Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To naprawde musiał być szaleniec Banio ty to zawsze na moj widok warami trzapiesz ale smaczka ci przywioze może sie uda przekupie cie :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Sylwka i Grześkia lubi... Shanti by chciał zjeść całą razem ze smakołykami :):):) Śmieszne psisko :) Ide, ide, ide... Cisza. Benio, daj łape... WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :)

Posted

Ależ on mnie też lubi. Dokładnie tak jak te smakołyki którymi staram się go przekupić. :evil_lol:
Baster jak to facet, im bardziej na niego lecisz tym bardziej ma cię gdzieś :evil_lol:

Posted

Ja nie popuszczę. Siedzę koło niego i tak se gadamy.
Ja - Baster daj łapę
Baster - wrrrrrrrrr
Dam ci parówkę, ale daj łapę
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Baster, łapa!
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr + ślinotok na widok parówek
Baster, ty cholero, bo sama zjem!
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
i tak dalej, i tak dalej......
Trochę żartuję, ale mniej więcej tak jest.

Ale jednego dnia Bastuś zaczął mnie sam łapą zaczepiać, pomiziałam po łapce i nie było wrrrrrrrrrr.

Mamy czas. Może jak się troszkę pogoda poprawi zadzwonię do Tomka klik. Nie lubi dogo, z pewnych względów, ale jak go poprosze ładnie może przyjedzie.

Posted

Jak przy nim kucnę i tak gadam do niego to nic ... dopiero jak się wstaje lub jakiś energiczny ruch zrobię to rzuca się na kraty kojca ... wtedy jest straszny!

Posted (edited)

Nawet nie chcę mysleć co by zrobił:shake: Baster jest bardzo dziwnym i spontanicznym psem aż mi dreszcze wyszły:shake:

Edited by DT Iwa
Posted

hihihi...nic tylko pozazdrościć tych interesujących rozmów...hej chłopak weź już wyluzuj cooo?
Babeczki do ciebie ze smaczkiem a ty z warkotem....i co ci po tym?