Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wafelek napisał(a):
Ale przeciez w przypadku twojego Gofera nie ma to wiekszego znaczenia, - tzn.jakbys go nie mierzyla to i tak bedzie L ;-)

Czystoludzka ciekawość ;) chciałabym wiedzieć jakiego konia sobie "wyhodowałam" ;)

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Davie']OlaAB,
ratunku!!!! ;) :cool3:

no dobra, już jestem przy necie (chwilowo)
oczywiście wszyscy jesteście na liście startowej (zresztą to można było zobaczyć), treść maila była omyłkowo wpisana za co serdecznie przepraszam (ale formularz był robiony w przerwach pomiędzy zwózką słomy do stodoły ;) )

Posted

oglaszam casting na trzeciego, zasluzonego czlonka mega-wypasionej druzyny WIELKA SCHIZA
sklad obecny: beagle Kama, kropki Blue, biegamy w L-kach. zwieszki i detki na pierwszej przeszkodzie mile widziane, jesli nie chcecie zbyt odstawac :cool3:

Posted

Goopek Leon nie ma przydziału, ale uprzedzam, że ma działanie zbliżone do kosiarki, rozwala skok w dal i rozwija tempo rzadko sąsiadujące z magiczną liczbą "3" :evil_lol: .
No i dodam, że obcowanie z nim przyprawia o schizę znakomitą większość przedstawicieli psiego gatunku :diabloti:

Posted

z dworca PKP wychodzi się i idzie cały czas w lewo, aż dojdzie się do przystanku autobusowego na ul. 1905 roku (czyli ta sama co dworzec) na przeciwko dużego sklepu-ciucholandu OUTLET, jest to przystanek 1905 Roku / Kościuszki, można wsiąść w linię 7 http://www.mzdik.pl/rozklady/0007/0007r010.htm i wysiąść na Malczewskiego / Wernera i kierować się z przystanku w lewo, do Związku. Jakby co to pytać ludzi o stadion KS START albo MiniMala (bo to obok prawie jest). Albo w 8 też można wsiąść i wyjść na Malczewskiego / Wernera. Jeszcze jedzie 11 (ja na majową wystawę 11 jechałam właśnie). I to chyba na tyle. Tutaj są rozkłady jazdy dla przystanku 1905 roku / Kościuszki http://www.mzdik.pl/rozklady/p/p0005.htm . A tu mapa Radomia, interaktywna http://www.map24.radom.pl/

Mam nadzieję, że w miarę jasno to napisałam :lol: Dla dworca PKS jest tak samo - trzeba sie kierować do PKP (a to jest baaardzo blisko siebie), czyli z dworca w lewo jak się stoi przodem do ulicy (lub też hotelu GLASS jak kto woli) a tyłem do torów :) I tak ciąąągle prosto ;)

Posted

yassue napisał(a):
witamy w druzynie Lełona :multi:

Dziewczynki kochane, przepraszam bardzo, ale Leon się popsuł i nie będzie startowała w tych ani w następnych zawodach. W związku z tym musicie ponownie ogłosić casting na - pardon :oops: - członka. Ale mentalnie będziemy się czuli reprezentantami Waszej drużyny i na nasze kciuki (a zwłaszcza Lełonowe) możecie liczyć :loveu: .

Posted

Mokka napisał(a):
Leon się popsuł i nie będzie startowała
No to rzeczywiście się popsuł - a może raczej popsuła? - szczególnie że
Mokka napisał(a):
musicie [...] ogłosić casting na - pardon :oops: - członka.

Posted

Flaire, czy Ty się czasem nie nudzisz? Jeśli cierpisz na nadmiar wolnego czasu, to jeszcze w robocie jezdem i zajęcie dla paru osób się znajdzie :evil_lol:

Posted

[quote name='Mokka']Flaire, czy Ty się czasem nie nudzisz? Jeśli cierpisz na nadmiar wolnego czasu, to jeszcze w robocie jezdem i zajęcie dla paru osób się znajdzie :evil_lol:

To Flaire jest dwoch? :-o

Posted

Mokka napisał(a):
Ty też chyba nie masz co robić z nadmiarem czasu :angryy: . Tylko ja, kurza twarz zasuwam jak gooopek

Ktos musi robic, zeby nie robic mogl ktos....czy jakos tak......:cool3:

Posted

[quote name='Gucio']z dworca PKP wychodzi się i idzie cały czas w lewo, aż dojdzie się do przystanku autobusowego na ul. 1905 roku (czyli ta sama co dworzec) na przeciwko dużego sklepu-ciucholandu OUTLET, jest to przystanek 1905 Roku / Kościuszki, można wsiąść w linię 7 http://www.mzdik.pl/rozklady/0007/0007r010.htm i wysiąść na Malczewskiego / Wernera i kierować się z przystanku w lewo, do Związku. Jakby co to pytać ludzi o stadion KS START albo MiniMala (bo to obok prawie jest). Albo w 8 też można wsiąść i wyjść na Malczewskiego / Wernera. Jeszcze jedzie 11 (ja na majową wystawę 11 jechałam właśnie). I to chyba na tyle. Tutaj są rozkłady jazdy dla przystanku 1905 roku / Kościuszki http://www.mzdik.pl/rozklady/p/p0005.htm . A tu mapa Radomia, interaktywna http://www.map24.radom.pl/

Mam nadzieję, że w miarę jasno to napisałam :lol: Dla dworca PKS jest tak samo - trzeba sie kierować do PKP (a to jest baaardzo blisko siebie), czyli z dworca w lewo jak się stoi przodem do ulicy (lub też hotelu GLASS jak kto woli) a tyłem do torów :) I tak ciąąągle prosto ;)

Guciu czy aby 7 ka nie zatrzymuje się w strone Wernera na tym mimi rondku tuż pod halą dworca??!albo przy kiosku MPK na przeciwko apteki i Szwajcarskiego Ciucholandu i Hotelu Iskra czyli wtedy prosto od dworca żadne w lewo. W lewo do do Nowegom kina i na stacje paliw . A co do numeru książeczek ja nadal nie mam bo jak byłam w środe chyba to mi Panie powiedziłay,że właśnie poprzedniego dnia ostatnie sprzedały i zamówia iże zdążę bo zawody 16 chyba tylko nie pomyślały ,że do 9 zgłoszenia grrrrr.....

Posted

ja nie wiem jak 7 jeździ dokładnie bo aż tak dobrze Radomia nie znam, tylko mówię tak, jak ja dojechałam i co wnioskuję z rozkładu dla 1905/Kościuszki ;) I na 100% to było 1905r / Kościuszki bo na Kościuszki kupowałam komputer w Cezarze :lol: w lewo sie dojdzie do tego przystanku, jeśli jest wcześniej to jeszcze lepiej :lol:

Posted

Mudik napisał(a):
Guciu czy aby 7 ka nie zatrzymuje się w strone Wernera na tym mimi rondku tuż pod halą dworca??!albo przy kiosku MPK na przeciwko apteki i Szwajcarskiego Ciucholandu i Hotelu Iskra czyli wtedy prosto od dworca żadne w lewo. W lewo do do Nowegom kina i na stacje paliw . A co do numeru książeczek ja nadal nie mam bo jak byłam w środe chyba to mi Panie powiedziłay,że właśnie poprzedniego dnia ostatnie sprzedały i zamówia iże zdążę bo zawody 16 chyba tylko nie pomyślały ,że do 9 zgłoszenia grrrrr.....

Mi tu radzono ... i Ja Tobie teraz radzę, żebyś się zgłosiła a nr. najwyżej później uzupełniła ;)

Posted

Ja dziś byłam w ZK o/Radom. Książeczek nie mieli, więc na zgłoszeniu wpisałam, że podam w innym terminie numer, albo na zawodach, bo Prezes ujął to tak "Magda będzie mieć na zawodach" :)

jedziemy po kolejne DIS :lol: PS Czy ktoś się orientuje czy tu w "0" można biec z czymś w ręce? ;)

Posted

A ja mam pytanie (znów).. zgłosiłam się na fort cup 3 .. jestem na liście zgłoszonych zawodników.. ale w mailu dostała wiadomoś, że jestem na liście rezerwowych, więc co to oznaczaczy jestem reerwowa czy nie? i jeszcze pytanko czy for cup 3 odbywa sie w laskach czy w radomiu .. bo w kalendarzu jest inaczej i na stronie z tym ów fort cupem jest inaczej.. :p:p

Posted

A ja wnioskuję z tego

OlaAB napisał(a):
oczywiście wszyscy jesteście na liście startowej (zresztą to można było zobaczyć), treść maila była omyłkowo wpisana za co serdecznie przepraszam (ale formularz był robiony w przerwach pomiędzy zwózką słomy do stodoły )

że jesteście na startowej :eviltong:

I jeszcze Davie Ci pisała wcześniej

Davie napisał(a):
Decyzja co do statusu FORT Cup 3 zapadnie po 16.09.

Ale wczoraj sama patrzyłam zgłaszając się, że jest właśnie trójeczka wpisana jako Radom. A, i mała uwaga... Do mnie pretensje, ze wkleiłam treść, a na stronie jak wisiał tak wisi w kalendarzu link do STAREJ LISTY ;)

edit: już jednak nie, ale wczoraj i owszem, był ;)