Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja ma taką prośbę - właśnie zauważyłam, że zostawiłam termos na zawodach. Jeżeli ktoś znalazł czarny, 0.75 l. termos, to proszę się odezwać!

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klasyfikacja terierów po pierwszych zawodach:
(kolejno - punkty karne, suma czasów, suma SCT, współczynnik)

Open
1. Drago ___ 31.62 ___ 81.62 ___ 70.00 ___ 1.17
2. Misia ___ 100.00 ___ 96.00 ___ 64.00 ___ 1.50
2. Holka ___ 100.00 ___ 105.00 ___ 70.00 ___ 1.50

Zerówki
1. Britka ___ 16.29 ___ 66.15 ___ 82.00 ___ 0.81
2. Lotka ___ 17.20 ___ 75.94 ___ 82.00 ___ 0.93
3. Góral ___ 55.00 ___ 104.22 ___ 94.00 ___ 1.11
4. Celta ___ 60.00 ___ 100.20 ___ 82.00 ___ 1.22
5. Milo ___ 100.00 ___ 141.00 ___ 94.00 ___ 1.50

Posted

Ludek napisał(a):
A czy nagrodę dla teriera najlepszego inaczej przewidujecie.:evil_lol:

Do końca imprezy jeszcze daleko, może się sponsor znajdzie :diabloti:

Posted

oj Asia
dobra pamięć lecz krótka:evil_lol:

[quote name='Flaire']No to jak juz ogłaszamy nagrody specjalne... :-)

Mokka i ja mamy przyjemność ogłosić nagrodę specjalną:

Najlepszy mix Fort Cup!

Nagroda będzie przyznana na zakończenie całej serii zawodów Fort Cup oddzielnie w każdej kategorii wzrostowej i oddzielnie w klasie 0 i Open, dla najwyżej uplasowanego (według punktacji Fort Cup) mixa w danej klasie i kategorii.

A więc zapraszamy wszystkie mixy do specjalnych starań, a my starań dołożymy, żeby nagrody były równie specjalne! :-)

• 1 month later...
Posted

Czy ktoś mnie z Sagą i Oxą przyjmie do drużyny na II i III Fort Cup. Zwracam się do tych co drużyny nie mieli lub tak jak ja nie brali udziału w I edycji.

Mam nadzieję, że III Fort Cup i Finał PPA jednak się rozjada w terminach.

Posted

Magda, jeszcze nie wiem, czy Troj będzie już startować, ale jakbyś nie zebrała Mowej drużyny do czasu decyzji, to się zgłosimy do Ciebie:razz:

Magda, czy wiadomo już kiedy będzie 3cia edycja? Jakoś wakacje próbuję rozplanować;)

Posted

Nam się wykruszyła Happy, bo przeszła do "S" więc na II i III edycję musimy stworzyć nową drużynę. Na dzień dzisiejszy jest więc Milo i Beza.

Z tym, że nie gwarantuję, że z Milo nie złapiemy detek.

Posted

A ja ciekawa jestem czy "moja" drużyna z I FC przetrwa do kolejnej edycji, bo jak nie to będzie kicha :-(
albo też będziemy musieli z Guldenem poszukać sobie nowego miejsca, tylko nie wiem czy z naszymi prędkościami ktoś się odważy nas przygrnąć ;)

Słuchajcie, a jak to jestw FC, czy jak zaczęliśmy od startów w zerówkach to już w każdej edycji powinniśmy w nich biegać, czy można zmieniać?
I jak wtedy klasyfikowany jest efekt końcowy?

Posted

Ludek napisał(a):
Nam się wykruszyła Happy, bo przeszła do "S" więc na II i III edycję musimy stworzyć nową drużynę. Na dzień dzisiejszy jest więc Milo i Beza.

Z tym, że nie gwarantuję, że z Milo nie złapiemy detek.

To moze przyjmiecie świrnięta pyrkę do drużyny? Ja tym bardziej nie gwarantuję że dobiegniemy do metyale jakby sie nam udało to same torpedki byśmy miały w drużynie

Posted

Ludek napisał(a):
Nam się wykruszyła Happy, bo przeszła do "S"

Zmalala z wiekiem? :cool3:

Magda i Saga napisał(a):
Nadal szukam druzyny dla Sagi

Wiesz, Ciotka, ja mam plan wystartowac, ale czy mi sie usda.... :niewiem:

Posted

Jak dobrze pójdzie, to ja będę lecieć z Hermesem (aussie) w zeróweczkach:evil_lol: Ale nasza para nijak nie pasuje do Was, pań mocno zaawansowanych:eviltong:

Posted

Masz nowego psiaka i ja nic o tym nie wiem:angryy: . prosze zaraz zdjęcie wstawić. Mnie pasuje nówka nierdzewka, wprowadzi świeży powiew wśród "pań mocno zaawansowanych":evil_lol: Sądząc po tym jakie detki zgarnia ostatno Sagusia i jaka wtrenowana będzie Keniowa, to ten powiew może nam być mocno potrzebny.:lol: To jeszcze nazwę druzyny wymyślamy i można sie zgłaszać

Posted

Magda i Saga napisał(a):
Sądząc po tym jakie detki zgarnia ostatno Sagusia i jaka wtrenowana będzie Keniowa

Masz jakies zaluzje do mojej sportowej suki? :mad:

Zaklina,
gadaj szybko, co to za Hermes:cool3: :cool3: :cool3: