Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Polna napisał(a):
Folka, widzisz i masz team :-)

A my nie mamy i chyba nie bedziemy miec bo od drugich zawodow startujemy ;) a zreszta, do wrzesnia jest czas ! :D

Posted

Mokka napisał(a):
U nas zgłaszały 2 osoby, więc niektórzy są zgłoszeni podwójnie :mad: . Jak się ich wytnie, to będą miejsca :diabloti: .

tylko Cavano narobiło takiego zamętu :mad: , na następne zawody JA osobiście Was powykluczam :diabloti: ;)

uff, chyba wszystko wyczyściłam

Posted

Teraz to nas w ogóle nie ma hehe ;)

Wysłałam jeszcze raz :)

OlaAB wykasuj moje zgłosznie z agility small (bo to chodziło 0 medium, juz wysłałam zgłoszenie)

Sorry za pomyłkę :P

Posted

dostałam w mailu akceptacje , ze moje zgłoszenie zostało przyjete , ale tylko za 2 i 3 zawody.Za pierwsze zawody z tej serii juz niedostałam akcpetacji mojego zgłoszenia , ale to tak mimochodem ;)
Zebyscie mnie nie wycyckali :lol: ja sie tak łatwo nie dam :lol:

Posted

Folka napisał(a):
dostałam w mailu akceptacje , ze moje zgłoszenie zostało przyjete , ale tylko za 2 i 3 zawody.Za pierwsze zawody z tej serii juz niedostałam akcpetacji mojego zgłoszenia ,

musiało pójść , może gdzieś się przypchało jak tyle na raz maili chciało wysłać

Posted

Polna napisał(a):
Teraz to nas w ogóle nie ma hehe ;)

Wysłałam jeszcze raz :)

było - tylko zrozumiałam, że ma być Open i byłyście Small Open ;) - już poprawione

Posted

Łe, widzę, że medium open najambitniej poszedł z drużynami, i jakie nazewnictwo ciekawe:evil_lol: patrząc na liczbę eMek w najgorszym wypadku otrzemy się o podium i zajmiemy 4te miejsce:cool3: to prawie jak medal:razz:

Posted

OlaAB napisał(a):
i po co panika była, są jeszcze wolne miejsca (5szt) :cool3:

Az zaluje, ze nie moge skorzystac chociazby zeby kilka hopek przeleciec, buuu, to straszne :(

Posted

Właśnie jak najbardziej sie podoba :loveu: Bo w sumie to klubu nie ma, ale pamietacie, że nieśmiało kilka osób z tego miasta postanawia czasami szarżować na zawodach :eviltong:
p.s. transport to jeszcze idzie przeżyć, ale brak psa na zawody to już raczej nie....;)