Torzysława Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 No i dziękuję.. powiedzmy że o to mi chodziło. Ja nie wiem czy mi przysługuję jakaś ulga, ale na zawodach się nie znam bo jestem nowa w tym środowisku i czasem tych najprostszych rzeczy nie rozumiem, więc musisz mi wybaczyć... Ale i tak dziękuje za wyjaśnienie :) Quote
TuathaDea Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 :hmmmm: A psy "kalekie" mogą startować? Bo nie wiem, czy się zgłaszać :niewiem: Quote
Davie Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Torzysława napisał(a):AAAA ja już nic nie rozumiem.. ;) Czyli jak to w końcu jest Fort Cupu 2 w Laskach nie ma?? No tak jak napisaliśmy - edycja 2 jest w Radomiu. Owszem, zmiana miejsca dość drastyczna (o ile się orientuję, to 100km różnicy ;)), ale to już siła wyższa... Torzysława napisał(a): Poza tym Jeżeli ja się jeszcze nie zgłosiłam (sama nie wiem dlaczego) to mogę się jeszcze zgłosić?? bo jak przeczytałam na stronie Fortu tam jest termin zgłoszeń do 14... Możesz, tutaj nic się nie zmieniło. ;) Termin zgłoszeń: 2007-09-09 Torzysława napisał(a):Poza tym jeszcze Fort Cup to były nie oficjalne a to są ogólnopolskie.. Jedno przecież nie wyklucza drugiego. :eviltong: :lol: I o tym już było w poprzednim poście.;) A zerówki muszą mieć książeczki. Quote
Torzysława Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 OOO! i teraz już wszystko rozumiem dziękuję Ci bardzo :) z Warszawy to nawet chyba nie tak daleko do tego Radomia.. Jutro chyba w takim razie czeka mnie wyprawa do związku, co cóż dla psa trzeba się poświęcić.. w każdym bądź razie mam nadzieję spotkać się tu z obecnymi 16 w Radomiu... :) A i jeszcze jak możesz.... :P Powiedz mi czy Fort Cup 3 będzie już w Laskach czy przeistacza się także w jakięś ogólnopolskie zawody?? Quote
Davie Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='TuathaDea']:hmmmm: A psy "kalekie" mogą startować? Bo nie wiem, czy się zgłaszać :niewiem: A jak dalece w swym "kalectwie" ;), zaawansowane? :lol: I to już chyba Wy musicie ocenić...:roll: :cool3: Quote
TuathaDea Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='Davie']A jak dalece w swym "kalectwie" ;), zaawansowane? :lol: I to już chyba Wy musicie ocenić...:roll: :cool3: Fizycznie na 1/3 ogona, a nie chcielibyśmy narażać organizatora na ewentualne kary :cool3: Quote
Davie Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Uuuu, to stanowczo za dużo! :evil_lol: Jeszcze tak jakaś 1/4 by przeszła, ale tyle?!?:crazyeye: :shake: :diabloti: Quote
Davie Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Torzysława napisał(a):........Powiedz mi czy Fort Cup 3 będzie już w Laskach czy przeistacza się także w jakięś ogólnopolskie zawody?? Decyzja co do statusu FORT Cup 3 zapadnie po 16.09. Ogólnopolskie to są wszystkie (no chyba, że ktoś robi zamknięte ;)), tu chodzi o to czy oficjalne (pod egidą ZKwP) czy nie. Quote
Guciek Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Davie napisał(a):Decyzja co do statusu FORT Cup 3 zapadnie po 16.09. Ogólnopolskie to są wszystkie (no chyba, że ktoś robi zamknięte ;)), tu chodzi o to czy oficjalne (pod egidą ZKwP) czy nie. Mi tam Radom pasuje :evil_lol: Quote
Torzysława Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Davie napisał(a):Decyzja co do statusu FORT Cup 3 zapadnie po 16.09. Ogólnopolskie to są wszystkie (no chyba, że ktoś robi zamknięte ;)), tu chodzi o to czy oficjalne (pod egidą ZKwP) czy nie. Ok dziekuję za informacje :p Quote
Klaudia :-) Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 dziewczyny mam pytanie,zgłosiłam się jeszcze raz na te zawody i dostałam maila,że brak miejsc i że zostałam dopisana do listy rezerwowej??? Quote
Guciek Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 a ja z troszeczkę innej beczki :eviltong: czy na zawodach będzie jakakolwiek możliwość zmierzenia ile dokładnie pies ma cm wzrostu? ;) mi to idzie jakoś tak... pod górę? raz dużo, raz mało :diabloti: Quote
Torzysława Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Klaudia :-) napisał(a):dziewczyny mam pytanie,zgłosiłam się jeszcze raz na te zawody i dostałam maila,że brak miejsc i że zostałam dopisana do listy rezerwowej??? A jak się zapisywałaś? tam na oficjalnych?? tam gdzie jest cała wolna lista? :cool3: Quote
Davie Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Torzysława napisał(a):A jak się zapisywałaś? tam na oficjalnych?? tam gdzie jest cała wolna lista? :cool3: No właśnie, bo w tym aktualnym formularzu zgłoszeń jest jeszcze dużo miejsca.;) Quote
Davie Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Gucio napisał(a):a ja z troszeczkę innej beczki :eviltong: czy na zawodach będzie jakakolwiek możliwość zmierzenia ile dokładnie pies ma cm wzrostu? ;) mi to idzie jakoś tak... pod górę? raz dużo, raz mało :diabloti: Mamy nadzieję, że będzie. :razz: Quote
Aussie Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Ja też dostałam informację zwrotną, że jestem na liście rezerwowej. Choć tylko raz, więc nie wiem na którego psa ;-) Quote
Guciek Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Davie napisał(a):Mamy nadzieję, że będzie. :razz: Mówią, że nadzieja matką głupich, ale każda matka ma (bądź też kocha) swoje dzieci :cool3: po cichu mam taką nadzieję na możliwość wymierzenia Gofera ;) Quote
Torzysława Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Davie powiedz mi.. to znowu ja :P Czy byłaby jakaś opcja taka możliwa żebym zgłosiła sie teraz jakoś nie podając narazie nr. legitymacji.. bo tak owej nie mam jeszcze wyrobionej .. a potem bym ten nnumer uzupełniła. Ponieważ dziś o 5 wyjezdzam i nie mam mozliwosci zalatwienia tego a boję się, że po moim powrocie czyli w okolicach 1 wrzesnia zabraknie już miejsc. Czy lista zawodników jest nieograniczona? Quote
Davie Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Gucio no ;), my czekamy na miarkę z Niemiec, i obawiam się, że nie ma szans, żeby dotarła przed zawodami... Czy sędzina ma swoją to nie wiem, zapytam. Może oddział radomski ma, teoretycznie powinni mieć do mierzenia psów na wystawach. Ja też uważam, że miarka na zawodach powinna być zawsze. A Gofer duży jest, to Ci każdy powie...;) :lol: Quote
Davie Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='Aussie']Ja też dostałam informację zwrotną, że jestem na liście rezerwowej. Choć tylko raz, więc nie wiem na którego psa ;-) OlaAB, ratunku!!!! ;) :cool3: Quote
Davie Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Torzysława napisał(a):Davie powiedz mi.. to znowu ja :P Czy byłaby jakaś opcja taka możliwa żebym zgłosiła sie teraz jakoś nie podając narazie nr. legitymacji.. bo tak owej nie mam jeszcze wyrobionej .. a potem bym ten nnumer uzupełniła. Ponieważ dziś o 5 wyjezdzam i nie mam mozliwosci zalatwienia tego a boję się, że po moim powrocie czyli w okolicach 1 wrzesnia zabraknie już miejsc. Czy lista zawodników jest nieograniczona? Myślę, że taka opcja jest jak najbardziej możliwa, tylko mam nadzieję, że formularz zaakceptuje puste miejsce. W razie czego wpisz coś a potem się poprawi i już. O limicie zawodników nic mi nie wiadomo.;) Był na zimowym FORT Cupie, bo ograniczał nas czas w hali.:razz: Quote
Guciek Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 A Gofer duży jest, to Ci każdy powie... ;) :lol: on tylko przy mnie taki duży :lol: jak ja nawet 160 nie mam, a on pewnie powyżej 60 :lol: Quote
Torzysława Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Davie napisał(a):Myślę, że taka opcja jest jak najbardziej możliwa, tylko mam nadzieję, że formularz zaakceptuje puste miejsce. W razie czego wpisz coś a potem się poprawi i już. O limicie zawodników nic mi nie wiadomo.;) Był na zimowym FORT Cupie, bo ograniczał nas czas w hali.:razz: Dzieki czyli się zgosze i po sprawie.. a jezeli nie znam także nazwy mojego teamu to potem to też naprawie i uzupełnie.. ale mam to zrobić już tam na miejscu czy jakos na stronie po założeniu legitymacji.. ? Quote
Davie Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Zdecydowanie wolimy dostać info z poprawkami wcześniej niż w dniu zawodów! :cool3: Quote
Wafelek Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Gucio napisał(a): czy na zawodach będzie jakakolwiek możliwość zmierzenia ile dokładnie pies ma cm wzrostu? ;) mi to idzie jakoś tak... pod górę? raz dużo, raz mało :diabloti: Ale przeciez w przypadku twojego Gofera nie ma to wiekszego znaczenia, - tzn.jakbys go nie mierzyla to i tak bedzie L ;-) Quote
Recommended Posts