terra Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Wstawiłam Cudną do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4478907#post4478907 Quote
bonika Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Delikatna, ŚLICZNA, mała sunia, wesolutka i garnąca się do ludzi BARDZO prosi o domek ! :oops: Ona się marnuje w schronisku.. Quote
terra Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Maleńka CUDNA sunieczka, czeka na własny dom! Quote
terra Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 CUDNA sunieczka chce zamieszkać we własnym domu! Zbiorczy wątek linków, do wątków psów ze Schroniska w Mielcu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4905316#post4905316 Zapraszam do odwiedzania piesków! Quote
Sabina02 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Wystawilam sunke na Allegro: :lol: Allegro Quote
Sabina02 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Sunka ma pierwszego obserwatora na Allegro...:lol: Quote
bonika Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='Sabina02']Sunka ma pierwszego obserwatora na Allegro...:lol: Allegro Sabinka - jakie Allegro piękniaste !!! :-) :-) :-) Oby ta kochanieńka sunia znalazła dzięki niemu CUDOWNY domek - NALEŻY jej się BARDZO ! :-) Trzymam BARDZO MOCNO kciuki :-) :-) :-) Hopaj malutka ! Quote
Sabina02 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Sunia ma juz 3 obserwatorow na Allegro! :loveu: Quote
terra Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Sabina02 napisał(a):Sunia ma juz 3 obserwatorow na Allegro! :loveu: Trzymam kciuki, żeby ktoryś z nich, zakochal się! Quote
Ulka18 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Do: "Ulka1813 z dogomanii" urszula1813@o2.pl Temat: RE: ŚLICZNA KRUSZYNKA CZEKA NA SWEG O CZŁOWIEKA... (numer: 184 973039) Data: 26 kwietnia 2007 21:55 Tak, jestem zdecydowana na adpocje i sterylizację pieska. Proszę o podanie kwoty związanej z zabiegiem oraz nr konta na które mam przelać pieniądze, rozumiem że datek adopcyjny nie jest określony przez Państwa a uzależniony od mojej woli. Jeśli o czymś zapomniałam - proszę pisać. Co do odebrania suni jest duże prawdopodobieństwo, że mogłabym zrobić to osobiście, jednak musiałaby Pani uprzedzić mnie wcześniej abym się przygotowała. Jeśli chodzi o odwiedziny wolontariusza, zapraszam :), jednak proszę o kontakt telefoniczny aby dokładnie się umówić. Kto z warszawiakow by sie wybral do Pani Kasi w krotkie odwiedziny na ul. Elektoralną? Bardzo prosimy :modla: Quote
Sabina02 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Trzeba zmienic tytul watku i napisac ze potrzebna jest osoba z W-wy do wizyty przedadopcyjnej... Widzisz Ulka18, sunka jednak ma watek... ja nawet wczesniej na nim pisalam... a potem zapomnialam ze go ma...:oops: Ulka18, czy to ta Pani, ktorej e-mail Ci przeslalam???? Quote
bonika Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Niunia ma szansę na domek :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: "Kto z warszawiakow by sie wybral do Pani Kasi w krotkie odwiedziny na ul. Elektoralną? Bardzo prosimy :modla:" Podnoszę ! Quote
Ulka18 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Sabinko, tak to ta pani. Dzieki Twojej aukcji napisala Pani Kasia. Trzeba przyznac, ze masz szczesliwa reke, odpukac :kciuki: Pani Kasia podala swoje dane do karty adopcyjnej, jest zgoda na sterylizacje, moze sunia bedzie miala mozliwosc pojechac z p.kierownikiem pod Warszawe (odbior karmy z forum molosa) w terminie wyznaczonym przez firme Purina. Bonika, napisz prosze co bylo nie tak z sunia, ze nie moglas jej u siebie zatrzymac? Musze to napisac pani Kasi. Czy sunia sikala w domu, czy cos innego robila nie tak? Byly jakies naprawde trudne sprawy, o ktorych powinnam napisac Pani Kasi? Aha, jeszcze prosze zmien tytul, ze potrzebujemy dogomaniaka w Warszawie do wizyty przedadopcyjnej. Quote
bonika Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Ulka18 napisał(a): Bonika, napisz prosze co bylo nie tak z sunia, ze nie moglas jej u siebie zatrzymac? Musze to napisac pani Kasi. Czy sunia sikala w domu, czy cos innego robila nie tak? Byly jakies naprawde trudne sprawy, o ktorych powinnam napisac Pani Kasi? Aha, jeszcze prosze zmien tytul, ze potrzebujemy dogomaniaka w Warszawie do wizyty przedadopcyjnej. Ulka18, to nie była ta sunia u mnie - u mnie była ta druga sunia - czarna nr 2 z dużą krawatką - jako, że mniejsza a miała być bardzo mała psinka na spacery dla mojej Mamy - tym ją przekonałam aby wziąć drugiego psa - ale sunia okazała się "dzika" - nie agresywna a taka druga Czekoladka niestety. Natomiast tą sunię - CUDNĄ z tego wątku - widziałam jak witała radośnie pracownicę schroniska - bardzo się cieszyła, obskakiwała ją i lizała po twarzy - chyba to była Pani Basia. Zachowywała się jak zupełnie normalny, radosny piesek. Tyle więc co znam CUDNĄ - może jeszcze zapytać pracowników o nią ? Zaraz zmieniam temat. Do góry CUDNA ! Quote
bonika Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Sunia do góry ! [Ulka18]"Kto z warszawiakow by sie wybral do Pani Kasi w krotkie odwiedziny na ul. Elektoralną? Bardzo prosimy :modla:" Quote
Recommended Posts