Flaire Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 APSA napisał(a):Czy mogłabym prosić o łopatologiczne wytłumaczenie, jak najlepiej dojechać na właściwe miejsce? (samochodem, od strony Warszawy) Na stronie Fortu znalazłam sam adres, bez żadnej mapki poglądowej.Dzięki za uwagę; dodamy mapkę. :) Łopatologicznie, z Warszawy, jedziesz Al. Krakowską do Janek. W Jankach na rozwidleniu kierujesz się w lewo (na Kraków; szosa numer E77). Jedziesz tą szosą prosto aż do Radomia. W Radomiu, już wedle wskazówek Gucia: Gucio napisał(a):Na rondzie w prawo [potem prosto ok. 2 km - Flaire] i za stacją (na której jest McDonald) w lewo. Jedziesz cały czas prosto [mniej jak 1 km - Flaire], po prawej będzie widać bramę wjazdową :) Quote
Flaire Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Dla osób jadących ze stron innych niż Warszawa może być też przydatna (w połączeniu z poprzednimi) taka mapka (kliknij na nią, żeby powiększyć): Jeśli ktoś potrzebuje dodatkowych wskazówek, walcie śmiało! :) Quote
Guldi Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 A czy ktoś mógłby przypomnieć o której godzinie jest rozpoczęcie zawodów, pliz? Quote
Klaudia :-) Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 wejdź na strone Fortu i tam masz wszystko podane Quote
Zielsko Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Przypominam, ze zaczynamy przyjmowac psy o 8:30, a o 9:00 zaczynamy skakac! Wezcie tez ksiazeczki zdrowia / paszporty! No i wszystkim zycze powodzenia. Quote
tulasy Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Zielsko napisał(a):Przypominam, ze zaczynamy przyjmowac psy o 8:30, a o 9:00 zaczynamy skakac! Wezcie tez ksiazeczki zdrowia / paszporty! No i wszystkim zycze powodzenia. Nam to tego ostatniego potrzeba najwięcej. Poza tym żebym lepiej wyliczył czas przejazdu ( niż do Bydgoszczy ). Dla mnie to może lepiej żebym się nie zapoznawał z torem, bo wtedy szpic ma szanse na pudło. Michał Quote
OlaAB Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 ja mam jeszcze uwagę!!! kilka osób nie podało numeru legitymacji ZK - przypominam o konieczności uzupełnienia tej danej podczas rejestracji z sekretariacie!!! to są oficjalne zawody i trzeba być członkiem ZK aby móc w nich startować Quote
Torzysława Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 OlaAB napisał(a):ja mam jeszcze uwagę!!! kilka osób nie podało numeru legitymacji ZK - przypominam o konieczności uzupełnienia tej danej podczas rejestracji z sekretariacie!!! to są oficjalne zawody i trzeba być członkiem ZK aby móc w nich startować Ohhh ja mam właśnie ten problem.. bo tam w "Dane psa" bylo okienko "numer rejestraci" i ja wlasnie nie wiedzialam co tam wpisac to nic nie wpisalam:roll:Czy cos mam tam w takim razie uzupełnić?:razz: Quote
Zielsko Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 nr rejestracyjny ma kazdy rasowy pies, ktorego wlascicel jest czlonkiem zkwp i jesli ktos nie uzupelnil danych ,to prosze to zrobic na miejscu Quote
Torzysława Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Zielsko napisał(a):nr rejestracyjny ma kazdy rasowy pies, ktorego wlascicel jest czlonkiem zkwp i jesli ktos nie uzupelnil danych ,to prosze to zrobic na miejscu No coz.. w takim razie to mnie nie dotyczy.. najwyzej sie spytam czy cos mi brakuje i uzupelnie.. ;) Dzieki, DO ZOBACZENIA W RADOMIU :multi: Quote
Zielsko Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 No i juz wiemy! FORT CUP 3 beda to dwudniowe oficjalne zawody agility, ktore odbeda sie 20-21.10.2007 w hali w Pruszkowie! Ludzie szykujcie sie, beda egzaminy. Sedziuje Beata Ryl. Quote
Aussie Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Super!!! To znaczy, że pies w Open będzie mieć 9 przebiegów dziennie? Czy raczej będą jednego dnia przebiegi indywidualne a drugiego drużynowe do FC? Quote
Ludek Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Super, tylko dlaczego mnie nie będzie :placz: Quote
zakla Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Super, świetnie, genialnie!:multi: I mamut będzie mógł wyspać się w domu, brawo!:loveu: Quote
yassue Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Aussie napisał(a):Super!!! To znaczy, że pies w Open będzie mieć 9 przebiegów dziennie? Czy raczej będą jednego dnia przebiegi indywidualne a drugiego drużynowe do FC? 9? :crazyeye: :evil_lol: 'pula' przebiegow bedzie podzielona na 2 dni (czyli np jeden dzien 3, drugi 2), mysle ze szczegoly Zielsko poda po powrocie z Norwegii Quote
Torzysława Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Podoba mi się to. :loveu::evil_lol: Quote
Recommended Posts