Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gucio napisał(a):
A ja wnioskuję z tego

że jesteście na startowej :eviltong:

I jeszcze Davie Ci pisała wcześniej

Ale wczoraj sama patrzyłam zgłaszając się, że jest właśnie trójeczka wpisana jako Radom. A, i mała uwaga... Do mnie pretensje, ze wkleiłam treść, a na stronie jak wisiał tak wisi w kalendarzu link do STAREJ LISTY ;)

edit: już jednak nie, ale wczoraj i owszem, był ;)

Dzieki.. Ale co do tego miejsca to juz nic nie wiem tu pisze laskji tu radom.. i ja juz nie wiem czy jestem zgloszona czy nie na ten 3 bo tam wlasnie laski pisze.. no coz zobaczymy:roll:

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie było oficjalnej informacji o zmianie miejsca na 3 edycje, więc pewnie jesteście zgłoszeni. Ja też widnieję na tej liście i uznaję się jako zgłoszoną :lol:

Posted

Gucio napisał(a):
nie było oficjalnej informacji o zmianie miejsca na 3 edycje, więc pewnie jesteście zgłoszeni. Ja też widnieję na tej liście i uznaję się jako zgłoszoną :lol:

Ok dzieki :Rose:
To w takim razie widzimy się 21 w Laskach ;)
Ja startuje w 0 (small) :eviltong: A Ty?

Posted

Gucio napisał(a):
Gdzie to się jeszcze okaże ;)
0 large :lol:

Czyli Fort Cup 2 jest w Radomiu a Fort Cup 3 nie wiadomo jeszcze gdzie tak????A my zerówki large , właśnie zgłosiłam Victora :-D

Posted

FORT CUP 2 jest w Radomiu, FORT CUP 3 jeszcze nie wiadomo (wszystko zalezy od tego, czy dobrze sie spiszemy jako organizatorzy oficjalnych zawodow:)) W kazdym razie jesli bedzie w Radomiu to beda to zawody dwudniowe z egzaminami.

Posted

Zielsko napisał(a):
FORT CUP 2 jest w Radomiu, FORT CUP 3 jeszcze nie wiadomo (wszystko zalezy od tego, czy dobrze sie spiszemy jako organizatorzy oficjalnych zawodow:)) W kazdym razie jesli bedzie w Radomiu to beda to zawody dwudniowe z egzaminami.

Aha
Ale FC2 nie zależnie od tego że jest w Radomiu zostaje tak jak był jednodniowy?

Posted

Torzysława napisał(a):
Aha
Ale FC2 nie zależnie od tego że jest w Radomiu zostaje tak jak był jednodniowy?

Tak, nie chcielismy Wszystkim tak namieszac tak pozno przed zawodami.

Mam nadzieje, ze jak wszystko pojdzie dobrze, to w przyszlym roku nie bedziemy juz nikomu mieszac i wszystko bedzie oglaszane z odpowiednim wyprzedzeniem.

Posted

[quote name='yassue']Mudik, tak, zapraszamy serdecznie :multi:
to ja juz zalatwie formalnosci ;)

Dzięki miło Nam ale z góry uprzedzam,że my dedkowi jesteśmy choć do 16 jeszcze się może zdążymy doszkolić. do zobaczenia w Radomiu :-D

Posted

A jam mam moje drogie:p .. pytanie dotyczące dworców pkp.. Na jakiej stacji ja mam wysiasc .. bo z tego co patrzylam w Radomiu jest kilka różnych stacji... ?
A i jak sądzicie, czy lepiej jest jechać pociągiem , czy Pks'em.. Chodzi mi o dojazd z Warszawy.
A moze ktos sie tu z Was z Warszawy wybiera PKP'esm lub PKP? I moze komus z nie zawadziłoby to gdybym sie z nim zabrala.. Bo moje umejetnosci orientowania sie w terenie, nie sa zadowalajace.. :razz:

Kurcze juz mialam transport,ale legł w gruzach :( tak to by nie było problemu bo miałam jechac autem, a teraz to juz nikt sie nie wybiera kogo znam i posiada samochód.. w ogole tak na prawde nikt sie nie wybiera.. tylko ja sama.. jak palec :(

Posted

Na głównym, na głównym ;) Ja tam bym wyvrała PKP - raz, że pies free, dwa, że nie jest tak daleko i pies może wytrzymać bez załatwiania się (PKS w sumie na trasie Wwa-Radom też się nie zatrzymuje), trzy, że w PKP masz więcej miejsca i pies nie gniecie się pod siedzeniem

Posted

Gucio napisał(a):
Na głównym, na głównym ;) Ja tam bym wyvrała PKP - raz, że pies free, dwa, że nie jest tak daleko i pies może wytrzymać bez załatwiania się (PKS w sumie na trasie Wwa-Radom też się nie zatrzymuje), trzy, że w PKP masz więcej miejsca i pies nie gniecie się pod siedzeniem

Hmmm.. chyba się właśnie na PKP skusze...
Ale przecież za psa sie placi.. w prawdzie 4zl ale sie placi :eviltong::eviltong: Tylko, ja musze miec klatke.. bo nie mam 18 lat :shake:.. a klatki nie posiadam.. bede musiala cos wykombinowac. 2:30 godziny do Radomia to nie wiem czy tak mało :eviltong: ale wiecej miejsca.. racja. chyba ze bedzie duzo ludzi i klatka na kolanach mi wyladuje.. no co obaczy sie.. Gorzej z trafieniem juz tam na miejscu.. ale to jeszcze raz przeczytam tuttaj zamieszczona instrukcje.. najwyzej ja przepisze :evil_lol:

Posted

Czy mogłabym prosić o łopatologiczne wytłumaczenie, jak najlepiej dojechać na właściwe miejsce? (samochodem, od strony Warszawy)
Na stronie Fortu znalazłam sam adres, bez żadnej mapki poglądowej.

Posted

[quote name='APSA']Czy mogłabym prosić o łopatologiczne wytłumaczenie, jak najlepiej dojechać na właściwe miejsce? (samochodem, od strony Warszawy)
Na stronie Fortu znalazłam sam adres, bez żadnej mapki poglądowej.
Na rondzie w prawo i za stacją (na której jest McDonald) w lewo. Jedziesz cały czas prosto, po prawej będzie widać bramę wjazdową :)

http://mapa.szukacz.pl/?&nc=51,41906&ec=21,14631&n=51,41039&e=21,13918&z=2&m=Radom&u=Wernera%20Stanis%b3awa

Ogólnie polecam właśnie http://mapa.szukacz.pl i wpisanie tam Radom i ulicę Wernera. Wszystko ładnie widać :)

Torzysławo droga :eviltong: Koleje Mazowieckie do 30 września wprowadziły taki bajer, co sie nazywa darmowy przewóz psa ;) Czyli piesio free do końca miesiąca ;-)

Posted

Gucio napisał(a):

Torzysławo droga :eviltong: Koleje Mazowieckie do 30 września wprowadziły taki bajer, co sie nazywa darmowy przewóz psa ;) Czyli piesio free do końca miesiąca ;-)

OoOOOooO :cool3::cool3: Al i tak musze miec klatke prawda..? Bo przepisu tego nie zniesli chyba co? To o klatke mi chodzi.. bo kagaiec to wiadom,o ze konieczny.. :)

Posted

Davie napisał(a):
Nie no, jaka klatka, na kury chyba?:evil_lol: Jeśli pies jest większy, to z pewnością kaganiec jest potrzebny.

A jeżeli pies jest mniejszy i nie masz 18 lat.. To klatka, chociazby na kury ;):diabloti:

EDIT: tzn tak słyszałam tylko :P

Posted

W kolejach mazowieckich a takowe obsługują trasę radom -wawa do końca września psy jeżdzą za free :-D
W sprawie dojazdu w Radomiu nie pamiętam innych autobusów ale 7 ka na PEWNO jedzie na Wernera spod dworca.
przed dworcem pkp jest taka zatoczka gdzie zakręcają autobusy.
Stojąc plecami do dworca po lewej będzie stacja benzynowa,kwiaciarnia i budka fast food(mają dobre kurczaki:razz::evil_lol:
właśnie obok tej budki i kiosku z prasą rysza 7 ka czyli jest bardzo wygodny dojazd na zawody. ewnie będę jechać ze znajomą samochodem ale jakby nie to napiszę o której będę i chętnie poprowadzę.
do zobaczenia w Radomiu:multi::multi:

Posted

W kwestii dojazdu, Gucio bardzo ładnie wszystko wytłumaczyła :) .

Załączę jeszcze mapki. Z Warszawy:

W Radomiu; widać rondo, o którym pisała Gucio:

I jeszcze zbliżenie, gdzie widać nazwy ulic:

I jeszcze zbliżenie: