Jump to content
Dogomania

CUDNAwDOMKU!!!:O)Przeczytaj"znikające"post-yWEJDŹnaWĄTEK i kliknij"Post Reply"

Recommended Posts

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sabina02']Sunka ma pierwszego obserwatora na Allegro...:lol:

Allegro

Sabinka - jakie Allegro piękniaste !!! :-) :-) :-)

Oby ta kochanieńka sunia znalazła dzięki niemu CUDOWNY domek - NALEŻY jej się BARDZO ! :-) Trzymam BARDZO MOCNO kciuki :-) :-) :-)

Hopaj malutka !

Posted

Do: "Ulka1813 z dogomanii" urszula1813@o2.pl
Temat: RE: ŚLICZNA KRUSZYNKA CZEKA NA SWEG O CZŁOWIEKA... (numer: 184 973039)
Data: 26 kwietnia 2007 21:55

Tak, jestem zdecydowana na adpocje i sterylizację pieska. Proszę o podanie kwoty związanej z zabiegiem oraz nr konta na które mam przelać pieniądze, rozumiem że datek adopcyjny nie jest określony przez Państwa a uzależniony od mojej woli. Jeśli o czymś zapomniałam - proszę pisać.
Co do odebrania suni jest duże prawdopodobieństwo, że mogłabym zrobić to osobiście, jednak musiałaby Pani uprzedzić mnie wcześniej abym się przygotowała. Jeśli chodzi o odwiedziny wolontariusza, zapraszam :), jednak proszę o kontakt telefoniczny aby dokładnie się umówić.

Kto z warszawiakow by sie wybral do Pani Kasi w krotkie odwiedziny na ul. Elektoralną? Bardzo prosimy :modla:

Posted

Trzeba zmienic tytul watku i napisac ze potrzebna jest osoba z W-wy do wizyty przedadopcyjnej...

Widzisz Ulka18, sunka jednak ma watek... ja nawet wczesniej na nim pisalam... a potem zapomnialam ze go ma...:oops:

Ulka18, czy to ta Pani, ktorej e-mail Ci przeslalam????

Posted

Niunia ma szansę na domek :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

"Kto z warszawiakow by sie wybral do Pani Kasi w krotkie odwiedziny na ul. Elektoralną? Bardzo prosimy :modla:"

Podnoszę !

Posted

Sabinko, tak to ta pani. Dzieki Twojej aukcji napisala Pani Kasia. Trzeba przyznac, ze masz szczesliwa reke, odpukac :kciuki:

Pani Kasia podala swoje dane do karty adopcyjnej, jest zgoda na sterylizacje, moze sunia bedzie miala mozliwosc pojechac z p.kierownikiem pod Warszawe (odbior karmy z forum molosa) w terminie wyznaczonym przez firme Purina.

Bonika, napisz prosze co bylo nie tak z sunia, ze nie moglas jej u siebie zatrzymac? Musze to napisac pani Kasi. Czy sunia sikala w domu, czy cos innego robila nie tak? Byly jakies naprawde trudne sprawy, o ktorych powinnam napisac Pani Kasi?

Aha, jeszcze prosze zmien tytul, ze potrzebujemy dogomaniaka w Warszawie do wizyty przedadopcyjnej.

Posted

Ulka18 napisał(a):

Bonika, napisz prosze co bylo nie tak z sunia, ze nie moglas jej u siebie zatrzymac? Musze to napisac pani Kasi. Czy sunia sikala w domu, czy cos innego robila nie tak? Byly jakies naprawde trudne sprawy, o ktorych powinnam napisac Pani Kasi?

Aha, jeszcze prosze zmien tytul, ze potrzebujemy dogomaniaka w Warszawie do wizyty przedadopcyjnej.

Ulka18, to nie była ta sunia u mnie - u mnie była ta druga sunia - czarna nr 2 z dużą krawatką - jako, że mniejsza a miała być bardzo mała psinka na spacery dla mojej Mamy - tym ją przekonałam aby wziąć drugiego psa - ale sunia okazała się "dzika" - nie agresywna a taka druga Czekoladka niestety.

Natomiast tą sunię - CUDNĄ z tego wątku - widziałam jak witała radośnie pracownicę schroniska - bardzo się cieszyła, obskakiwała ją i lizała po twarzy - chyba to była Pani Basia. Zachowywała się jak zupełnie normalny, radosny piesek. Tyle więc co znam CUDNĄ - może jeszcze zapytać pracowników o nią ?

Zaraz zmieniam temat.

Do góry CUDNA !