darunia-puma Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Jak duży powinien być szczeniak Amstaffa, który ma 11 tygodni? Mój waży 7kg i hhhmm :roll: usłyszałam że jest za mały... nie wiem co mam o tym myśleć ?? To samiec nie choruje je bardzo ładnie. gdzie jest haczyk...?? Rodzice są pięknej budowy i nie są wcale mali, rodzeństwo z poprzedniego miotu (około roczne) też spore proszę o pomoc, jakiej wielkości powinien być mój Amstaff? :shake: Quote
Vectra Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Daria83 napisał(a):Jak duży powinien być szczeniak Amstaffa, który ma 11 tygodni? Mój waży 7kg i hhhmm :roll: usłyszałam że jest za mały... nie wiem co mam o tym myśleć ?? To samiec nie choruje je bardzo ładnie. gdzie jest haczyk...?? Rodzice są pięknej budowy i nie są wcale mali, rodzeństwo z poprzedniego miotu (około roczne) też spore proszę o pomoc, jakiej wielkości powinien być mój Amstaff? :shake: zapytaj hodowce , on powinien wiedzieć to najlepiej. Quote
Recommended Posts