Magda i Saga Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 W międzyczasie trenuj wirtualnie:megagrin: Quote
sic! Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Magda i Saga napisał(a):W międzyczasie trenuj wirtualnie:megagrin: Magda wirtualnie??? a co to kurka za patent hę? dawaj go tu!:razz: Quote
Asti Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Cyberagility :lol: Sorry, że się wtrąciłam do rozmowy, ale słyszałam o takim czymś ;) :oops: Quote
Ludek Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 PATIszon napisał(a):Zmalala z wiekiem? :cool3: Skurczyła się na starość.:evil_lol: Magda my zapraszamy. Jeśli uda nam się skończyć wszystkie biegi, to normalnie nie ma ma mocnych.:evil_lol: Quote
Alusia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Ja z moim samojedkiem nie startuje w aglitach ,nie ma za dobrej kondycji:placz:Ale może kiedyś spróbuję,możecie mi napisac coś o tym powiedzieć???:???::???::???: Quote
saJo Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Szarek_Alice napisał(a):Ja z moim samojedkiem nie startuje w aglitach ,nie ma za dobrej kondycji:placz:Ale może kiedyś spróbuję,możecie mi napisac coś o tym powiedzieć???:???::???::???: Uzyj czegos takiego jak "wyszukiwarka". Quote
Magda i Saga Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 sic! napisał(a):Magda wirtualnie??? a co to kurka za patent hę? dawaj go tu!:razz: No wiesz, leżysz wygodnie na kanapie, brzuszkiem jak sie nalezy do góry, zamykasz oczy i biegineeeeeeeeeeeeeesz! A synapsy ci pracują: tu zmiana, tam przyspieszasz, tu strefka, tam mercedesik, tu przód, przód, przód i wygrałam:multi: Ludek, to super, ja się zgłosze niedługo, ale jak pisałam jeszcze się zastanowię, bo nie mogę się zdecydowac czy zostac w zerówkach czy juz brykać w jedynkach od lipca. I to kusi i to nęci. Zdrowy rozum podpowiada zerówki a głupota kusi jedynki:roll: Quote
Ludek Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Magda i Saga napisał(a): Ludek, to super, ja się zgłosze niedługo, ale jak pisałam jeszcze się zastanowię, bo nie mogę się zdecydowac czy zostac w zerówkach czy juz brykać w jedynkach od lipca. I to kusi i to nęci. Zdrowy rozum podpowiada zerówki a głupota kusi jedynki:roll: Nie ma problemu, do drużynowych, to i tak chyba nie ma znaczenia.:) Quote
zakla Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 PATIszon napisał(a): Zaklina, gadaj szybko, co to za Hermes:cool3: :cool3::cool3: Magda i Saga napisał(a): Masz nowego psiaka i ja nic o tym nie wiem:angryy: Gdyż on nie mój, tylko wypożyczony:eviltong: Gdyby był mój, to by mi dzielnie towarzyszył na wszystkich zawodach w tym roku i na pewno byście wiedziały o moim belgijskim owczarku australijskim:evil_lol: Jak dobrze pójdzie, to nasz debiut planuję na Pęcice:diabloti: Quote
Guciek Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Szarek_Alice napisał(a):Ja z moim samojedkiem nie startuje w aglitach ,nie ma za dobrej kondycji:placz:Ale może kiedyś spróbuję,możecie mi napisac coś o tym powiedzieć???:???::???::???: No dobra, po tym padłam :roflt: Zwłaszcza po AGLITACH :eviltong: Quote
zakla Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 APSA napisał(a):Żakla, będziesz biegać z psem Matty? Fajnie :) Yhy yhy. Też sądzę, że fajnie :lol: To taki nowy sposób na przyzwyczajanie się do przyszłego psa szybkiego:cool3: Quote
Paskuda_Bandzior Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 zakla napisał(a):Yhy yhy. Też sądzę, że fajnie :lol: To taki nowy sposób na przyzwyczajanie się do przyszłego psa szybkiego:cool3: Oj znam ten sposób :evil_lol: Sama przyzwyczajam się podobnie biegając z Uną od Marysi :loveu: Sposób godny pochwały :eviltong: Quote
Saba Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Magda i Saga napisał(a):Zdrowy rozum podpowiada zerówki a głupota kusi jedynki:roll: Zdrowy rozum, ja z Fioną się pośpieszyłyśmy stanowczo, wy biegacie super, ale jak masz jakiekolwiek "ale" to jeszcze poczekajcie. Quote
Torzysława Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 a Ja mam pytanko :) Jak mam się zgłosić na Fort Cup II ??? :P Quote
Ewa3 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 z tego co wiem to na stronie Fortu mozna sie zgłosić;) Quote
Torzysława Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Hmmm... no tak ALe jaka jest strona fortu?? ;> :P Ja potrzebuję pomocy, iż otóż jestem nowicjuszką w ów sporcie a w szczególności w sprawach zawodów.. nawet tych nie oficjalnych :) ______________________________________________________ Ah już znalazłam :) dzi ękuję za pomoc ;) Quote
Torzysława Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 tak tak już znalazlam :) ale dziękuję za pomoc :) Quote
Zielsko Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 W zwiazku z tym, że Szczecin ustalił termin Finału Pucharu Polski w tym na ten sam dzień co miał być FORT CUP III przesuwamy nasze zawody o tydzień, czyli FORT CUP III odbędzie się 21.10.2007. Serdecznie Was Wszystkich zapraszamy :) Quote
Aussie Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Jak fajnie! W moje imieniny! Jakieś specjalne nagrody będą? :cool3: :biggrina: Quote
Zielsko Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 No pewnie! To w koncu bedzie ostatni FORT CUP z serii i mysle, ze czeka Was duuzo niespodzianek! Quote
PATIszon Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Zielsko'] FORT CUP III odbędzie się 21.10.2007. Serdecznie Was Wszystkich zapraszamy :) Super! Jak dla mnie rewelacja. Im pozniej tym lepiej. Quote
Sajko Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Aussi, niektórzy to urodziny wtedy mają:cool1: :cool3: Quote
Ludek Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Sajko napisał(a):Aussi, niektórzy to urodziny wtedy mają:cool1: :cool3: Niestety. Np. moja mama. I jak ja jej wytłumaczę, że mnie nie bedzie. Quote
Recommended Posts