Torzysława Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Gucio napisał(a):A ja wnioskuję z tego że jesteście na startowej :eviltong: I jeszcze Davie Ci pisała wcześniej Ale wczoraj sama patrzyłam zgłaszając się, że jest właśnie trójeczka wpisana jako Radom. A, i mała uwaga... Do mnie pretensje, ze wkleiłam treść, a na stronie jak wisiał tak wisi w kalendarzu link do STAREJ LISTY ;) edit: już jednak nie, ale wczoraj i owszem, był ;) Dzieki.. Ale co do tego miejsca to juz nic nie wiem tu pisze laskji tu radom.. i ja juz nie wiem czy jestem zgloszona czy nie na ten 3 bo tam wlasnie laski pisze.. no coz zobaczymy:roll: Quote
Guciek Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 nie było oficjalnej informacji o zmianie miejsca na 3 edycje, więc pewnie jesteście zgłoszeni. Ja też widnieję na tej liście i uznaję się jako zgłoszoną :lol: Quote
Torzysława Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Gucio napisał(a):nie było oficjalnej informacji o zmianie miejsca na 3 edycje, więc pewnie jesteście zgłoszeni. Ja też widnieję na tej liście i uznaję się jako zgłoszoną :lol: Ok dzieki :Rose: To w takim razie widzimy się 21 w Laskach ;) Ja startuje w 0 (small) :eviltong: A Ty? Quote
Guciek Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Gdzie to się jeszcze okaże ;) 0 large :lol: Quote
Mudik Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Gucio napisał(a):Gdzie to się jeszcze okaże ;) 0 large :lol: Czyli Fort Cup 2 jest w Radomiu a Fort Cup 3 nie wiadomo jeszcze gdzie tak????A my zerówki large , właśnie zgłosiłam Victora :-D Quote
Zielsko Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 FORT CUP 2 jest w Radomiu, FORT CUP 3 jeszcze nie wiadomo (wszystko zalezy od tego, czy dobrze sie spiszemy jako organizatorzy oficjalnych zawodow:)) W kazdym razie jesli bedzie w Radomiu to beda to zawody dwudniowe z egzaminami. Quote
Torzysława Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Zielsko napisał(a):FORT CUP 2 jest w Radomiu, FORT CUP 3 jeszcze nie wiadomo (wszystko zalezy od tego, czy dobrze sie spiszemy jako organizatorzy oficjalnych zawodow:)) W kazdym razie jesli bedzie w Radomiu to beda to zawody dwudniowe z egzaminami. Aha Ale FC2 nie zależnie od tego że jest w Radomiu zostaje tak jak był jednodniowy? Quote
Zielsko Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Torzysława napisał(a):Aha Ale FC2 nie zależnie od tego że jest w Radomiu zostaje tak jak był jednodniowy? Tak, nie chcielismy Wszystkim tak namieszac tak pozno przed zawodami. Mam nadzieje, ze jak wszystko pojdzie dobrze, to w przyszlym roku nie bedziemy juz nikomu mieszac i wszystko bedzie oglaszane z odpowiednim wyprzedzeniem. Quote
Mudik Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Wczoraj się zgłosiliśmy czy nadal Wielka Schiza szuka psa do teamu ??? bo jakby co to my chętni jesteśmy, Victor mudi zerówki Large. Quote
yassue Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Mudik, tak, zapraszamy serdecznie :multi: to ja juz zalatwie formalnosci ;) Quote
Mudik Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='yassue']Mudik, tak, zapraszamy serdecznie :multi: to ja juz zalatwie formalnosci ;) Dzięki miło Nam ale z góry uprzedzam,że my dedkowi jesteśmy choć do 16 jeszcze się może zdążymy doszkolić. do zobaczenia w Radomiu :-D Quote
Zielsko Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Przypominam Wszystkim, ktorzy jeszcze mysla o zgloszeniu sie na zawody, ze [SIZE="5"]termin zgloszen uplywa 9.09! Quote
Torzysława Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 A jam mam moje drogie:p .. pytanie dotyczące dworców pkp.. Na jakiej stacji ja mam wysiasc .. bo z tego co patrzylam w Radomiu jest kilka różnych stacji... ? A i jak sądzicie, czy lepiej jest jechać pociągiem , czy Pks'em.. Chodzi mi o dojazd z Warszawy. A moze ktos sie tu z Was z Warszawy wybiera PKP'esm lub PKP? I moze komus z nie zawadziłoby to gdybym sie z nim zabrala.. Bo moje umejetnosci orientowania sie w terenie, nie sa zadowalajace.. :razz: Kurcze juz mialam transport,ale legł w gruzach :( tak to by nie było problemu bo miałam jechac autem, a teraz to juz nikt sie nie wybiera kogo znam i posiada samochód.. w ogole tak na prawde nikt sie nie wybiera.. tylko ja sama.. jak palec :( Quote
Guciek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Na głównym, na głównym ;) Ja tam bym wyvrała PKP - raz, że pies free, dwa, że nie jest tak daleko i pies może wytrzymać bez załatwiania się (PKS w sumie na trasie Wwa-Radom też się nie zatrzymuje), trzy, że w PKP masz więcej miejsca i pies nie gniecie się pod siedzeniem Quote
Torzysława Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Gucio napisał(a):Na głównym, na głównym ;) Ja tam bym wyvrała PKP - raz, że pies free, dwa, że nie jest tak daleko i pies może wytrzymać bez załatwiania się (PKS w sumie na trasie Wwa-Radom też się nie zatrzymuje), trzy, że w PKP masz więcej miejsca i pies nie gniecie się pod siedzeniem Hmmm.. chyba się właśnie na PKP skusze... Ale przecież za psa sie placi.. w prawdzie 4zl ale sie placi :eviltong::eviltong: Tylko, ja musze miec klatke.. bo nie mam 18 lat :shake:.. a klatki nie posiadam.. bede musiala cos wykombinowac. 2:30 godziny do Radomia to nie wiem czy tak mało :eviltong: ale wiecej miejsca.. racja. chyba ze bedzie duzo ludzi i klatka na kolanach mi wyladuje.. no co obaczy sie.. Gorzej z trafieniem juz tam na miejscu.. ale to jeszcze raz przeczytam tuttaj zamieszczona instrukcje.. najwyzej ja przepisze :evil_lol: Quote
APSA Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Czy mogłabym prosić o łopatologiczne wytłumaczenie, jak najlepiej dojechać na właściwe miejsce? (samochodem, od strony Warszawy) Na stronie Fortu znalazłam sam adres, bez żadnej mapki poglądowej. Quote
Guciek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='APSA']Czy mogłabym prosić o łopatologiczne wytłumaczenie, jak najlepiej dojechać na właściwe miejsce? (samochodem, od strony Warszawy) Na stronie Fortu znalazłam sam adres, bez żadnej mapki poglądowej. Na rondzie w prawo i za stacją (na której jest McDonald) w lewo. Jedziesz cały czas prosto, po prawej będzie widać bramę wjazdową :) http://mapa.szukacz.pl/?&nc=51,41906&ec=21,14631&n=51,41039&e=21,13918&z=2&m=Radom&u=Wernera%20Stanis%b3awa Ogólnie polecam właśnie http://mapa.szukacz.pl i wpisanie tam Radom i ulicę Wernera. Wszystko ładnie widać :) Torzysławo droga :eviltong: Koleje Mazowieckie do 30 września wprowadziły taki bajer, co sie nazywa darmowy przewóz psa ;) Czyli piesio free do końca miesiąca ;-) Quote
Torzysława Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Gucio napisał(a): Torzysławo droga :eviltong: Koleje Mazowieckie do 30 września wprowadziły taki bajer, co sie nazywa darmowy przewóz psa ;) Czyli piesio free do końca miesiąca ;-) OoOOOooO :cool3::cool3: Al i tak musze miec klatke prawda..? Bo przepisu tego nie zniesli chyba co? To o klatke mi chodzi.. bo kagaiec to wiadom,o ze konieczny.. :) Quote
Guciek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 a czemu ja nic o klatce nie wiem? :shake: http://www.mazowieckie.com.pl/site.php5/Show/17.html Quote
Davie Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Nie no, jaka klatka, na kury chyba?:evil_lol: Jeśli pies jest większy, to z pewnością kaganiec jest potrzebny. Quote
Torzysława Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Davie napisał(a):Nie no, jaka klatka, na kury chyba?:evil_lol: Jeśli pies jest większy, to z pewnością kaganiec jest potrzebny. A jeżeli pies jest mniejszy i nie masz 18 lat.. To klatka, chociazby na kury ;):diabloti: EDIT: tzn tak słyszałam tylko :P Quote
Mudik Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 W kolejach mazowieckich a takowe obsługują trasę radom -wawa do końca września psy jeżdzą za free :-D W sprawie dojazdu w Radomiu nie pamiętam innych autobusów ale 7 ka na PEWNO jedzie na Wernera spod dworca. przed dworcem pkp jest taka zatoczka gdzie zakręcają autobusy. Stojąc plecami do dworca po lewej będzie stacja benzynowa,kwiaciarnia i budka fast food(mają dobre kurczaki:razz::evil_lol: właśnie obok tej budki i kiosku z prasą rysza 7 ka czyli jest bardzo wygodny dojazd na zawody. ewnie będę jechać ze znajomą samochodem ale jakby nie to napiszę o której będę i chętnie poprowadzę. do zobaczenia w Radomiu:multi::multi: Quote
Flaire Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 W kwestii dojazdu, Gucio bardzo ładnie wszystko wytłumaczyła :) . Załączę jeszcze mapki. Z Warszawy: W Radomiu; widać rondo, o którym pisała Gucio: I jeszcze zbliżenie, gdzie widać nazwy ulic: I jeszcze zbliżenie: Quote
Recommended Posts