Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My tez pieknie dziekujemy :loveu:
Organizacja: pelen szcuneczek :loveu:
Sedziowanie: niebo a ziemia w porownaniu z zawodami zimowymi. Naprawde bylam pod wrazeniem ;)
I wreszcie zeroweczki: przyjazne torki dla poczatkujacych psow i dla jeszcze bardziej poczatkujacych handlerow :multi:

DZIEKI!!!!

zastanawiam sie czy nie powinnysmy zmienic nazwy druzyny:evil_lol:

Posted

Klaudia - dzięki za filmik :buzi: . Kuternoga w akcji :evil_lol: . Mam nadzieję, że to już ostatnie zawody, gdzie tak biegałam :oops: .

Posted

A my się przyznajemy. Właśnie wróciliśmy od weta i... Żwirek przytył 3kg:eviltong: Ale obiecujemy się poprawić, do następnych zawodów (bynajmniej nie tych wrześniowych ;)) będzie już taaaaki szczuplutki:cool3:

Posted

Zawody były super! Fort cup to świetny pomysł :) było dużo biegania - na każdego przypadały 4 torki, więc myślę, że wszyscy są padnięci.
Dziękuję za miłą atmosferę, wspaniałą zabawę i pomoc :loveu:

Telebim bobmowy :)

A Pikuś zastany po zimie i duch walki indywidualnej zanikł, za to - tak jak Żwirek ;) - dzielnie walczył o dobro drużyny :P

W ogóle ile "pamiątek" po zawodach - koszulka, naklejka, nagrody, dyplom...:loveu:

Posted

Hej,

-dzięki za umieszczenie fotek Guldena :)

A czy ktoś ma go na jakiejś przeszkodzie...?

Na zawodach bawiliśmy się suuupeer!!!

mam nadzieję, że na następne Fort Cup też uda nam się załapać,
jakkolwiek z treningami czy bez ;)

Wielkie dzięki dla organizatorów i sędziów, oby tak dalej!

Myślę, że podziękowania należą się też wszystkim uczestnikom za miłą atmosferę podczas zawodów.

A póki co, by zregenerować siły, Guldi kamufluje się na swoim łapciastym kocyku (nawet miseczkę dostaliśmy pod kolor tych łapek! ciekawe kto tak dopasował...?)

Posted

Mokka napisał(a):
Klaudia - dzięki za filmik :buzi: . Kuternoga w akcji :evil_lol: . Mam nadzieję, że to już ostatnie zawody, gdzie tak biegałam :oops: .

Haniu, żadna tam kuternoga! Istny TERMINATOR! ;) :diabloti:

Posted

Oglądam sobie te zdjęcia, doszłam do tych dwóch:
http://img129.imageshack.us/img129/2932/33hp6.jpg
http://img240.imageshack.us/img240/8645/34no5.jpg
i myślę: "O Jinx. O border", kilka zdjęć dalej: "co? border? :-o przecież jedyny piegowaty border wyglada inaczej", wróciłam szybko, porównałam piegi na nosie i ku mojemu zaskoczeniu okazało się, że to Jinx :crazyeye: z zamkniętą paszczą :-o. To chyba jej pierwsze takie zdjęcie, które widziałam. Wszędzie się radośnie uśmiecha :evil_lol:

Posted

ja sie wezme za wstawianie fotek jutro... ;)
na razie tylko kilka... tym razem nie bede lecial po kolei tylko zaczne od tych gorszych a najlepsze zostawie na koniec... :diabloti:

niuka napisał(a):

wiad do LukaszaK - na zdjecia czekam - szczegolnie na jedno takie... takie fajne Krecika... dojzalam je w aparacie - Ania wie ktore - to bede teraz molestowac.. ;)

ze to niby jest takie fajne...? jakbys nie poprosila to bym skasowal... :eviltong:

Posted

Aussie, co Ty w domu trzymasz? Wcześniej wściekła Choco, teraz ten potwór... Nie boisz się, że Cię zjedzą w nocy? :)

Łukasz, ja też mogę cierpliwie poczekać, ale mam nadzieję, że masz mojego czarnucha, mimo że ona nie jest najlepszym modelem. ;)