Jump to content
Dogomania

CUDNAwDOMKU!!!:O)Przeczytaj"znikające"post-yWEJDŹnaWĄTEK i kliknij"Post Reply"

Recommended Posts

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prosze wszystkich o mocne kciuki od rana. Jutro jada 3 suczynki i jedna koteczka do nowych domow do Warszawy. Spotkanie z wlascicielami w Grojcu. Pani Kasia od Cudnej jedzie z Pania Ula od koteczki oraz Pania Ania od Smieszki :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

Dostalam sms od Pani Kasi :multi: :multi: :multi:
[SIZE="3"]
"wszystko dobrze, juz jestesmy w domu. Cudna napila sie, zjadla, zrobila siusiu na spacerze, teraz zwiedza mieszkanie :) bede na biezaco informowala :) "

Mam nadzieje, ze sunia Czekoladka, Smieszka oraz koteczka tez juz sa w domach :kciuki:

Posted

Ulka18,

Moze zaprosimy Pania Kasie na dogo???? Moze bedzie nam na biezaco zdawala relacje z postepow Cudnej?

Tylko najpierw trzeba pewnie bedzie zamknac ten watek i zrobic nowy... bo po tych problemach z dogo...ten nigdy sie nie naprawil...:roll:

Co Ty na to?

Posted

Sabinko, masz szczesliwa reke, to jako pierwsze :multi: :multi: :multi: Kolejny mielecki piesek ma domek dzieki Twojej aukcji :p

BYlo troche przygod na trasie, samochod schroniskowy zepsul sie w Radomiu, adoptujacy musieli przyjechac z grojca dodatkowe 80km. Dobrze, ze nie zepsul sie gdzies pod Mielcem :mdleje: A tak to jakos dzieki opiece sw.Franciszka, zwierzaki dotarly i rozpoczynaja nowe zycie :loveu:

Zapros jesli mozesz Pania Kasie na forum. Ja ją tez zaprosze, jesli trzeba zalozymy nowe watek na "juz w domu", a ten zamkniemy.

Posted

Obym dalej miala szczesliwa reke... my wszystkie z reszta! :loveu:

Napisze e-mail do Pani Kasi zeby nas tu odwiedzila... Moze ten watek w koncu sie naprawi... Jak nie, to zrobimy nowy...:lol:

Posted

No wlasnie, licze na naprawe tego watku. Widze np. ze jestes Sabinko jako ostatni uzytkownik , ktory napisal post, a jak sie otwiera watek, to go nie wiadac...rzeczywiscie trzeba dac post reply, wtedy wiadomosc sie pokazuje...

Posted

Strasznie się cieszę, że sunie już w domkach :loveu: :loveu: :loveu: .

Sabinko - Ty nasz dobry duszku:ghost_2:.
Wystawiaj dalej mieleckie bidulki. Prosimy, prosimy, prosimy...:modla:
Masz niezaprzeczalnie szczęśliwą rękę :iloveyou:.

Martwi mnie ten schroniskowy samochód:placz: .
Co jak co, ale dobry samochód to tutaj podstawa :roll: !

Kurczę,
gmina mogłaby się do niego dołożyć :angryy: , ale to w strefie marzeń :-( .

Posted

Witam Wszystkich i dziękuję za zaproszenie. Cudna jest u mnie od wczoraj, teraz mogę się przyznać, że miałam lekkie obawy jak adopcja będzie przebiegała a zwłaszcza pierwsze 24h. Jest bardzo dobrze. Przed pierwszym wejściem do domu poszłyśmy jescze na spacer, po powrocie cudna napiła się zjadła i rozpoczęło się zwiedzanie. Oczywiście już zarezerwowała sobie kanapę, zdaje się, że tam najlepiej się jej wypoczywa, choć ma koszyczek z którego też korzysta. Teraz właśnie wybieramy się ma spacer.

Posted

Reno, gmina na pewno sie nie dolozy :shake: Nie wierze w to, bo mieleckie schronisko prowadzi MTOZ. To schronisko spoleczne.

Naprawde trzeba pomyslec o jakiejs aukcji cegielkowej na zakup nowego samochodu. Czy ktora z Was wystawiala kiedys aukcje cegielkowa?

Posted

Reno2001 napisał(a):
Strasznie się cieszę, że sunie już w domkach :loveu: :loveu: :loveu: .

Sabinko - Ty nasz dobry duszku:ghost_2:.
Wystawiaj dalej mieleckie bidulki. Prosimy, prosimy, prosimy...:modla:
Masz niezaprzeczalnie szczęśliwą rękę :iloveyou:.

No, wystawiam, wystawiam.... Teraz mam wystawione 3 mieleckie psiaki...:lol:

A Ty ile masz?

Posted

Witamy Pani Kasiu na watku :multi: :multi: :multi:

A jak przeszla pierwsza noc? czy psinka byla spokojna? dla niej to na pewno olbrzymie przezycie, taka trudna podroz z przygodami, calkowita odmiana.

Jeszcze czeka Cudna kapiel, bo nie wierze, zeby schroniskowa kapiel zabila zapach, no i wizyta u weta. Sunia miala podgolony brzuszek do sterylki, okazalo sie, ze ma stary slad, wiec trzeba by sprawdzic u weta, ktory ma aparat usg, czy rzeczywiscie jest po sterylce. Nasz wet bal sie ciac drugi raz.

Posted

Cudna zachowuje się jakby tu się wychowała, kąpiel już była wczoraj, bo dobrze się zaklimatyzowała. Do weterynarza juto będę umawiała. Dziękuję za wskazówki :) Tylko mało je, ale wydaje mi się że to jeszcze z wrażenia. Poniżej zamieszczam zdjęcie Cudnej (o ile się uda).

Posted

No to rzeczywiscie super wiadomosc :multi: minely zaledwie 24 godziny, a sunia czuje sie jakby mieszkala u Pani Kasi od zawsze :loveu:

Jesli ma Pani zdjecia, to prosze wyslac na moj adres :urszula1813@o2.pl chetnie wstawie na forum.

Posted

O dzidzia kochana :loveu: To jest widać BARDZO mądra sunia :loveu: :loveu: :loveu: I przekochaną ma tą mordeczkę :loveu:

Martwi mnie to jej niejedzenie - w schronisku widziałam, że jadła, ale była troszkę za chuda - może wet wyjaśni - może to tylko robaczki czy trochę stresu czy coś - bo była tyle czasu a wyraźnie była pełna energii i bardzo radosna.

Najcudniejsza życzę Ci i Twojej Pani DUUUUŻO szczęścia i słoneczka na każdy dzień :smilecol: :Dog_run: :smilecol: :sweetCyb: :cunao: :klacz: :kiss_2: :calus: