Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magda i Saga napisał(a):
W międzyczasie trenuj wirtualnie:megagrin:

Magda
wirtualnie??? a co to kurka za patent hę? dawaj go tu!:razz:

Posted

PATIszon napisał(a):
Zmalala z wiekiem? :cool3:

Skurczyła się na starość.:evil_lol:

Magda my zapraszamy.
Jeśli uda nam się skończyć wszystkie biegi, to normalnie nie ma ma mocnych.:evil_lol:

Posted

Ja z moim samojedkiem nie startuje w aglitach ,nie ma za dobrej kondycji:placz:Ale może kiedyś spróbuję,możecie mi napisac coś o tym powiedzieć???:???::???::???:

Posted

Szarek_Alice napisał(a):
Ja z moim samojedkiem nie startuje w aglitach ,nie ma za dobrej kondycji:placz:Ale może kiedyś spróbuję,możecie mi napisac coś o tym powiedzieć???:???::???::???:

Uzyj czegos takiego jak "wyszukiwarka".

Posted

sic! napisał(a):
Magda
wirtualnie??? a co to kurka za patent hę? dawaj go tu!:razz:

No wiesz, leżysz wygodnie na kanapie, brzuszkiem jak sie nalezy do góry, zamykasz oczy i biegineeeeeeeeeeeeeesz! A synapsy ci pracują: tu zmiana, tam przyspieszasz, tu strefka, tam mercedesik, tu przód, przód, przód i wygrałam:multi:

Ludek, to super, ja się zgłosze niedługo, ale jak pisałam jeszcze się zastanowię, bo nie mogę się zdecydowac czy zostac w zerówkach czy juz brykać w jedynkach od lipca. I to kusi i to nęci. Zdrowy rozum podpowiada zerówki a głupota kusi jedynki:roll:

Posted

Magda i Saga napisał(a):

Ludek, to super, ja się zgłosze niedługo, ale jak pisałam jeszcze się zastanowię, bo nie mogę się zdecydowac czy zostac w zerówkach czy juz brykać w jedynkach od lipca. I to kusi i to nęci. Zdrowy rozum podpowiada zerówki a głupota kusi jedynki:roll:

Nie ma problemu, do drużynowych, to i tak chyba nie ma znaczenia.:)

Posted

PATIszon napisał(a):

Zaklina,
gadaj szybko, co to za Hermes:cool3: :cool3::cool3:

Magda i Saga napisał(a):

Masz nowego psiaka i ja nic o tym nie wiem:angryy:

Gdyż on nie mój, tylko wypożyczony:eviltong: Gdyby był mój, to by mi dzielnie towarzyszył na wszystkich zawodach w tym roku i na pewno byście wiedziały o moim belgijskim owczarku australijskim:evil_lol:

Jak dobrze pójdzie, to nasz debiut planuję na Pęcice:diabloti:

Posted

Szarek_Alice napisał(a):

No dobra, po tym padłam :roflt:

Zwłaszcza po AGLITACH :eviltong:

Posted

APSA napisał(a):
Żakla, będziesz biegać z psem Matty?
Fajnie :)
Yhy yhy. Też sądzę, że fajnie :lol: To taki nowy sposób na przyzwyczajanie się do przyszłego psa szybkiego:cool3:

Posted

zakla napisał(a):
Yhy yhy. Też sądzę, że fajnie :lol: To taki nowy sposób na przyzwyczajanie się do przyszłego psa szybkiego:cool3:

Oj znam ten sposób :evil_lol: Sama przyzwyczajam się podobnie biegając z Uną od Marysi :loveu: Sposób godny pochwały :eviltong:

Posted

Magda i Saga napisał(a):
Zdrowy rozum podpowiada zerówki a głupota kusi jedynki:roll:

Zdrowy rozum, ja z Fioną się pośpieszyłyśmy stanowczo, wy biegacie super, ale jak masz jakiekolwiek "ale" to jeszcze poczekajcie.

• 1 month later...
Posted

Hmmm... no tak
ALe jaka jest strona fortu?? ;> :P

Ja potrzebuję pomocy, iż otóż jestem nowicjuszką w ów sporcie a w szczególności w sprawach zawodów.. nawet tych nie oficjalnych :)

Posted

W zwiazku z tym, że Szczecin ustalił termin Finału Pucharu Polski w tym na ten sam dzień co miał być FORT CUP III przesuwamy nasze zawody o tydzień, czyli FORT CUP III odbędzie się 21.10.2007. Serdecznie Was Wszystkich zapraszamy :)

Posted

Sajko napisał(a):
Aussi, niektórzy to urodziny wtedy mają:cool1: :cool3:

Niestety. Np. moja mama. I jak ja jej wytłumaczę, że mnie nie bedzie.