Mam nadzieję, że szybciutko znajdzie kochający domek! Quote
haska_12 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Jak psiak cudowny to i zdjęcia cudowne :loveu: Ps.Evanescence, gdzie jeszcze ogłosiłas, ze Ali potzrebuje domku? Są jeszcze jakies ogłoszenia? Quote
Martinee Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Nie musze wystawic na blogu jest na stronie schroniska http://gaj.schronisko.net/index.html i dam jeszcze znac na forum Quote
Bewarka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Możesz podać na www.psy.pl i tam jest "Kącik adopcyjny" jakby były jakieś problemy to ja moge wstawić, bo jestem tam zarejestrowana już chyba od roku... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Jak psiak odnosi się do innych psów? Quote
Martinee Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Wiem powiem tak piesek jest bardzo miły, i on jest wypuszczane na wybieg to sie nie gryzie z innymi zaraz obok siebie mam innego psa i też go lubi jest pokojowo nastawiony Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 A ten Gaj, czy Śrem to gdzie lezy- jakieś większe miasto? To sliczny psiak , na pewno szybko znajdzie dom... Quote
Bewarka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 evanescence napisał(a):Jestem lepsza ja od 3 lat ach ty!!! Ja 3 lata nie jestem ale ponad rok...choć podejrzewam, że więcej :) jak znajde gdzies gdzie to pisze to powiem...:D Quote
haska_12 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 evanescence .. trzeba dac duzo ogłoszen.Ali czeka na domek.. jest przyjacielski i wogle... nie moze zmarnowac sie w schronisku.Trzeba dac jeszcze na www.4lapy.pl , allegro, moze nawet do bezdomnych szpiców go zgłosic i wiele, wiele innych ogłoszen.Wtedy jest wieksza szansa, ze misio znajdzie domek.. Quote
Bewarka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 tylko nie zapomnij potem (gdy znajdzie domek) przenieść go do grup "znalazły dom" itp...najlepiej zapisuj sobie gdzie już dałaś ogłoszenie...pomóc ci? Quote
Martinee Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Srem leży koło Poznania a Gaj za Śremem ale ja na 4łapy nie jestem jestem na dogzone i juz dałam ogłoszenie Quote
Martinee Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 NIe a ja narazie dałam dwa ogłoszenia i jeszcze ani Rubi ani Ali nie znalazły domku Quote
Bewarka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 własnie myśle, czy nie dobrze było by dać, na bezdomne szpice Ali-ego...nie jestem "terenowym" czy coś, ale mogłabym napisać (a własciwie ty) ze jest ogłoszenie mieszańca Siberian huskyiego i alaskan malamuta... Quote
Recommended Posts