PATIszon Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Ludek napisał(a):Niestety. Np. moja mama. I jak ja jej wytłumaczę, że mnie nie bedzie. Oj tam, dostanie piekny pucharek na imienieny to Ci wybaczy:eviltong: Quote
Aussie Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 No to będzie urodzinowo-imieninowa imprezka ;-) :razz: Quote
Ludek Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 PATIszon napisał(a):Oj tam, dostanie piekny pucharek na imienieny to Ci wybaczy:eviltong: Biorąc pod uwage nasze popisy w Fort Cup I, to może być z tym ciężko. No chyba, że bedzie puchar za same detki.:evil_lol: Quote
OlaAB Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Gucio dobre wychowanie nie pozwala na wklejanie treści PRYWATNYCH maili na fora (ani nawet przesyłanie ich komukolwiek :angryy: ) a tego maila dostalaś TY na swoją prywatną skrzynkę. Poza tym pomyśl z jakiego powodu nie zostało to ogłoszone przez ORGANIZATORA oficjalnie? Dam Ci podpowiedź - jest w treści maila. niemniej, skoro zostało to ogłoszone KA FORT oraz Związek Kynologiczny o/Radom serdecznie zapraszają na I Ogólnopolskie Zawody Agility Radom'2007 - Fort Cup 2 zawody sędziować będzie Beata Ryl zawody rozgrywane będą w Radomiu na terenie KS START, Radom Wernera 29/31 startowe wynosi 20pln NIE BĘDZIE EGZAMINÓW rozegrane zostaną przebiegi indywidualne i drużynowe liczone do Fort Cup 2007 link do formularza zgłoszeniowego zostanie podany jutro wieczorem, prosimy o nie zgłaszanie się poprzez poprzedni link pozdrawiamy KA FORT Quote
Aussie Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Olu, a ja nie rozumiem, czemu nie zostało to ogłoszone. Mogłabyś to wyjaśnić? Też dostałam takiego maila i wydaje mi się, że chyba odnośnie zawodów agility to nie ma ich co ukrywać? No naprawdę czegoś tu nie rozumiem... Quote
Davie Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Po prostu nie chcieliśmy robić zamieszania (a już z pewnością niczego ukrywać :lol:). Dlatego zgłoszeni zawodnicy dostali info: "....(formularz dostępny będzie na stronie www.kafort.pl dział "nowości" od jutra (15.08.2007 w godzinach wieczornych)", co Ola powtórzyła: "....link do formularza zgłoszeniowego zostanie podany jutro wieczorem, prosimy o nie zgłaszanie się poprzez poprzedni link". Mamy nadzieje, że zmiany odpowiadają.:cool3: Quote
Aussie Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Jasne, bardzo się cieszę, że zawody będą mieć range oficjalnych :-) Choć będę mieć ciut dalej ;-) Quote
Davie Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Hehe, no my też ;), ale obiecano nam ładną murawę...:cool3: Quote
Aussie Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 To mam nadzieję, że będzie się po niej wspaniale biegać :-) I brawa dla oddziału radomskiego za chęci i pomoc! Quote
Guciek Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Davie napisał(a):Hehe, no my też ;), ale obiecano nam ładną murawę...:cool3: No trawkę na stadionie to my piękną mamy :cool3: Quote
Davie Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Gucio, idź jutro i zobacz, może jakieś koszenie extra, czy nawożenie potrzebne.;) W razie czego, to już wiemy do kogo reklamacje zgłaszać... :eviltong: :lol: Quote
Guciek Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 No najpierw to ja muszę się do ZK wybrać, żeby wreszcie legitymację wyrobić :lol: Przy okazji sprawdzę :eviltong: Quote
Davie Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Trzymamy za słowo. :razz: I nie zapomnij konewki! ;) Quote
PATIszon Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 No ja tez jestem bardzo ciekawa czemu nie mialo to byc ogloszone publicznie. A co jesli ktos chcial sie zglosic na te zawody, a nie wiedzialby o zmianie miejsca? :niewiem: Ta informacja jest dosc istotna, bo zmienia sie miejsce zawodow i to dosc drastycznie, ze tak powiem. :roll: Quote
OlaAB Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Ula, tak jak już Iwona napisała, chciałam ogłosić to jak już będzie zrobiony formularz, tak aby nowe osoby mogły się od razu zgłaszać. Do osób, które już zgłosiły się na Fort Cup 2 został wysłany list wcześniej tylko dlatego, że zgłaszaliście się na innych warunkach i chcieliśmy indywidualnie poinformować Was o zmianach - przykro mi, że zostało to odebrane jako chęć ukrycia czegokolwiek :shake: niemniej już wszystko działa (mam nadzieję) i podaję link do formularza zgłoszeniowego I Ogólnopolskie Zawody Agility Radom'2007 Quote
APSA Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Mam dwa pytania: - czy będą oddzielnie weterani? - czy można zgłosić psa, który nie ma książeczki? (nie planujemy przed emeryturą wychodzić z zerówek) Quote
OlaAB Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Apsa a nie jest teraz tak, że "zerówki" też muszą mieć książeczki? weteranów nie ma - zasady i przebiegi jak Fort Cup Quote
Davie Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 PATIszon napisał(a):No ja tez jestem bardzo ciekawa czemu nie mialo to byc ogloszone publicznie..... No to już chyba jakaś mania prześladowcza, czy co? :roll: :eviltong: ;) Quote
PATIszon Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='Davie']No to już chyba jakaś mania prześladowcza, czy co? :roll: :eviltong: ;) No...bo to chyba zarazliwe......:roll: Mamy nadzieje, że zmiany odpowiadają Nie.Nie odpowiadaja :niewiem: Quote
Torzysława Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 AAAA ja już nic nie rozumiem.. ;) Czyli jak to w końcu jest Fort Cupu 2 w Laskach nie ma?? Poza tym Jeżeli ja się jeszcze nie zgłosiłam (sama nie wiem dlaczego) to mogę się jeszcze zgłosić?? bo jak przeczytałam na stronie Fortu tam jest termin zgłoszeń do 14... Poza tym jeszcze Fort Cup to były nie oficjalne a to są ogólnopolskie.. ohh ja już nic nie rozumiem.. :P Mam nadzieje ,że znajdzie się tu ktoś miły i uprzejmy i mi wyjaśni :) Quote
Davie Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 PATIszon napisał(a):...Nie.Nie odpowiadaja :niewiem: Oj, Pati, no, to już wreszcie urodź i nie marudź! :cool3: Quote
PATIszon Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Torzysława napisał(a):Mam nadzieje ,że znajdzie się tu ktoś miły i uprzejmy i mi wyjaśni :) Nooo na pewno.:roll: Quote
Torzysława Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 PATIszon napisał(a):Nooo na pewno.:roll: To znaczy, że Ty nie będziesz tą osobą :) <pytanie retoryczne> :) Chyba już co nieco rozumiem po piątym przeczytaniu tego wszystkiego, ale i tak lepiej by było jakby ten ktoś miły i uprzejmy jednak się znalazł... i właśnie czy zerówki też muszą mieć książeczki startowe?? Quote
Davie Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Boże, no co tu wyjaśniać... Zawody z towarzyskich zrobiły się oficjalne i tyle.:cool3: Quote
Recommended Posts