Folka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 teraz juz zgłosiłam psa na 2 i 3 zawody z serii fort cup ;) Quote
Guciek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Polna napisał(a):Folka, widzisz i masz team :-) A my nie mamy i chyba nie bedziemy miec bo od drugich zawodow startujemy ;) a zreszta, do wrzesnia jest czas ! :D Quote
OlaAB Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Mokka napisał(a):U nas zgłaszały 2 osoby, więc niektórzy są zgłoszeni podwójnie :mad: . Jak się ich wytnie, to będą miejsca :diabloti: . tylko Cavano narobiło takiego zamętu :mad: , na następne zawody JA osobiście Was powykluczam :diabloti: ;) uff, chyba wszystko wyczyściłam Quote
Polna Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Teraz to nas w ogóle nie ma hehe ;) Wysłałam jeszcze raz :) OlaAB wykasuj moje zgłosznie z agility small (bo to chodziło 0 medium, juz wysłałam zgłoszenie) Sorry za pomyłkę :P Quote
Folka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 dostałam w mailu akceptacje , ze moje zgłoszenie zostało przyjete , ale tylko za 2 i 3 zawody.Za pierwsze zawody z tej serii juz niedostałam akcpetacji mojego zgłoszenia , ale to tak mimochodem ;) Zebyscie mnie nie wycyckali :lol: ja sie tak łatwo nie dam :lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 O kurcze, ale żeście się rzucili :evil_lol: Widzę, że ciekawe teamy się tworza :cool3: Quote
OlaAB Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Folka napisał(a):dostałam w mailu akceptacje , ze moje zgłoszenie zostało przyjete , ale tylko za 2 i 3 zawody.Za pierwsze zawody z tej serii juz niedostałam akcpetacji mojego zgłoszenia , musiało pójść , może gdzieś się przypchało jak tyle na raz maili chciało wysłać Quote
OlaAB Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Polna napisał(a):Teraz to nas w ogóle nie ma hehe ;) Wysłałam jeszcze raz :) było - tylko zrozumiałam, że ma być Open i byłyście Small Open ;) - już poprawione Quote
Klaudia :-) Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ola wysłałam prv do Magdy,ale jeżeli też wprowadzasz poprawki to poprosiłabym o wpisanie Miki(A0),Limy(A0) i Watazki(Open) jako drużyny Black&White Team Quote
OlaAB Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Klaudia :-) napisał(a):Folka,ale zmieniamy nazwe na Black&White Team zmienić?.. pisałyśmy w tym samym czasie :) zrobione Quote
OlaAB Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 o zmiany/wpisanie teamów piszcie do mnie na PW Quote
OlaAB Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 i po co panika była, są jeszcze wolne miejsca (5szt) :cool3: Quote
Sajko Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Łe, widzę, że medium open najambitniej poszedł z drużynami, i jakie nazewnictwo ciekawe:evil_lol: patrząc na liczbę eMek w najgorszym wypadku otrzemy się o podium i zajmiemy 4te miejsce:cool3: to prawie jak medal:razz: Quote
Asti Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Dobrze, że zawody 2 i 3 nie mają limitów, bo ja mam zamiar ewentualnie (jeśli na oozie dobrze pójdzie) zgłosić się w sierpniu :D Quote
Folka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 to dobrze , wczesniej na treningi , na obozy i do zobaczenia w zerowkach :D Quote
Guciek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 OlaAB napisał(a):i po co panika była, są jeszcze wolne miejsca (5szt) :cool3: Az zaluje, ze nie moge skorzystac chociazby zeby kilka hopek przeleciec, buuu, to straszne :( Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Z ciekawości zajrzałam w formularz i klub "Poznań" też jest zamieszczony :cool3: Gartuluje inwencji twórczej w nazwach swoich team'ów :eviltong: Quote
OlaAB Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 coś się nie podoba? :olympic: a jak się nazywacie? ;) ps. zamiast narzekać na nazwę lepiej byście przyjechali Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Właśnie jak najbardziej sie podoba :loveu: Bo w sumie to klubu nie ma, ale pamietacie, że nieśmiało kilka osób z tego miasta postanawia czasami szarżować na zawodach :eviltong: p.s. transport to jeszcze idzie przeżyć, ale brak psa na zawody to już raczej nie....;) Quote
Recommended Posts