Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

APSA napisał(a):
Czy mogłabym prosić o łopatologiczne wytłumaczenie, jak najlepiej dojechać na właściwe miejsce? (samochodem, od strony Warszawy)
Na stronie Fortu znalazłam sam adres, bez żadnej mapki poglądowej.
Dzięki za uwagę; dodamy mapkę. :)

Łopatologicznie, z Warszawy, jedziesz Al. Krakowską do Janek. W Jankach na rozwidleniu kierujesz się w lewo (na Kraków; szosa numer E77). Jedziesz tą szosą prosto aż do Radomia. W Radomiu, już wedle wskazówek Gucia:

Gucio napisał(a):
Na rondzie w prawo [potem prosto ok. 2 km - Flaire] i za stacją (na której jest McDonald) w lewo. Jedziesz cały czas prosto [mniej jak 1 km - Flaire], po prawej będzie widać bramę wjazdową :)

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dla osób jadących ze stron innych niż Warszawa może być też przydatna (w połączeniu z poprzednimi) taka mapka (kliknij na nią, żeby powiększyć):

Jeśli ktoś potrzebuje dodatkowych wskazówek, walcie śmiało! :)

Posted

Zielsko napisał(a):
Przypominam, ze zaczynamy przyjmowac psy o 8:30, a o 9:00 zaczynamy skakac!

Wezcie tez ksiazeczki zdrowia / paszporty!

No i wszystkim zycze powodzenia.

Nam to tego ostatniego potrzeba najwięcej.
Poza tym żebym lepiej wyliczył czas przejazdu ( niż do Bydgoszczy ).
Dla mnie to może lepiej żebym się nie zapoznawał z torem, bo wtedy szpic ma szanse na pudło.

Michał

Posted

ja mam jeszcze uwagę!!!
kilka osób nie podało numeru legitymacji ZK - przypominam o konieczności uzupełnienia tej danej podczas rejestracji z sekretariacie!!!
to są oficjalne zawody i trzeba być członkiem ZK aby móc w nich startować

Posted

OlaAB napisał(a):
ja mam jeszcze uwagę!!!
kilka osób nie podało numeru legitymacji ZK - przypominam o konieczności uzupełnienia tej danej podczas rejestracji z sekretariacie!!!
to są oficjalne zawody i trzeba być członkiem ZK aby móc w nich startować

Ohhh ja mam właśnie ten problem.. bo tam w "Dane psa" bylo okienko "numer rejestraci" i ja wlasnie nie wiedzialam co tam wpisac to nic nie wpisalam:roll:Czy cos mam tam w takim razie uzupełnić?:razz:

Posted

Zielsko napisał(a):
nr rejestracyjny ma kazdy rasowy pies, ktorego wlascicel jest czlonkiem zkwp i jesli ktos nie uzupelnil danych ,to prosze to zrobic na miejscu

No coz.. w takim razie to mnie nie dotyczy.. najwyzej sie spytam czy cos mi brakuje i uzupelnie.. ;)
Dzieki, DO ZOBACZENIA W RADOMIU :multi:

Posted

No i juz wiemy! FORT CUP 3 beda to dwudniowe oficjalne zawody agility, ktore odbeda sie 20-21.10.2007 w hali w Pruszkowie! Ludzie szykujcie sie, beda egzaminy. Sedziuje Beata Ryl.

Posted

Aussie napisał(a):
Super!!! To znaczy, że pies w Open będzie mieć 9 przebiegów dziennie?
Czy raczej będą jednego dnia przebiegi indywidualne a drugiego drużynowe do FC?

9? :crazyeye: :evil_lol: 'pula' przebiegow bedzie podzielona na 2 dni (czyli np jeden dzien 3, drugi 2), mysle ze szczegoly Zielsko poda po powrocie z Norwegii